Новости около турските филми, сериали и актьори - ТЕМА 2

• 315 644
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
  • ... да усещаш мириса на море ...
Тази вечер по Star TV започва сериалът  SÖZ (Обещавам). Той, струва ми се, ще е далеч от романтичните сераиали, но може да има дами, които обичат да гледат екшъни. Освен това в главната роля се изпълнява от Толга Саръташ, чиято кариера аз много-много не следя, но много ми хареса изпълнението му във ВВ (поне до колкото съм гледала).
Сериалът ще разказва за специално създадена група от 12 бойци, чиято цел е е да намерят лидерът на терористична банда и да унищожат престъпния и  свят. Начело на отряда застава ст. лейт. Явуз, чиято приятелка е загинала при атентат (превод от руски). Рускините може би ще го превеждат тук

Режиссор ще бъде Яаъз Алп Акайдън, сценарий - Етхем Йозъшък, музика - Атакан Ългаздаа, продуценти - Тимур Савджъ и Бурак Сайяшар. Сериалът е продукт от обединените усилия на компаниите TIMS и Bi.

Герои и актьори:

име:  Явуз Карасу
длъжност : командир на отряда
чин:старши лейтенент
позивна/прякор: Командира (“Komutanı”)
актьор: Толга Саръташ: ВВ, Дъщерите на Гюнеш

име: Зафер Яман
длъжност: заместник командир на групата
чин: ст. лейтенент
позивна: Многознайко (“Geveze”)
актьор: Чаан Атакан Арслан  е турски кик бокссьор и муай тай боец; прякорът му от ринга е Аватар; 2016 печели турския Сървайвър

име: Фетхи Кулаксъз
специалност: експерт малокалибрено оръжие
чин: старши сержант
позивна: Ловеца (“Avcı”)
актьор: Бурак Севинч

име:  Мюджахит Серденгечти
специалност: експерт по тежки оръжия
чин: ст. сержант
позивна: Лакомията (“Keşanlı”)
актьор: Гьоркем Севиндик

име: Али Хайдар Боздаа
специалност: специалист комуникации
чин: сержант
позивна: Пазителя (“Hafız”)
актьор: Мустафа Йълдъран

име: Атеш Аджар
специалност: специалист разузнаване
чин: сержант
позивна: Корморана (“Karabatak”)
актьор: Ерен Вурдем

име: Фейзула Алтъпармак
специалност: инженер специалист
чин: мл. сержант
позивна: Новобранеца (“Çaylak”)
актьор: Айтач Шашмаз

име: Ердем Коркмаз
длъжност: командир на батальона
чин: подполковник
актьор: Нихат Алптуу Алтънкая

име: д-р Бахар Кутлу
актьор: Айбюке  Пусат: III място на Мис Турция 2014, Кварталът на богатите

https://www.youtube.com/watch?v=gQtmJYwUfYQ

Участват още:  Мерич Арал (Ейлем Мерсие), Едже Окай (Фунда Кутлу), Нил Гюнал (Гюлер Коркмаз), Илайда Ълдър (Назлъ Коркмаз), Мехмет Услу, Сердар Кълъч в ролята на Чолак (главния лош) и др.

пп Освен този сериал преди на 27.03 започна друг сериал İsimsizler  (Безименните) по Kanal D, а на 09.04 по FOX  ще започва Savaşçı (Воин) с Берк Октай. Общото м/у 3-те сериала е че представят специалните части. Или продуцентите и каналите са решили да разработват нова ниша, или са “поръчкови патриотични” сериали. Не знам доколко ще имат успех, защото и преди е имало опити в тази посока, но са се проваляли. Имам прeдвид  Reaksiyon с Ибрахим Челиккол. Но тогава конюнктурата беше друга. Ще бъде жалко за  актьорите, защото всички здраво са тренирали и готвили дълго време...

Последна редакция: пн, 03 апр 2017, 21:04 от tara_lezhka

# 601
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Здравейте  Hug Hug
Това дизи Обещавам  Thinking на пръв поглед звучи интересно   Peace

# 602
сценарий - Етхем Йозъшък "Пойраз Карайел" имаше такъв Ехтем. Същия ли е? А Ерен Вурдем  играеше комична роля в "Да обичаш на инат".  Как ли ще се справи с драматичната си тук?

# 603
сценарий - Етхем Йозъшък "Пойраз Карайел" имаше такъв Ехтем. Същия ли е?

Да, същият е  Peace

# 604
Здравейте на всички  bouquet
Аз не гледам  МОЯТ ЖИВОТ , но майка ми го гледа и иска да знае какво се случва напред в действието.
Някой може ли да разкаже  newsm78 newsm78 newsm78, ако помага до къде са стигнали сериите, обвинявали Мехмет Емир в убийство.

# 605
Здравейте! По Диема фемили видях, че е започнал нов сериал: Сезона на черешите. Има ли някъде тема и какви са отзивите за него. Артистите ми се видяха симпатични, малко го загледах и ми се стори, че ще бъде комедия. Ще се радвам, ако някой сподели повече информация  за сериала

# 606
Здравейте! По Диема фемили видях, че е започнал нов сериал: Сезона на черешите. Има ли някъде тема и какви са отзивите за него. Артистите ми се видяха симпатични, малко го загледах и ми се стори, че ще бъде комедия. Ще се радвам, ако някой сподели повече информация  за сериала

За сериала има изписани 6 теми. Тук е последната тема, но тя не се поддържа от миналата година. На първа стр. има линкове към предходните теми. Ако някой има интерес към сериала, може би някой ще се направи нова тема, за серииите излъчвани по Диема.  Peace

# 607

За сериала има изписани 6 теми. Тук е последната тема, но тя не се поддържа от миналата година. На първа стр. има линкове към предходните теми. Ако някой има интерес към сериала, може би някой ще се направи нова тема, за серииите излъчвани по Диема.  Peace
Благодаря!

# 608
Пуснат е филма Втори шанс , очакваме превод на бг.

# 609
Пуснат е филма Втори шанс , очакваме превод на бг.

Вчера го изгледах . Хареса ми .

# 610
  • Варна и...духом на Босфора
 HugЗдравейте! Благодаря на Червенокосата вещица Марго за линковете на Възела.Но сериите 28 и 29-та са само по 3мин. Има ли ги с руски превод,или някъде другаде,моля.Колкото знам турския   Mr. Green си превеждам,ама не е достатъчно CrazyЗатова моля за помощ Hug

# 611
  • София
HugЗдравейте! Благодаря на Червенокосата вещица Марго за линковете на Възела.Но сериите 28 и 29-та са само по 3мин. Има ли ги с руски превод,или някъде другаде,моля.Колкото знам турския   Mr. Green си превеждам,ама не е достатъчно CrazyЗатова моля за помощ Hug

Няма такова нещо. Току-що проверих линка, който е посочен и сериите са си цели и си вървят.

# 612
  • Варна и...духом на Босфора
Благодаря за отговора,Алексия.
Сега преди мача искам да гледам,но на 29 епизод,част1,има надписи,Каан влиза в дома на Нихан,казват си две думи и спира.03.01
Три Мин и 1сек.

# 613
  • София
Благодаря за отговора,Алексия.
Сега преди мача искам да гледам,но на 29 епизод,част1,има надписи,Каан влиза в дома на Нихан,казват си две думи и спира.03.01
Три Мин и 1сек.
Redemi,
http://turk-sinema.ru/serial/95-petlya-mertvyy-uzel-2016.html
Тук са на руски. Избираш сезона и после серията. Приятно гледане.

# 614
Здравейте ,някой гледа ли ''Госпожа Фазилет и до ъщерите и '' ? Ако има тема за сериала ,можели ли линк?Благодаря  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт