Счетоводител в нужда се познава 9

• 63 594
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
  • тук-там
Или просто да ви направи пълномощно.
А догодина кой ще подпише ГФО?

# 496
Счет. Къща ще приключва год. И съответно подписва.

# 497
Някой да има бланка или образец на съгласие за работа на лице под 18 години от родител? Благодаря предварително на отзовалите се  bouquet

# 498
  • София
Някой да има бланка или образец на съгласие за работа на лице под 18 години от родител? Благодаря предварително на отзовалите се  bouquet
Декларация за съгласие ако е над 16 години или ако е под ти трябва. Аз правих за щерката тя е на 17 и мога да ти пратя, но евентуално в понеделник ако не ти е късно ,че не съм в София. Ако искаш дай мейл на лични.

# 499
Декларация за съгласие ако е над 16 години или ако е под ти трябва. Аз правих за щерката тя е на 17 и мога да ти пратя, но евентуално в понеделник ако не ти е късно ,че не съм в София. Ако искаш дай мейл на лични.
Много благодаря, намерих, мисля че това, което ти изпратих, е достатъчно, преписах го от т. 10 на нужните документи. Не ми се искаше от първия ден да се излагаме.

Последна редакция: пт, 01 юли 2016, 22:52 от Оникс

# 500
  • София
За един конкурс ми се иска да удостоверя трудовия си опит, само че книжката е в рабодотателя (по спомен) - има ли друг начин да го докажа - НОИ? За днес ми трябва.

# 501
  • София-Младост
За един конкурс ми се иска да удостоверя трудовия си опит, само че книжката е в рабодотателя (по спомен) - има ли друг начин да го докажа - НОИ? За днес ми трябва.
Какво прави ТК в работодателя? Няма право да я държи при него, освен с изрично ваше съгласие...обикновено писмено. Вземете си я.

# 502
Да попитам къде мога да видя регистрация на СОУ  newsm78  В ТР нищо не излиза

# 503
  • София-Младост
http://www.mon.bg/?go=page&pageId=8&subpageId=78
Но актуализират нещо...

# 504
  • София
Какво прави ТК в работодателя? Няма право да я държи при него, освен с изрично ваше съгласие...обикновено писмено. Вземете си я.
Може и у нас да е, нямам спомен.

# 505
Но актуализират нещо...

незнаех много благодаря! bouquet

сега ми донесоха справка на задължения на ФЛ от НАП. Има някакви лихви за 2015 по ДОО декл- обр.1. Може ли лицето от неговото име с вносна бележка да ги внесе или трябва да търся осигурителя?

# 506
  • София-Младост
Но актуализират нещо...

незнаех много благодаря! bouquet

сега ми донесоха справка на задължения на ФЛ от НАП. Има някакви лихви за 2015 по ДОО декл- обр.1. Може ли лицето от неговото име с вносна бележка да ги внесе или трябва да търся осигурителя?
Щом задълженията са на физическото лице, то следва то да ги дължи и съответно внесе.
Да не е от някой хонорар, граждански договор?
Ако задължението е на осигурителя не мисля, че ще излезе като такова на ФЛ.

# 507
и моята логика е такава... лицето изобщо не е наясно какво се е случвало

# 508
  • София
Искам да разбера нетното възнаграждение колко трябва да ми е за юни. По каква формула мога да го пресметна?

# 509
http://www.kik-info.com/kalkulatori/zaplata-bruto.php
Или брутно -12,9% осигуровки, от полученото -10% ДОД...най-грубо, ако нямаш отсъствия, други удръжки и т.н. 

Общи условия

Активация на акаунт