Ръст на един мъж – важен?

• 138 630
  • 1 742
  •   1
Отговори
# 1 335
Много жени си мислят, че мъжеството е само във височината, но не е така. Аз, като мъж с ръст 1.86, не се определям за много висок, но го намирам за приличен. Не се комплексирам от високите мъже. Но, не разбирам миньончетата, защо са им партньори с 30-40 санта над тях? И то дълги и слаби мъже примерно - 195, 75-80кг. Нищо респектиращо, та чак и защитени се чувствали. Първо не си подхождат, второ това са слаби, а не стройни мъже. На тази височина е добре да си 90-100кг. На мен ми е удобна жена 1.70-1.75 и хич не ме привличат под 1.60 Simple Smile Имам един приятел, който е много добре, триъгълна форма на тялото с разширяване към раменете, 1.70 е висок.. И една мацка 1.50 го отреза, че й бил нисък. Направо сте ми странни, жени.Sad

Важното е да се имат изисквания.

# 1 336
  • забравих си мисълта...
Romanus1927 , точно това е. Всеки мъж харесва някакъв друг тип жена и това е хубавото. Аз вече бях споменала, че моят съпруг е 30 см по-висок от мен и сега ще допълня, че той никак не се оплаква от това. Той пък не харесва високи жени. Така че както се казва, за всеки влак си има пътници. Колкото до килограмите на високите мъже и това е относително. Има високи слаби мъже, които изглеждат чудесно и такива, които са като пръчки, но и те си имат почитателки, така че по-добре висок и слаб, отколкото дебел и нисък мъж, и ако пък е и триъгълен, а и в главата е триъгълен... е тогавa без извинение, но няма как да има шанс. Wink

# 1 337
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
аз пък си предпочитам моя - нисък, дебел и стар.
да не може да бяга Wink - така си го хванах.

# 1 338
  • забравих си мисълта...
аз пък си предпочитам моя - нисък, дебел и стар.
да не може да бяга Wink - така си го хванах.

Точно това е, както споменах, за влак си има пътници. Hай-важно е двамата да се харесват. Какво мислят другите и как ги виждат като двойка, е все едно.

# 1 339
Обикновено високият ръст е свързан с добри гени.

Не, колкото повече се отдалечаваш от средните стойности и отиваш в крайностите, толкова по-вероятно е да има някакъв бъг в гените, хормоните и т.н. Онзи от филма с Били Кристъл беше с нарушение във функциите на някоя от жлезите

# 1 340
На мен ми е удобна жена 1.70-1.75 и хич не ме привличат под 1.60 Simple Smile

1.70 е висок.. И една мацка 1.50 го отреза, че й бил нисък. Направо сте ми странни, жени.Sad
Тц, тц , значи ,ти имаш изисквания , но жените ти се струват странни Satisfied

п.п. кой толкова се засегна ,та ми изтриха поста , да не сме в детската градина , казвайте си дертовите Stuck Out Tongue

Последна редакция: ср, 26 фев 2020, 21:25 от Тинти Минти 630251

# 1 341
  • София - Рим и обратно
Той моят е над 30 сантима по-висок от мен... А и не е да не харесва високи, нищо против няма по принцип. Ама ей на, хванал се с мен дет съм му до под мишката, не е търсил по ръст явно, други са му критериите.

# 1 342
Вчера се разминах с баща и син с ръст за волейболисти. Бащата беше по-висок дори. С такъв партньор не бих се чувствала "защитена", напротив, щях да се пазя постоянно от лакти. Буквално пред тях бях като хобит. Не знам какво е предимството на такава височина, освен че изглежда впечатляващо.

# 1 343
  • София
Моят беше слаб и висок. Сега е само висок...🤪

# 1 344
Има една много хубава и стара книга—„Прекрасната свинарка”. „Пазете се от ниските мъже” е една доста обоснована мисъл от там.А книгата е писана от мъж....Много съм гадна,знам😁

# 1 345
Човек 220 см. висок не просто ми е висок, а направо извънземен.

# 1 346
Под висок мъж не се разбира само такъв над 2 метра. Над 190 см. вече минават в тази категория и да, определено е в плюс да си строен и атлетичен. Аз като видя висок и хубав мъж се заглеждам, ако е хубав и нисък, еми няма да му обърна внимание. Пък, че като си влюбен гледаш съвсем други неща е съвсем отделна тема.

# 1 347
220см. не съм виждала и аз. Най-високият, който познавам е 213см. И пак са си много.

# 1 348
  • София - Рим и обратно
Правят ми впечатление високи над 190 см. Рядко са особено красиви, но дори и само ръстът си е предимство, забелязват се отдалеч. Харесват ми.

# 1 349
На мен ми е удобна жена 1.70-1.75 и хич не ме привличат под 1.60 Simple Smile

1.70 е висок.. И една мацка 1.50 го отреза, че й бил нисък. Направо сте ми странни, жени.Sad
Тц, тц , значи ,ти имаш изисквания , но жените ти се струват странни Satisfied

п.п. кой толкова се засегна ,та ми изтриха поста , да не сме в детската градина , казвайте си дертовите Stuck Out Tongue

Не са изисквания, а казвам какво ми е удобно. Да искаш мъжа да е 30см по-висок от теб е неадекватно, защото ако ти си 1.70 той трябва да е 2м. Или 1.60 с 1.90. Както знаем, жените не са всички по 1.60, нито мъжете  по 1.90. Мъжете в България се движат между 1.75- 1.90 в огромният си процент. Ако се качиш в автобус с 60 човека, може би и двама няма да има над 1.90, което говори достатъчно за нереалните разбирания.

Общи условия

Активация на акаунт