Новости около турските филми, сериали и актьори - ТЕМА 2

• 315 688
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
http://turkishtv.ru/turkey-serials/575-lyubov-nazlo-vse_serii.html
Eто тук търси филма с руски субтитри.

Последна редакция: сб, 12 мар 2016, 00:11 от meri1952

# 166
  • Варна
Здравейте,попрехвърлих темата,може би не всичко и да се повторя,но имам въпрос...Къде се качва има ли го изобщо Близнаците с Аслъ Енвер и Шюкрю със сложното име,на български и на руски и трети епизод има ли го някъде... newsm78

# 167
Здравейте,попрехвърлих темата,може би не всичко и да се повторя,но имам въпрос...Къде се качва има ли го изобщо Близнаците с Аслъ Енвер и Шюкрю със сложното име,на български и на руски и трети епизод има ли го някъде... newsm78

http://vbox7.com/playlist:2175537

Аз пък издирвам един филм с Шюкрю, дето открадна едно бебе, а после се влюби в това момиче. Моля за помощ.

# 168
  • София
Пепелче търсиш Сладки и Опасни има го в дата

Сериала на Аслъ и Шукрю го има с руски субове във вк, а мисля и, че ги има вече с бг субс в дата. Сериала ср казва Kis Gunesi (Зимно слънце)

# 169
Пепелче търсиш Сладки и Опасни има го в дата

Сериала на Аслъ и Шукрю го има с руски субове във вк, а мисля и, че ги има вече с бг субс в дата. Сериала ср казва Kis Gunesi (Зимно слънце)

БУHug Hug Hug
Благодаря ти много- направо се измъчих в неделя да се сетя за името на филма. Аз съм го гледала във вибокс, но исках да го препоръчам на една приятелка, фенка на Шюкрю.

А сериала във вибокс (дадох линк в предния си пост) не знам защо са го прекръстили на Двойниците. Може би, защото става дума за близнаци. Simple Smile

# 170
  • София
Пепелче - прекръстват ги защото иначе им трият сериите.

# 171
Пепелче - прекръстват ги защото иначе им трият сериите.

Аааа, не бях се сетила за това.  Peace

# 172
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Попаднах на трейлър за нов сериал "Развалящият играта" (Oyunbozan).

Някой знае ли нещо?

Последна редакция: пн, 14 мар 2016, 16:15 от svetal4o27

# 173
  • София
Попаднах на трейлър за нов сериал "Развалящият играта" (Younbozan).

Някой знае ли нещо?
В сериала ще вземат участие Тувана Туркяй и  Баръш Калъч - продуценти са Сюреч, филма ще е романтичен с елементи на комедия и драма

# 174
Здравейте, аз пък искам да попитам за "Отново любов" / Ask Yeniden
Изгледах до 32 епизод, после не мога да намеря с бълг. субтитри, знаете ли нещо?

# 175
  • София
Здравейте, аз пък искам да попитам за "Отново любов" / Ask Yeniden
Изгледах до 32 епизод, после не мога да намеря с бълг. субтитри, знаете ли нещо?
Останалите епизоди са в процес на превод.

Любим серил

Последна редакция: пн, 14 мар 2016, 16:58 от Г-ца Бързо се уча (Storm Worm Virus)

# 176
Аз от 4 дена не мога да вляза в ДАТА.

ако ви се появи това съобщение
За всички, които желаят да посетят сайта ни, въпреки Google!
Когато Ви излезе предупреждението кликнете на "Подробности" и след това най-долу на "посетите този небезопасен сайт" (маркирано е в жълто на снимката).

# 177
Здравейте, имам проблем с свалянето от DATA на "Гордиев възел" на епизодите 4, 5,10.Излиза ми наименованието и отзад mp4, въпреки всичко го свалих и наистина се оказа само музика от филма.Опитах и от друг лаптоп пак същото се получи.

# 178
Здравейте, имам проблем с свалянето от DATA на "Гордиев възел" на епизодите 4, 5,10.Излиза ми наименованието и отзад mp4, въпреки всичко го свалих и наистина се оказа само музика от филма.Опитах и от друг лаптоп пак същото се получи.

Опитайте с друг плеър, няма причина да не може да се отвори. мп4 също е видео формат

# 179
Извинете за нахлуването в темата. Вчера попаднах на сериал с познати актьори и ми се видя доста свеж по Диема Фемили, от 22,30 ч , но не видях нито име, нито коя серия е. Погледнах в програмата - някаква роза беше, но предполагам това не е оригиналното заглавие. Та ще ви бъда ако кажете кой е сериала, приемам и линкове на руски.

Погледна "Войната на розите" е по нашата ТВ.

Общи условия

Активация на акаунт