Ръст на един мъж – важен?

• 137 264
  • 1 742
  •   1
Отговори
# 90
, дори мисля, че някак си подсъзнателно жената търси усещане за сигурност и част от това е свързано и с ръста на мъжа.
.... да може да я понесе на ръце, ако се наложи, без да се оплаче от болки в кръста после  Wink

Носеха ме едно време...буквално.....Сега остана преносно.....Добре, че мъж ми не е търсил по-слаба от него жена - щях да съм без него сега........

# 91
Един мъж може да е огромен и слабохарактерен женчо, и да е нисък и мъжкар във всеки смисъл на думата. Тогава с кой ще се чувствате по-защитени?

На кого се подиграват децата е въпрос на правилна реакция. Аз моите деца ще ги уча да реагират правилно на всеки опит за подигравка с насмешка, ирония и непукизъм. Няма ли дзен в себе си, всеки може да стане обект на подигравки. Това да си различен от малък си е школа. На мен за първи път ми се подиграваха на голяма възраст и е доста по-труден урокът. 

# 92
Аз пък съм почти 190 и винаги съм искала мъжът да е висок поне колкото мен, защото ми е било комплекс. Не съм си и мислила, че по-нисък мъж може да ме привлече по какъвто и да е начин.
Е да, ама не стават точно така нещата в живота и в момента приятеля ми е не знам точно колко, но имаме около 10-15 см разлика. За мен все още е малко притеснително, но далеч не ми е толкова важно, колкото съм си мислила цял живот. Все пак не се влюбваш в човек заради височината или цвета на косата например. Той за себе си няма никакъв проблем с разликата ни, дори напротив. А аз не съм се чувствала по-обичана и щастлива Simple Smile
Токчета не нося, въпреки че с тази височина дали ще съм 190, дали ще съм 2 метра все тая hahaha

# 93
Носеха ме едно време...буквално.....Сега остана преносно.....Добре, че мъж ми не е търсил по-слаба от него жена - щях да съм без него сега........
Хич не говоря за слаба жена, а за силен мъж във всяко едно отношение. Peace

# 94
Няма отговор в анкетата - " Няма значение ръста".

Иначе за мен е важно да не е по - нисък от мен. Назад сте обяснили защо. Peace

# 95
Естествено, че ръстът е важен! А колко е нормалният ръст за един мъж е субективно, зависи колко е висока и жената. Аз съм висока и считам мъж под 180 см за нисък и съответно не харесвам такива мъже. Най-добре е да е около 185 см. Мъжът ми е точно 180 см и ми се струва съвсем нормален.
Мъж 165 см... Ами много е нисък, няма как да е привлекателен за жените, трябва да наваксва с други качества и определено да си търси подходяща по ръст жена.

# 96
Поред мен височината на партньора не може да бъде критерий за любовта и връзката , но все пак е много важна , особена , когато жената е по-висока . Аз лично не бих се загледала в мъж , който е по-нисък от мен . Може да е много добър , красив , мил и т.н. , но едва ли изобщо бих му дала време да го докаже . Странна ми е разликата , когато тя е повече от 20/30 см. било то и мъжът да е по -висок . Скоро на сватба булката беше до подмишницата на младоженеца , което пак е по-добре от младоженеца да е до подмишницата на булката .

# 97
....не бих го причинила на себе си и децата.

Да разбирам ли, че ако ти си висока 150 см ще се откажеш да имаш деца, защото може да имаш момче и то да наследи ръста ти?
Анджък. Аз съм много дребна, около 155, мъжът ми е с нормален ръст - 180, и двете ми момчета засега са сред най-дребните в училище и в ДГ, както съм била и  аз. Надявам се да дръпнат през пубертета, ако ли не, да успеят да преодолеят този факт, защото наистина ниският ръст често при мъжете е повод за комплекси.

# 98
Хич не говоря за слаба жена, а за силен мъж във всяко едно отношение. Peace

"Силен мъж" по дефиницията на старомодните силоваци от цирка е такъв, който може да повдигне 45 килограма от пода до положение да държи тежестта над главата си с една ръка. Тоест да легне на пода и да стане с 45 килограма. Има клипчета на разни, които си вдигат гаджетата по тоя начин. Това не всеки фитнес батка може да го направи, а жената все пак трябва да е лека.

Физическата сила е въпрос на биомеханика, а високият ръст може да е пречка за някои силови движения. В такъв смисъл някой нисък човек може да е по-силен в някои движения и посоки на прилагане на силата, отколкото висок.

Аз пък не мога да се загледам в мъж, който не излъчва сила или енергичност. Нисък-висок, важното е да изглежда опасен:) и да гледа лошо.

# 99
  • Тра-ла-ла
Аз съм 1.60. Ниските мъже ми идват като братчета. Трябва да е висок поне колкото мен на токчета. Няма да си жертвам стила в името на някой Наполеон и да ходя само с ниски обувки.

Забелязвам, че новите поколения мъже растат все по-ниски и кльощави. Но един подходящ спорт навреме може да коригира нещата.

Ми не е гот да си нисък:
Скрит текст:

Тук Берлускони показва на какво е бил стъпил преди да политне и да падне на сцената

# 100
  • Русе
Май само аз харесвам ниските мъже, тоест не точно че харесвам ниските мъже, а всичките ми гаджета са били с ръст между 165 и 172-173 см. Може би защото аз съм малко над 150 см. и ми е естествено някак си мъжът до мене да е около 15 см. по-висок. С ММ разликата ни е точно 15 см. и мисля, че изглеждаме добре като двойка. Може би щяхме да сме малко смешни ако той беше например 190 см. И нещо друго обаче ми прави впечатление - по-ниските мъже и жени изглеждат по-млади, това се отнася обаче по-скоро, когато минат една определeна възраст, например 35г.
И още нещо за успокоение на автора, брат ми е висок 165 см., а жена му 175 см. и това ми се струва, че никога не им е било проблем.

# 101
Каквото и да пишете, ниските мъже непрекъснато се стремят да си 'повишават' оптично ръста. То не са специални обувки със скрит ток, то не са дрехи скроени по определен начин/повдигащи раменете палта/, то не са щтръкнали прически. Самият факт, че правят това, означава, че имат проблем с ръста и ръстът е важен. Иначе защо да го правят?

Най ми е смешно когато от някой огромен джип скокне мъжле  1,60 с вдигнати ръце.

Не мога дори да си представя да съм на токчета и мъжът до мен да е по-нисък. А ако е и дебел, с шкембе и плешив - направо  smile3560

# 102
  • На земята, която е всъщност звезда.
Ръста не е чак толкова проблемен, колкото комплексите, които може да доведе със себе си.
Момичетата харесват самоуверени мъже, ако няма самочувствие заради ръста си, е вероятно това да е причината.

Плюс това, в много случаи ниските мъже се опитват да компенсират ръста със саркастично и хапливо поведение, смятайки, че така показват повече интелект. Резултатът е, че само вадят на показ комплекса си и отблъскват жените. Може и тук случаят да е такъв. Не съм забелязала готин, забавен, мил, внимателен мъж да е останал без жена, независимо от ръста си.

# 103
  • Тра-ла-ла
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Скрит текст:

# 104
Не бих взела Тон Круз и Брад Пит за гадже, Ако са красиви и богати. Гледката не ми допада. Спимням си когато Круз беше женен за Никол Кидман, еми всеки път ме напушваше на смях като ги видя заедно.

Общи условия

Активация на акаунт