Новости около турските филми, сериали и актьори - ТЕМА 2

• 315 872
  • 747
  •   1
Отговори
# 345
Моля ви ,пишете заглавията на филми и сериали на български Темата е много полезна с информацията за новостите , за което благодаря !

# 346
  • София
Повечето сериали за които говорим тук се ги дават в БГ и в повечето случаи са популярни с турските си имена и затова биват писани така.

# 347
  • ... да усещаш мириса на море ...

Сечкин Йоздемир влиза в  Kiralık Aşk. Героят му ще се казва Памир Марден (Pamir Marden)

# 348
Скоро се очаква да излезе филма на Йълмаз Ердоган Ekşi Elmalar
Освен Йълмаз, участват Фара Зейнеп Абдула, Сонгюл Йоден, Шюкран Овалъ, Деврим Якут, Шюкрю Йозйълдъз, Фатих Артман, Ерсин Коркут, Джанер Джиндорук и Джезми Баскън. Повече за филма тук

# 349
Йелмаз Ердоган не беше ли съпруг на Белчим Белгин?

# 350
  • София
Да съпрузи са Йълмаз и Бел, имат и за него това е втори брак, а за нея първи.

# 351
Ехааа,и аз ще чакам с нетърпение да гледам тия "Кисели ябълки".Хареса ми това,което видях от трейлъра.Кога се очаква да излезе?Шукрю тук какъв е облизан hahaha hahaha Повече си го харесвам като е леко брадясал.

# 352
Корегирам се: засега премиерата е обявена на 28.10.16

Да съпрузи са Йълмаз и Бел, имат и син Родин; за него това е втори брак, а за нея първи.

Последна редакция: чт, 18 авг 2016, 16:42 от tara_lezhka

# 353
"Кисели ябълки" игрален филм ли ще бъде"

# 354
  • София
"Кисели ябълки" игрален филм ли ще бъде"
Игрален филм е

# 355
Хей,хора ще помоля за малко помощ. Нов съм тука и не разбирам много на форума. Казаха ми,че тука мога да намеря неизлъчвани епизоди на "Квартала на богатите" със БГ субтитри. Имало тема за филма,ако може да ми дадете линк да прочета. Или линк към сайта,където качват епизодите.
БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО! Simple Smile)

# 356
За тези, които са от Варна или са гости на града на 27.08.16 от 16:00 могат да гледат във ФК филма Мустанг, като част от официалната конкурсната програма на фестивала "Любовта е лудост". Филмът беше сред номинираните за "най-добър чуждоезичен филм" на наградите "Оскар" тази година...

# 357
Хей,хора ще помоля за малко помощ. Нов съм тука и не разбирам много на форума. Казаха ми,че тука мога да намеря неизлъчвани епизоди на "Квартала на богатите" със БГ субтитри. Имало тема за филма,ако може да ми дадете линк да прочета. Или линк към сайта,където качват епизодите.
БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО! Simple Smile)

Това е темата за сериала, дано ти помогнат. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=937907.120;topicrefid=20

# 358
  • София
Здравейте!
Искам да попитам ще има втори сезон на "Да обичаш на инат", защото 32-ри епизод завърши  до никъде?
Предварително благодаря за отговора!

# 359
  • София
Здравейте!
Искам да попитам ще има втори сезон на "Да обичаш на инат", защото 32-ри епизод завърши  до никъде?
Предварително благодаря за отговора!
Няма да има, за съжаление. Просто спряха сериала посредата, без дори самите актьори да бяха уведомени за това. Wink

Общи условия

Активация на акаунт