Ръст на един мъж – важен?

• 138 650
  • 1 742
  •   1
Отговори
# 1 350
Жена ми е 170 (+/-1 см) и харесваШЕ дългучи с коси до кръста. Е аз съм 169 (според военните комисии), подстригвам се понякога 0. Тежа ужасните 69 кила живо тегло. Прошарен съм и караме вече година и 5 месеца. Имах гъста, хубава коса под раменете преди 10 г. Окапа пущината. Не е до ръста дами и господа. Е, сега... разлика от половин метър - китайка с баскетболист и подобни експерименти изглеждат нелепо, даже гротестно. До главата е. За горната говоря. До отношение, до споделяне, до диалог и чувства. Имало е моменти, когато сме говорили с часове за дадена тема, имало е и когато сме се дърпали, заради абсолютни глупости. Ако ще да изглежда като Брад Пит и има обноските на Ричърд Гиър, ако е кретен по възпитание няма да прокопса. Звучи малко страно г-н Гиър да е кретен, но има случаи, където връзката започва като приказка и прераства в оцеляване. И за двамата. А и откровено, на бъгарските мъже ( да, мъж съм, но не се гордея с някои мъжки байганьовщини) ръстът им е най-малкия проблем.

# 1 351
  • Между гори и планини
Аз харесвам мъже тип викинги - високи с дълги крайници, руси и синеоки. Тъмен мъж е абсолютно невъзможно да ме привлече. При това съм 170см и до скоро носех 10см токчета.
Късмет, че си намерих половинка, на която и с токчета стигам до рамото.
Големият ми син още на 14г беше по висок от мъжа ми. Сега спря да расте, близо 2м е, малкият има данни - дълги крака фина костна структура, чакам го да избухне, засега го раздава среден на ръст.

# 1 352
  • София
Моят младеж много се ядосваше като беше по-малък, че е значително по-висок от връстниците си.
Сега осъзнава предимствата да си висок мъж- просто момичетата-обожателки са повече. Simple Smile

# 1 353
Всички знаем, че не е до ръст и красота, но няма какво да се лъжем, който ги притежава, има къде-къде повече избор.

Сестра ми до мъжа си е точно китайка и волейболист - тя милата 40 кила с мокри гащи, метър и 60 я има, той над 190 см. , доста як при това. Ами съжалявам, ама изглеждат доста по-добре един до друг от нисък мъж и снажна жена.

# 1 354
  • София
Нашата разлика е към 20-25 см. Добре стои.

# 1 355
  • София - Рим и обратно
Много е сладко даже - огромен мъж и мъничка жена. Два коня пък ми е по-нелепо.

# 1 356
Най-известната руска волейболистка и съпругът ѝ.

# 1 357
Е,всеки си съди и споделя от неговата камбанария.
На мен пък са ми нелепи едни Момоа и съпруга.
А идеални бяха Пит и Джоли.
Сега изгората на Киану пак ми стои нелепо до него,1-2 см по-висока от него,но цялостен външен вид с 10 г. по-възрастна ,а е 9г по-млада.
За мен идеалната разлика в ръстта е 5-7-8 см по-висок мъж.
А че предпоставките за хармонична връзка включват всичко друго и ръстът е на последно място на всички е ясно.

# 1 358
  • град-държава
И долната глава не е за пренебрегване, а "дългучите" традиционно са надарени.😆

# 1 359
Скрит текст:
На мен ми е удобна жена 1.70-1.75 и хич не ме привличат под 1.60 Simple Smile

1.70 е висок.. И една мацка 1.50 го отреза, че й бил нисък. Направо сте ми странни, жени.Sad
Тц, тц , значи ,ти имаш изисквания , но жените ти се струват странни Satisfied

п.п. кой толкова се засегна ,та ми изтриха поста , да не сме в детската градина , казвайте си дертовите Stuck Out Tongue

Не са изисквания, а казвам какво ми е удобно.Да искаш мъжа да е 30см по-висок от теб е неадекватно, защото ако ти си 1.70 той трябва да е 2м. Или 1.60 с 1.90. Както знаем, жените не са всички по 1.60, нито мъжете  по 1.90. Мъжете в България се движат между 1.75- 1.90 в огромният си процент. Ако се качиш в автобус с 60 човека, може би и двама няма да има над 1.90, което говори достатъчно за нереалните разбирания.

Не са изисквания, а казвам какво ми е удобно.  
         -А други ,имат ли право да знаят ,какво им е удобно ?
   Да искаш мъжа да е 30см по-висок от теб е неадекватно  
       -Защо ?
, защото ако ти си 1.70 той трябва да е 2м. Или 1.60 с 1.90  
      - Все едно ми казваш , че 2+2=4, математика знаем , нещо по -адекватно имаш ли  като довод , или е просто усещане , тогава се връщаме отначало

Като казвате ,че нещо ви е отвратително ,нелепо и т.н. ,какво предлагате ,хората да се оставят и да вземат някой, който на вас ви е удобен.  Как ги забелязвате тези неща , ММ беше седнал когато се запознахме Satisfied

Последна редакция: чт, 27 фев 2020, 22:49 от Не се сърди, човече

# 1 360
  • София
А висок мъж с костюм! Мале мила, седиш и въздишаш. И така си въздишам по моя мъж и до днес, когато е с костюм, а и без него - пак. Съжалявам, но при ниските мъже го няма този ефект.

# 1 361
  • Между гори и планини
Мъж , висок, добре сложен в костюм е радост за очите. И мъжете харесват дългокраки мадами, що пък ние да не харесваме високи мъже? 😉

Последна редакция: чт, 27 фев 2020, 23:16 от Не се сърди, човече

# 1 362
За костюм трябва да е строен мъжът. Джеръми Айрънс и Пиърс Броснан в костюм - да, Джейсън Момоа - не. Добре че си носи потник под костюма и не остава дълго със сакото.

# 1 363
  • София
Дреме ми на шортите колко е висок, стига ми да е точният човек. Визуално винаги са ми радвали окото мъже тип викинги, а Джейсън Момоа е в личния ми Топ 10 за хубави мъже. Е, моят съпруг е само 7-8 см. по-висок от мен, слаб и стегнат (каратист е и знаете, че там няма маса и мускули), подстригва се 1-2-ри номер, защото с годините поолися и носът му е леко крив след младежко сбиване. Не е грозен, даже се е случвало да го загледат по-млади жени при подходящо облекло, защото е с бейбифейс, рязко смъкващ визуално годините му, но е далеч от идеята за красавец. Само дето си е моят точен човек. Приятели сме от 45 г., заедно сме от повече от четвърт век, а след някоя и друга година ще празнуваме сребърна сватба. И още не ми се е случвало някой от онези красавци, които заглеждам във филмите или във фитнеса, да ме привлече до степен да поискам да съм с друг човек, а не с моя.

# 1 364
Аз съм от малкото, които не харесват Момоа, въпреки че си падам до дългокоси Simple Smile И мъже в костюми не харесвам.
Най-съразмерни като пропорции и най са ми на сърцето тъмни, около средния ръст -+5 см, т.е. 170-180 см.
За всеки влак си има пътници, въпрос на вкус, направо ми е смешно да чета, че всички харесвали такива и онакива, ами не е вярно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт