Ръст на един мъж – важен?

• 137 235
  • 1 742
  •   1
Отговори
# 1 575
От 160 до 180 - 20 см разлика
От 175 до 180 - 5 см разлика
Оптично, при жена 160 см и мъж 180, разликата е внушителна, въпреки че 180 е невисок ръст за мъж

# 1 576
  • Пловдив
От 150 см до две глави над нея са около 200 см. При разлика между средния ръст при двата пола в България от колко 13 см (165 см за жените и 178 см за мъжете). След 1980 г. средният ръст в страната ни почти не се е покачвал, за разлика от бурното развитие през предишните 80 години преди това.

Преди две години една моя позната с ръст около 155 см дори беше с мъж мнооого над два метра. Дори не можех да преценя колко, защото е внушително висок, но много слаб в същото време. Важното е, че им е добре заедно, но все пак ги деляха 3 глави разлика. Но при тях причината да са заедно беше, че тя има дете от друг мъж, а той пък не може да има деца и съответно това е основното, което ги събра.

# 1 577
Май някоя млада девойка 150-155 санта, ти е отмъквала високия мъж. Което обяснява фиксацията ти по ниските жени и разликата в сантиметри с високите им партньори.

Най-бруталното е, че не разглеждате нещата с малко по-дълбок поглед, а директно се палите и правите констатации, които дори не уцелват мишента,  а и даже 4 души те подкрепят.
😐 Наистина е редно да посещавате колеги профилактично, така в сферата ще станем по-добре платени от програмистите. Не мога да повярвам, че повечего хора тук сте семейни, щом не разбирате, че не изглежда нормално да си почти половин метър по-висок от жената до теб. Пак ще се повторя, че има много жени по 1.50-1.60 и те слагат клеймо на мъже с определен ръст, не признават 10-15 см в полза на мъжа за нищо. Жребчето написа много добре за онези с педята под него.  Мъж 2 м. не означава високи деца.

# 1 578
fortemente, мхм. Той хубаво писал Жреб, ама няма кой да чете с разбиране.
А за "педята" и "половината" метър, знаеш приказката за лакомията, магазините и шпековите салами "Бургас" на Маджаров, нали? Mr. Green

# 1 579
И като има жената дете от друг мъж, да не е дефектна нещо?!
В един цивилизован свят подобно нещо дори не се мисли, пък камо ли да се коментира, че и да се лепят етикети.

# 1 580
fortemente
>>>>>>>>>
Сещаш ли се за думата "фетиш"?
Много ниските жени имат афинитет към много високите мъже.
И какво? Не мисля, че те се нуждаят от психологическо лечение.

# 1 581
Хайде, събраха се отбор юнаци да се подкрепят в мизогинията и комплексите си. Тц тц тц, милите, само те се разбират помежду си, лошите жени все не ги разбират, не четат "с разбиране" и въпреки дългите им и поучителни лекции, продължават все така да бъдат нежелани и пренебрегвани.

Четейки мненията на мъжката част във форума, мисля, че би било добре да се направи тема с черен списък на никове на "мъже", чието присъствие в един принципно женски форум цели единствено избиване на комплекси и непрекъсната проява на женомразство. Така мненията им ще бъдат игнорирани по същия начин, както тези господа биват разумно пренебрегвани и в живота.

Честно, четейки ги, ми идва да мина на другия бряг, толкова ми опротивяват с изказванията си, пък пука ми колко са високи и красиви. Подобни комплексари ме плашат безкрайно, защото си представям какви потисници, склонни към психическо насилие, са и в реалния живот към жената до себе си.

# 1 582
  • Пловдив
Скрит текст:
Хайде, събраха се отбор юнаци да се подкрепят в мизогинията и комплексите си. Тц тц тц, милите, само те се разбират помежду си, лошите жени все не ги разбират, не четат "с разбиране" и въпреки дългите им и поучителни лекции, продължават все така да бъдат нежелани и пренебрегвани.

Четейки мненията на мъжката част във форума, мисля, че би било добре да се направи тема с черен списък на никове на "мъже", чието присъствие в един принципно женски форум цели единствено избиване на комплекси и непрекъсната проява на женомразство. Така мненията им ще бъдат игнорирани по същия начин, както тези господа биват разумно пренебрегвани и в живота.

Честно, четейки ги, ми идва да мина на другия бряг, толкова ми опротивяват с изказванията си, пък пука ми колко са високи и красиви. Подобни комплексари ме плашат безкрайно, защото си представям какви потисници, склонни към психическо насилие, са и в реалния живот към жената до себе си.
Разбира се, не се допуска вероятността тези мъже, от които си ужасена, също да имат изисквания към жените и да не допускат всяка случайна до себе си. Simple Smile Нормално е и жените, и мъжете да имат свой вкус към отсрещния пол и да държат на него. Важното е да има и какво да предложат насреща, за да не се стига пак до порочния кръг "Искам такъв, такъв и такъв! Но пък той все не идва". Smiley

# 1 583

Мизогиния ли? Тук??? Гласове нощем, чувство на тревожност? Почивай си повече. Коментираме ръст, не феминизъм.

# 1 584
Защо така подскачате, господа? Нима се разпознавате?

Мисля, че не аз имам нужда от почивка, а мъжете, които целодневно (а виждаме и "целонощно") висят във форум, озаглавен "bg-mamma", и отговарят на всяко едно мнение. Мисля, че един сериозен мъж би могъл да си намери и по-добри занимания, дори само този факт би ме отблъснал от такъв тип мъже.

"Нормално е и жените, и мъжете да имат свой вкус към отсрещния пол и да държат на него." Мисля, че с това темата се изчерпва, съответно господинът с конския ник може да спре да преследва всяка дама, дръзнала да изкаже предпочитанията си за мъж, защото и без това няма да успее да я накара да харесва него и себеподобните му.

С това приключвам всякаква комуникация със споменатите по-горе, и без това вече ги удостоих с повече внимание, отколкото заслужават.

# 1 585
На мъжете в темата ръстът им е най-малкият проблем.
Жребчо, и да ти кажа нещо. Миньончето, което те е зарязало, уж за да нямате ниски деца, те е метнало. Определено не е била това причината, просто не си е падала достатъчно по теб, а това е било оправдание. Влюбените жени са слепи за недостатъците на мъжете до себе си.

# 1 586
Ръстът и парите не са важни за мен - казало червенокосото миньонче, гушнало снажният бивш волейболист и се качило в А8-цата.

# 1 587
Боже, на 15 години ли си? Вземи порасни малко, стига с тия глупави клишета!

# 1 588
Ръстът и парите не са важни за мен - казало червенокосото миньонче, гушнало снажният бивш волейболист и се качило в А8-цата.

Ок, ще го кажа сигурно пак, ама ниски сте, пари нямате... Какви добри качества имате всъщност, че да ви хареса някоя? Голяма пишка, хубаво лице, атлетична фигура...? Добър характер и здрав разум явно липсва. Освен някоя мазохистка да ви се върже и да тръгне да ви се доказва, че въпреки че сте зле, тя е с вас, а не като другите интересчийки, които държат все пак да има нещо привлекателно у мъжа.

# 1 589
Боже, на 15 години ли си? Вземи порасни малко, стига с тия глупави клишета!

Всяко клише е клише, защото е истина. Ето защо предпочитам само мъжки компании и много добре знам какви са проблемите около тях. Има малко изключения като мен, но аз съм на мнение че феминизмът и ционизмът са най-голямото зло на планетата.

Общи условия

Активация на акаунт