Ръст на един мъж – важен?

• 137 266
  • 1 742
  •   1
Отговори
# 75
за мен е важно и в анкетата отбелязах ''Да не съм по висока на токчета''

# 76
Аманче, веднага се сетих за Екълстоун и Славица..Wink)

П.С - да си мислиш, че детето ще има Твоите гени или Неговите е тотална глупост. То си е като игра на руска рулетка.
Племенникът ми е 198 см (на дядо си, определено), а сестра ми 175 и зет 172 см.
П.С - синът ми е 170, а приятелката му - поне с 3-4 см отгоре и като цяло изглежда по-едра от него.

# 77
за мен е важно и в анкетата отбелязах ''Да не съм по висока на токчета''

И какво като си?

Аз редовно стърча над ММ когато съм токчета, въпреки че иначе той все пак е по-висок.
П.С -дори не знам колко е висок, ама аз съм 167, той да е към 175.. newsm78

# 78
  • София
Аз съм висока 175, така че ръстът на мъжа за мен е важен. Мъж под 180 за мен е джудже. Дъщеря ми в градината беше най-висока в групата си, сега в училище - също. Мислят я за 3-класчничка, а тя е в първи клас. Само че при нея се наблюдава буен растеж, така че в един момент все ще се спре, надявам се да закове на не повече от 180 см.  Joy

Понеже и аз съм дала същия отговор... За мен е важно.  Wink Искам мъж, който изглежда добре като ръст до мен, по моите си критерии.

# 79
  • София
жена 170 см. - Годзила  Shocked

с моите 170 до повечето петнадесетгодишни момичета съм средно 10 см. по-ниска
те какво са? кранове?

И аз съм така.
По темата - високият ръст при мъжете ми е мания! Може би първото нещо, което гледам и забелязвам.
Такива - 170-175 - мозъкът ми направо ги праща в графа "приятелчета".

За децата - голямата върви сравнително ниска, въпреки дългучите по наследство. Беше една от най-ниските в класа, въпреки че е точно в размера си за възрастта си. Но тя е само на 11, има време да дръпне.

# 80
Ако мога да те успокоя, аз съм 177 и моя приятел е колкото мен, като сложа токчета и стърча. Мен не ме притеснява, ама той май малко се чувства неудобно. Обаче съм на 100 % сигурна, че и по-нисък да беше не бих го заменила и за Митко Бербатов дори.  txtloves  Най-добрия и грижовен мъж който познавам.

# 81
Чисто естетически обаче по ми хващат окото високи мъже, 185 см ако е например, е чудесно и атлетичен да е Wink Ако не е твърде нахално, мургав и зеленоок, ех.....  Heart Eyes
Твоят приятел е доста под средния ръст, но ако само това му е кусурът ще си намери някоя миньонка, ако е честен, добър младеж ще стане, да не се комплексира и подтиска от височината си.
Аз не бих харесала мъж без самочувствие.
Напълно подкрепям!  Peace

Между другото перфектния ръст за жена според мен е 170-175. Всички по-дребни отиват в графа ниски, а по-високите в графа манекенки.  Wink
Но хора всякакви, и показатели всякакви, ако не бяхме различни нямаше да е интересно. Важното е хората да се приемат с различията си, а не да се сочат с пръст - което в България за съжаление много добре го владеем.

Последна редакция: пн, 30 ное 2015, 10:57 от Пит

# 82
Съпругът ми е по-нисък от мен. Не е фрапиращо, но е по-нисък. И ниски обувки нося като съм с него, и високи! Не е проблем нито за мен, нито за него. Приели сме се такива каквито сме, заедно сме вече почти 24 години.
Факт е, че можех да избирам едно време между 2 момчета. Избрах по-ниския. Но тогава не се и сетих за ръста му. Просто ми даваше свобода, нещо, което другия не ми даваше. Нищо, че се кълнеше, че ме обича много. И знам, че ме обичаше. Но бе против да уча, да излизам без него и пр.......

Всичко си е до човек!

# 83
ох айде сега подигравки в училище на децата им Simple Smile))))))))))))) аз си мислих, че в училище в България са прекалено заети да одумват дъртите майки, които били като баби на децата си, но явно и високите жени/ниски мъже също са одумвани Simple Smile))))))))) годзилите
А представяте ли си дърти родители, при които жената е годзила, а мъжът джудже сигурно стават селебрити  Laughing

OX'AMAH  децата казват това което виждат /особено когато са по-малки/ и те нямат такта  и задръжките на възрастните. 
Все пак това е личен избор и аз няма и не бих се обвързала с много по-нисък мъж.
Аз съм 165см, а мъжът ми е 180см.,така че на  токчета или без, аз се чувстват добре и децата са ми са високи.
Обратното - много по-дребна жена с едър и висок мъж   Thinking

# 84
Дали децата ще са високи също зависи. Имам семейство пред очите ми с висок баща, висок дядо и нисички момчета, три деца са, момичето се издължи и мина 170, но момчетата заковаха на малко под 170.

# 85
Ей тая разлика в ръста гледам да избягвам: когато моята глава се пада на нивото на лакета на боксьор тежка категория...

Между другото, хора над определен ръст имат сляпа зона от едно ниво надолу.

# 86
И за мен е важен ръстът, ако съм на токчета и стърча малко не е проблем, макар че, ако е по-висок от мен и когато съм на токчета, би било добре. Преди доста време се беше случило така, че попаднах в една компания с мъж, който е по-нисък от мен. Прекарвахме си добре, беше забавен и така решихме да се видим насаме извън компанията. Излизахме няколко пъти, но "забавният" се оказа далеч не толкова забавен, доста комплекси имаше, предполагам произтичат от ръста, но няма как да съм сигурна. Не се стигна до нещо по-сериозно, защото имахме сериозни разминавания в начина на мислене. Предполагам обаче, че той е бил убеден, че не това е причината, а ръстът му. В крайна сметка, ако се беше оказал готин човек по моите разбирания, кой знае може би щеше да се получи нещо повече.

От друга страна - мъжът ми е по-висок от мен дори и когато съм на токчета, макар и с малко. Не мога да  скрия, че се чувствам много добре в тази конфигурация, дори мисля, че някак си подсъзнателно жената търси усещане за сигурност и част от това е свързано и с ръста на мъжа. Разбира се мъжът ми притежава много други качества, които са ме привлекли у него, и със сигурност не ръстът е бил ключов при избора ми на човека до мен в живота  Grinning

# 87
От друга страна - мъжът ми е по-висок от мен дори и когато съм на токчета, макар и с малко. Не мога да  скрия, че се чувствам много добре в тази конфигурация, дори мисля, че някак си подсъзнателно жената търси усещане за сигурност и част от това е свързано и с ръста на мъжа...
И моето усещане е такова. Но пък това няма връзка точно с ръста на мъжа, а с ръста на двамата, защото жена 150 см до мъж 165 има разлика цели 15 см  Laughing

# 88
, дори мисля, че някак си подсъзнателно жената търси усещане за сигурност и част от това е свързано и с ръста на мъжа.
.... да може да я понесе на ръце, ако се наложи, без да се оплаче от болки в кръста после  Wink

# 89
Високите мъже са много по-заплашени от проблеми с кръста. А височина и сила невинаги са в едно уравнение.

Общи условия

Активация на акаунт