На другия ден на срещата ни ходих по маратонки и си отдъхнах, като се оказа колкото мен
На сватбените ни снимки съм със същите платформи, обаче все подвила коляно, леко приведена, али-бали, за да не стърча много
Болшинството 30-годишни около мен са средно под 170, най-много достигат 170, тук-там някой да се извиси над 170. Но това е около мен, т.е. не е общовалидно. Бившите ми съученици-една-единствена имаме, дето се извисяваше над нас, всички останали бяхме "средна хубост", т.е. под 170. Все пак до завършване ни мереха редовно, знаехме си ръста и теглото. А знаем, че рядко се расте извън училищна възраст. Т.е. и към днешна дата, наборът ни от училище си е такъв, какъвто бе на ръст при завършване, и високи имахме единици, по един на клас. 
, имат две дечица момчета - и двете са с ръста на баща си, да не говорим колко пъти в училище да били обект на подигравки с тази майка-годзила и баща-джудже. Ако разликата в ръста е близка, мога да го преглътна, но 7см, 10см или 15.......не бих го причинила на себе си и децата.
))))))))))))) аз си мислих, че в училище в България са прекалено заети да одумват дъртите майки, които били като баби на децата си, но явно и високите жени/ниски мъже също са одумвани
))))))))) годзилите

Препоръчани теми