Новости около турските филми, сериали и актьори - ТЕМА 2

• 315 721
  • 747
  •   1
Отговори
# 195
Благодаря ти,Зари!

# 196
Здравейте Hug Може ли да ми кажете след Огледален свят Джейда Атеш дали се снима в нов проект Hug

# 197
  • София
В няколко, но неуспешни
http://www.diziler.com/kisi/ceyda-ates/diziografi

# 198
 http://vbox7.com/play:afad6a9f0b  Скоро и такъв започва. Звучи оптимистично.

# 199
  • София
http://vbox7.com/play:afad6a9f0b  Скоро и такъв започва. Звучи оптимистично.
Започна днес. Peace И е много, много добър - държи в напрежение през цялото време. Даже на няколко пъти се хванах с вилицата пред устата и зяпнала, но забравила да яде. hahaha hahaha
Невероятни актьори (сред които много познати и любими лица), невероятен Истанбул, всичко е страхотно.
Много горещо препоръчвам!

Oyunbozan, всяка събота, от 20ч., по Show TV Wink

Последна редакция: нд, 17 апр 2016, 00:29 от t1n43t0

# 200
http://vbox7.com/play:afad6a9f0b  Скоро и такъв започва. Звучи оптимистично.
Започна днес. Peace И е много, много добър - държи в напрежение през цялото време. Даже на няколко пъти се хванах с вилицата пред устата и зяпнала, но забравила да яде. hahaha hahaha
Невероятни актьори (сред които много познати и любими лица), невероятен Истанбул, всичко е страхотно.
Много горещо препоръчвам!

Oyunbozan, всяка събота, от 20ч., по Show TV Wink
Има ли тема или желаещи да пуснат такава , конкретно за този сериал /и на мен ми се стори интересен / ?

# 201
  • София

Последна редакция: пн, 18 апр 2016, 14:31 от bubanka

# 202
  • София
Тъй като не мога да редактирам предния си пост (дава ми само да цитирам), пускам нов:

днес по Show TV започна нов сериал - "Истанбулските улици", с участието на Гизем Караджа, Джанер Джиндорук, Наз Елмас и Ръза Коджаоулу.

Току-що приключих с първа серия - тежък се очертава сериалът, а и в понеделник е доста силна конкуренцията, та ще видим. Rolling Eyes Иначе един от най-силните подбори на актьори от сериалите тази година. Wink

İstanbul Sokakları, всеки понеделник, Show TV, от 20ч.

Засега рейтингът е що-годе добър - 13то място в тотала и 9то място в първата група звучат не толкова добре, но спокойно минава заплашителния праг. Но изостава пред другите - дано да понавакса.

Последна редакция: вт, 19 апр 2016, 11:19 от t1n43t0

# 203
  • Варна
 bouquetЗдравейте,попаднах из руските сайтове на интересен филм 1-ва серия Любовта обича лъжата или нещо такова.Видях там Юнал Север,седа Гювен и други познати актьори и доста хубаво играещи и непознати,та...някой ще го превежда ли на български и има ли тема по него?

# 204
  • София
bouquetЗдравейте,попаднах из руските сайтове на интересен филм 1-ва серия Любовта обича лъжата или нещо такова.Видях там Юнал Север,седа Гювен и други познати актьори и доста хубаво играещи и непознати,та...някой ще го превежда ли на български и има ли тема по него?
Няма тема по него, има превод само на руски засега:

http://latino-serialo.ru/tureckie_seriali_online/10751-lyubov-ly … sskom-yazyke.html

Аз го гледам и ми е супер разтоварващ. Flutter Flutter

# 205
  • София
Явно само аз пускам новостите напоследък. Grinning Grinning

Днес започна нов сериал по Star TV, в който актрисата, изпълняваща главната роля, е българка - по-точно, българска туркиня. Wink (Даже минах през инстаграма й - пише си и на български момичето. Grinning) Казва се Гюлсим Али и си ни е хубавелка. Wink Партнира й Юсуф Чим, когото познаваме от "Аромат на ягоди". Simple Smile
Не е лошо сериалчето - леко и забавно е, но не съм сигурна дали ще има висок рейтинг. Rolling Eyes

Сериалът е Hanım Köylü ("Селско момиче"). Всяка събота. От 20ч. По Star TV.

# 206
Тинче, благодаря за новините! Ще се ослушвам дали ще го превеждат на руски заради Юсуф: ) Той още ли движи с онази девойка от Ягодите?

# 207
  • София
Тинче, благодаря за новините! Ще се ослушвам дали ще го превеждат на руски заради Юсуф: ) Той още ли движи с онази девойка от Ягодите?
Още са заедно, Пепелче. Hug
Впрочем, сериалът постигна страхотен рейтинг снощи и ме опроверга. Rolling Eyes

# 208

Заглавието много селско : )
Кажи две думи за сюжета.

# 209
  • София

Заглавието много селско : )
Кажи две думи за сюжета.
Пепелче, Hug
Скрит текст:
Едно момиче (Илкгюн) си живее на село с по-малките си сестри си и лудите си комшии, а сестрите й са запалени по онлайн чатенето. И така, една от тях започва да си пише с някакво момче от Истанбул, представя се и тя самата от Истанбул. Момчето е братовчед на истанбулския богаташ Ферит. Докато си пишат, момчето моли момичето за снимка, и тя изпраща снимка на сестра си, а той изпраща снимка на братовчед си. После се питат един друг на колко са години, и двамата казват възрастта на сестрата/братовчеда - 25. После карат сестрата и братовчеда поне да видят снимките си, те (щат-не щат) поглеждат, и е любов от пръв поглед. Grinning Той иска да се срещне с нея, тя все избягва (защото е на село, а той си мисли, че тя е от Истанбул). Но накрая тя се скрива в багажника на колата на баща си, когато той отива в Истанбул, и така пристига там. С Ферит са си уговорили среща в едно кафене. Когато тя пристига, влиза в тоалетната да се преоблече, там я вижда една от приятелките (и, предполагам, влюбена в него) на Ферит, и после, когато Ферит и Илкгюн най-накрая се срещат, "приятелката" вади селските дрехи на Илкгюн от чантата й. Така свърши първата серия. Grinning
Иначе има и много второстепенни герои. Много се смях с лелята на Ферит и нейната любов - един шофьор на автобус. Култови са! hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт