Ръст на един мъж – важен?

• 137 326
  • 1 742
  •   1
Отговори
# 1 380

Прибилизителен ръст на мъжа да е 170-175см?

# 1 381
  • София
Не знам как ще прозвучи, ама 5 см в +, си е плюс на пета.

# 1 382
5 сантиметра са си от значение. Ако е 175 става, ако е 170 ще е 5 сантиметра по-нисък от мен и това не ми е приемливо.

# 1 383
ако искам да гушкам някой, който е по-нисък от мен, ще избера малката ми дъщеря, мъж - не

# 1 384
Според мен обаче е по-важно да решиш проблемите със самочувствието си. За всеки влак си има пътници. Не съм чула някой мъж да е останал сам само защото е нисък. Ще се заглеждаш в по-ниски цени и готово. За жена около 160 ще си приемлив като ръст, че даже висок. Българките не са масово много високи така, че няма да ти е трудно.

# 1 385
  • София
Среден ръст за жените е 165см, като тенденцията за увеличиние и селерация на новото поколение расте.
Българката не е ниска.

# 1 386
Не е ниска, но не е и много висока. Повечето ми познати са 160-165. Тамън за автора. Аз съм 175 и само една позната е по-висока от мен.

# 1 387
Някои много високи жени нямат проблеми с ръста на мъжа до тях. Тамън 3 такива познавам, над 175 см. Така, че не питай тук, защото мнението на потребителките не е меродавно!

# 1 388
  • София
Той тук оправи прическата, сега ръста - с две думи е на лов. Всички под 165 са отговорни да МУ пишат.

# 1 389
Някои много високи жени нямат проблеми с ръста на мъжа до тях. Тамън 3 такива познавам, над 175 см. Така, че не питай тук, защото мнението на потребителките не е меродавно!
Да, и това е така. Всичко е много относително.
Това, че аз не харесвам по-ниски мъже, не значи, че Пенка също не харесва.
Скрит текст:
а и както казваше един дребен познат едно време, докато се опитваше да ме свали "в леглото всички сме равни". Не му се получи де, но определено не само заради ръста.

# 1 390
  • София
Зависи ти по какви жени си падаш. Ако заглеждаш 180 см. манекенки, надали ще ти се зарадват. Но за момичета с ръст 160 см. ще си направо висок и ще им е по-комфортно с теб, вместо с някой дългуч. За всеки влак си има пътници.

# 1 391
  • София
Много ми е тъжно това - за всеки влак си има пътници. Като да си попрестаряла закуска на витрината и някой прегладнял вечерта да те купи от немай къде.
Трябва да си адаптивен и да се котираш навсякъде и по всяко време.

# 1 392
  • София
Трудно е да си адаптивен с определени природни дадености. Хайде, токове и обувки ще увеличат оптично ръста, но при високите не могат да го скъсят.
Аз лично никога не съм искала и харесвала фрапиращи несъответствия в ръст/тегло. Човек принципно е устроен да харесва този, който би му паднал. Рядко пламва любов между хора, които стоят нелепо като двойка.

# 1 393
  • София
Ако нямаш / съжалявам, че използвам тази грозна дума/ комплекси, ако си това, което си, ако излъчваш радост и светлина - котираш се и в НАСА.
Харесването е много лично и субективно.

# 1 394
  • София
Природата си е природа. В повечето дългогодишни двойки партньорите си приличат/отиват физически.

Общи условия

Активация на акаунт