Ръст на един мъж – важен?

• 137 197
  • 1 742
  •   1
Отговори
# 1 545
Оф, ти сериозно ли намираш някаква релация межфу ръста и самотните майки? Демек, по-висок е по-вероятно да те зареже, след като родиш, и да станеш самотна майка, от по-нисък? Може би пък ниските мъже, ако не изпъкват с положителни качества, а само с комплекси, неприятно характерче и недостатъци, най-рядко правят жените самотни майки, защото просто няма какво да им харесаш, че да родиш от такива.

# 1 546
Оф, ти сериозно ли намираш някаква релация межфу ръста и самотните майки? Демек, по-висок е по-вероятно да те зареже, след като родиш, и да станеш самотна майка, от по-нисък? Може би пък ниските мъже, ако не изпъкват с положителни качества, а само с комплекси, неприятно характерче и недостатъци, най-рядко правят жените самотни майки, защото просто няма какво да им харесаш, че да родиш от такива.
Мани, мани и аз не вярвам на очите си вече с тези изказвания.

# 1 547
По-полека някой да ми казва какво да харесвам и какво не. Или харесваме нещо, или не. Насила нещата не стават.
Дръжте си критериите и психологическите анализи за домашните. Там щерки, синчета, учете си ги на каквото искате. С непознатите не се чудете, ако не ви отразяват дълбокомислените разсъждения и фантазии кой, какви комплекси имал и кой ще се роди с дефект, щото майка му си избрала двуметров партньор.

# 1 548
  • Пловдив
Скрит текст:
Нали обичаш статистики? Поинтересувай се от ръста на татковците, зарязали жената и детето си (или зарязани от жената на детето си). Simple Smile Залагам каквото кажеш, че самотните майки с баща с ръст от 176 см нагоре са многократно повече от тези с мъж под 175 см. И вероятно най-много са тези, зарязали/зарязани с ръст над 185 см. Не защото са по-кофти като мъже, а защото са били подбирани преди всичко заради ръста и жените, които са ги избирали, са си затваряли очите за някои други неща или са си въобразявали, че ще успеят да ги превъзпитат впоследствие. Прагът на търпимост на повечето жени към мъжете под 185 см е доста по-малък. А изискванията им са по-големи. Това си е факт от живота и не виждам какво се учудваш.
 Освен това, предпочитам да вярвам на това, което се случва на практика, а не на нечии безпочвени думи във форум. Как си обясняваш факта, че съм имал връзки с 4 жени над моя ръст и съм излизал с още няколко такива? Всичките до една са ми казвали "високите мъже са такива и такива". Естествено, че като по-търсени от жените, някои високи мъже ще са наясно, че лесно могат да сменят жената и ще търпят по-малко тази до себе си, която не се държи нормално. Или лесно изневеряват, дори и да не я зарязват. Същото е и с много от красивите жени (с всякакъв ръст) - те получават многократно повече мъжко внимание от всякакви мъже, така че за повечето от тях не е проблем лесно да зарежат мъжа или лесно да му изневерят.

# 1 549
Жребчо и компания, ще ви задам въпроса директно, какъв ви е проблема?

# 1 550
И аз попитах отдавна..

# 1 551
  • Пловдив
Скрит текст:
Не съм ял сладолед от няколко седмици. Disappointed Relieved

# 1 552
Такава статистика за самотни майки, зарязани от високи бащи, НЯМА, и няма логика да има и да е такава,  като се има предвид какъв е средният ръст на българския мъж. Смехотворно е просто
Откъде ще дойде тая статистика? НСИ изпраща анкетьори в домовете на самотните майки да записват какъв ръст са бащите на децата им? Социалните имат графа в декларацията за детски и пр. социални помощи, където се попълва ръстът на смотаните бащи?

# 1 553
Скрит текст:
Скрит текст:
Най-вероятно , ако недохранваната съседка по този начин гледаше децата си , а те техните , този род щеше да започне да намаля ръстово , то не става от днес за утре
Генетичната памет се променя за периоди/ поколения , а не за десет години

Все още не разбирам, драмата с предпочитания висок ръст от някои дами , нито страданието на главния герой, за какво по-точно се бори
Аналогично на неговите твърдения , би било да кажа , примерно : Познавам няколко мъже с ръст 170/175 , които са абсолютни боклуци , от което следва , че      почти всички  мъже с този ръст са такива... ?!?!?!

Така , излизала съм със мъже и колкото мен , и малко по-високи , съпругът ми е единствения висок мъж, с който съм излизала , но ...
Значи , заинтересован си , излизаш с някой и след първата или след няколко срещи, този човек го виждаш в друга светлина ,
 после излизаш с човек , който с всяка следваща среща ти става по-интересен , после се влюбваш , започваш да го обичаш и се чувстваш обичан  , чувстваш се разбран и го разбираш ,чувстваш уют , комфорт и спокойствие с този човек 
И въпреки всичко това , аз трябва да кажа : Не, ще избера някой друг, с размер подходящ за пред хората , че да не ми се смеят ...ми смейте се колкото искате
Нито ти си главната героиня, нито някой друг е главният герой. Simple Smile Вярно е, че си жена, но къде ти се привиждат тези драми?
 Естествено, че щом познаваш няколко мъже боклуци с тъст 170-175 см, няма как да мислиш всички други за боклуци. Поради същата причина и жените, които познават мъже боклуци с друг ръст, не могат да считат всички останали като тях за боклуци. Smiley Това, че огромен брой от самотните майки в България са били зарязани от (или са напуснали) мъже над посочената от теб ръстова граница, не значи, че тези мъже са боклуци.

Никъде не съм писала за всички мъже, това са твои измислици
драма е защото : Преброй си мнениято, в които обесняваш едно и също, направо си е фиксация
И след като е естествено да не е вярно , защо си вадиш изводите за повечето жени, от твоя минимален опит ,
нищо не  коментира останалата част от поста , а той всъшност е ной-интерсен за твоята теория , за ,, абсурдното , приемливото и смешното ,,
Затова мисля , че има много повърхностни хора, предпочитащи,, удобството,,

# 1 554
Че то някой може да е висок обаче грозен, дебел, глупав, беден, необразаван, само с една височина не става. Може да е гадняр, злобен, с грозно тяло, висок не означава хубаво тяло/ има с тесни рамене и широк ханш, тънки крачета ./ Въобще това  е тема за размисъл на девойки. За мен  хубаво тяло, както и за всички жени предполагам е на Григор Димитров, но колко мъже са така - точно нула.

# 1 555
ААА, не за всички. Този хилав Гришо си го дръжте.

# 1 556
Дами, докога смятате да давате храна на трола ("трол" в буквален и преносен смисъл)? Не виждате ли, че е напълно безсмислено?

# 1 557
  • Пловдив
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Най-вероятно , ако недохранваната съседка по този начин гледаше децата си , а те техните , този род щеше да започне да намаля ръстово , то не става от днес за утре
Генетичната памет се променя за периоди/ поколения , а не за десет години

Все още не разбирам, драмата с предпочитания висок ръст от някои дами , нито страданието на главния герой, за какво по-точно се бори
Аналогично на неговите твърдения , би било да кажа , примерно : Познавам няколко мъже с ръст 170/175 , които са абсолютни боклуци , от което следва , че     почти всички  мъже с този ръст са такива... ?!?!?!

Така , излизала съм със мъже и колкото мен , и малко по-високи , съпругът ми е единствения висок мъж, с който съм излизала , но ...
Значи , заинтересован си , излизаш с някой и след първата или след няколко срещи, този човек го виждаш в друга светлина ,
 после излизаш с човек , който с всяка следваща среща ти става по-интересен , после се влюбваш , започваш да го обичаш и се чувстваш обичан  , чувстваш се разбран и го разбираш ,чувстваш уют , комфорт и спокойствие с този човек  
И въпреки всичко това , аз трябва да кажа : Не, ще избера някой друг, с размер подходящ за пред хората , че да не ми се смеят ...ми смейте се колкото искате
Нито ти си главната героиня, нито някой друг е главният герой. Simple Smile Вярно е, че си жена, но къде ти се привиждат тези драми?
 Естествено, че щом познаваш няколко мъже боклуци с тъст 170-175 см, няма как да мислиш всички други за боклуци. Поради същата причина и жените, които познават мъже боклуци с друг ръст, не могат да считат всички останали като тях за боклуци. Smiley Това, че огромен брой от самотните майки в България са били зарязани от (или са напуснали) мъже над посочената от теб ръстова граница, не значи, че тези мъже са боклуци.

Никъде не съм писала за всички мъже, това са твои измислици
драма е защото : Преброй си мнениято, в които обесняваш едно и също, направо си е фиксация
И след като е естествено да не е вярно , защо си вадиш изводите за повечето жени, от твоя минимален опит ,
нищо не  коментира останалата част от поста , а той всъшност е ной-интерсен за твоята теория , за ,, абсурдното , приемливото и смешното ,,
Затова мисля , че има много повърхностни хора, предпочитащи,, удобството,,
А би ли посочила къде, според теб, аз съм бил писал (уж), че ти си писала за "всички мъже". Напротив - съгласил съм се с теб, но ти явно си чела прибързано или предубедено и затова си разбрала обратното. Simple Smile
Иначе големи сценарии си развила по-надолу в мнението ти...

# 1 558
Дами, докога смятате да давате храна на трола ("трол" в буквален и преносен смисъл)? Не виждате ли, че е напълно безсмислено?
Ние се забавляваме на негов гръб. Надали някой го приема на сериозно.

# 1 559
Напън???

Общи условия

Активация на акаунт