Ръст на един мъж – важен?

• 138 741
  • 1 742
  •   1
Отговори
# 1 305
Комплексите на хората не са мой проблем. Един мъж трябва да е представителен, а ако е нисък и най-красивия да е, ще буди само снизходителна усмивка.

Ми и твоя мъж не е от най-високите. Просто е висок. Нисичка си и за това тези 195см ти се струват толкова невероятни.

# 1 306
Комплексите на хората , са единствено техен проблем - да .
Но, защо трябва да ги подклаждаме , аз лично не изпитвам удоволствие от това , но вие си знаете.

п.п. Да изразиш предпочитания за нещо ,няма нищо лошо , но да се присмиваш на хора ,за нещо което им е болна тема е съвсем друго.

Ми и твоя мъж не е от най-високите. Просто е висок. Нисичка си и за това тези 195см ти се струват толкова невероятни.
Satisfied
защо си мислиш, че за мен са невероятни
не се притеснявам от ръста си

Последна редакция: нд, 23 фев 2020, 10:33 от Тинти Минти 630251

# 1 307
  • В един копнеж!
На мен вкусът ми е все към високи мъже. А аз съм едва 1.60 м. Само първото ми "гадже" в осми клас беше колкото мен.
Фундаментално не се заглеждам по ниски. Не ме привличат. Другите са ми къде къде по-секси. И като казвам това, в главата си визирам точно определен човек. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 308
Ами познавам хора с ръст под 160, където няма проблеми с реализация, комплекси и изобщо си живеят живота. А колко пък майстори на бойни изкуства са нисички...

Та не всички ниски са с кофти характер, но при някои е силно развито и неприятно.

# 1 309
  • град-държава
Високите мъже са секси, факт.😆

# 1 310
  • София
И правят високи деца.

# 1 311
  • тук-там
Подсъзнателно, и не само, жените търсят добри гени за децата си. Височината е една от тях. Толкоз.

# 1 312
Ако някой е нисък - ами да стане танцьор. Там и без това трябва да са наравно с жената, иначе е смешно. В някои бойни изкуства също виреят ниските.

А на мен някои дългучи са ми анти-секси. А някои ниски - оле-мале, огън!

# 1 313
Като гледам, основно някакви тапишонки с лоши/ниски гени чак толкова държат на добрите високи мъжки гени. Според мен е за компенсация и запазване на хомо сапиенс, че ако високите започнат да се кръстосват само с високи, а ниските - само с ниски, скоро ще станат различни биологични видове. Пък така само могат да стискат палци и да се надяват ниските, че високите бащи гарантират високи деца, обаче природата ги опровергава в, да речем, половината случаи.

# 1 314
Интересното е, че холандците за няколко поколения само с едни и същи гени са станали много високи. Та не е само до гени, а и до хранене. При жените също е различно, щото може да имаш високи гени, но пубертета може да спре растежа. Има и други фактори.

В Африка впрочем е правен тоя експеримент, нали се делят по племена и имат всичко, от пигмеи до гиганти.

# 1 315
  • тук-там
Като гледам, основно някакви тапишонки с лоши/ниски гени чак толкова държат на добрите високи мъжки гени. ...

Знам ли... Може и да си права. Аз съм 170 - уж добре за жена, ама ми се искаше още мъничко 4 -5 см.
 Взех си двуметров мъж. И двете ми дъщери са просто идеални! Smile
Сега, да не си помислите, че само заради ръста съм го взела.... Може и да готви! Egg

# 1 316
  • град-държава
И аз съм от тапишонките 170см, комплекси, к'во да прайш.😄
На височината може да се въздейства с подходящия спорт от детска възраст. При мъжа ми баскетболът си е дал своето.

# 1 317
Майка ми е 185см и до ден днешен казва, че когато е ставала свалката с баща ми, е взела допълнителни точки за височина Grinning  Татко е 192см, ама все някакви ниски му се сваляли. От този съюз се излюпваме аз-180см и брат ми-198см.

Това за спорта не е вярно. 12 години играх волейбол, майка ми е баскетболистка и повярвайте, всичко е ген. Когато се записвахме за волейбол ни искаха с родители за преценят има ли шанс да се издължим. Брат ми, не стига че ми взе целия височинен ресурс ами през живота си спорт не е помирисвал.

# 1 318
  • град-държава
Конкретно за мъжа ми, откъм ген, той е ощетен и брат му например не е висок. Братовчед ми също, но е почти 2м, а дълги години е спортувал волейбол.
Мисля, че с подходящ спорт могат да се добавят допълнителни см.

# 1 319
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
при вас си има причина - и двамата родители са високи, а представяте ли си какво би било ако единия е... вертикално ощетен, като мен, и гони високия за "подобряване" на гените? Simple Smile
ще стане като във вица, дето май е истински случай
Скрит текст:
красавица, аристократка, богата, но много тъпа иска да хем да блесне с ум, хем да се вреди на Айнщайн и го пита:
- Господин Айнщайн, представяте ли си двамата да имаме наследник?  и той да е умен като Вас и красив, като мен.
- Госпожице, - отговорил Айнщайн - боя се, че също толкова голяма е вероятността да е глупав като Вас и грозен като мен.

Общи условия

Активация на акаунт