Латино-Американски, дръзки, красиви, любовни, приключенски сериали - Тема 8

• 69 213
  • 731
  •   1
Отговори
# 60
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Би било хубаво, ако сценаристите върнат в сериала Ник и него го съберат с Брук. Той беше сам, доколкото помня като беше още в сериала, и беше също голямата любов на Брук, дори повече от Риджко. Peace А и така ще се избегнат проблемите и инцидентите, които може да има Брук с мама хиенка. Laughing Wink

Последна редакция: чт, 17 дек 2015, 14:32 от David_Charvet

# 61
Би било хубаво, ако сценаристите върнат в сериала Ник и него го съберат с Брук. Той беше сам, доколкото помня като беше още в сериала, и беше също голямата любов на Брук, дори повече от Риджко. Peace А и така ще се избегнат проблемите и инцидентите, които може да има Брук с мама хиенка. Laughing Wink
Peace Аз съм за Ник , те имат и  общо  дете  , което им роди Тейлър /прозвуча  Rolling Eyes Shocked Laughing /.

# 62
И аз съм голям привърженик на Ник по отношение на Брук. Всички знаем, че Ридж е нейната голяма любов, но пък с Ник си пасват по някакъв много специален начин, допълват се. Жалко, че цялото семейство Мароне беше изритано от сериала, за да има повече екранно време за още и още глупави сюжети. Ник и Джаки бяха добри попълнения, Масимо също.
Голям шок би било Дейв да се върне след толкова години някакъв посъстарен и побелял, и той да се окаже голямата любов на Брук. Laughing

# 63
Лиъм отива при Айви с миротворческа мисия ,тя му се обяснява в любов и иска още един шанс за тях ,целуват се.

# 64
ЕВА ЛОНГОРИЯ СЕ СГОДИ

Сексапилната латиноамериканска и звезда от хитовия сериал "Отчаяни съпруги" Ева Лонгория се сгоди за 3-ти път.  Ева е казала заветното "Да" на своя дългогодишен приятел Хосе Антонио Баста, който е президент на компания "Телевиса", най-голямата медийна компания в Латинска Америка. От "Телевиса" ежегодно излизат стотици сериали, които имат многобройна публика по целия свят. Антонио е завел Ева на романтична вечеря в пустинята в Дубай, където й направил предложение за брак, двамата са си направили обща снимка, на която се вижда и годежния пръстен на ръката на Ева. В момента красивата актриса се снима в нов сериал "Теленовела", който се излъчва в САЩ.

Последна редакция: сб, 19 дек 2015, 21:36 от David_Charvet

# 65
Понеделник /ДиК/ : Айви  оттегля ограничителната заповед , защото Лиъм  я е помолил . Тя продължава да му обяснява ,че трябва да си дадат още един шанс ,че са един за друг , че той я прави по-добър човек и т.н.
През това време Уаят помага на Стефка да си изнесе багажа от офиса , разговарят си приятно , със закачки , разбират за  оттеглянето на ограничителната заповед , тя /Ст./  е щастлива /само ако знаеше  какви  ги наговори Айви на Лиъм / .
Новото мангалче  след  остри реплики и спор  казва на бащата на Мая - татко /очакваше се /.
Манго-Форестър  започва  да се отдръпва от бременното си гадже , явно ни готвят интрига с новата сестра .

# 66
Дженифър Морисън: "Да бъда лоша е изтощително"

Въпреки че обожава работата си в „Имало едно време“, Дженифър Морисън е на края на силите си. Снимките на последните епизоди от сериала изсмукали жизнената й енергия, признава самата тя пред PopSugar. Актрисата се изтощила физически и психически от предизвикателството да играе Ема Суон, която в пети сезон премина на тъмната страна и се превърна в кълбо от отрицателни емоции. „В реалността е лесно да си ядосан. Гневът те завладява бързо, но си отива за секунди. Пред камерите обаче трябва да поддържам гнева си 16 часа дневно, защото такава е ролята ми. А това е ужасно изморително“, признава актрисата.
За да бъде убедителна като Ема, Дженифър премина през сериозна трансформация. Промени прическата, гардероба, маниерите, нагласата си. Вкара изцяло нова енергия в екранния си образ. „В края на снимачния ден бях без сили. От напрежение ме боляха дори мускулите, които не подозирах, че имам. Изтощението обаче ми донесе огромно удовлетворение. Един актьор се чувства най-щастлив, когато знае, че е имало смисъл да даде всичко от себе си“, категорична е Морисън, която никога не пести силите си.

# 67
Дженифър Морисън: "Да бъда лоша е изтощително"

.

Прекрасна е , жалко ,че в момента не ми  Crossing Arms Whistlingостава време  да гледам на спокойствие ...

# 68
Ели-фен, сега сериала е в почивка за празниците. Peace Ще има нов епизод на 6-ти март 2016-та година; ако не забравим всичко което се случи дотогава. Laughing

Довечера по FOXlife oт 22:00 h. ще дават 8-ми епизод на 5-ти сезон на "Имало едно време", в който Хук разбира, че Ема го  превърнала в Мрачен. Ако можеш, гледай го, много е интересен. Grinning

А всеки делничен ден по дават епизодите на 2-ри сезон от 13:20 h. с повторение на следващия ден от 08:00h. . Peace Аз ако успея Whistling, ги гледам.  

# 69
 santa2 Nature Snowman  ВЕСЕЛА  КОЛЕДА  И ЩАСТЛИВА  НОВА  ГОДИНА   НА ЦЯЛАТА КОМПАНИЯ ! Close-mas:

# 70
Весели празници на всички!  Hug santa2 Nature Snowman

В профила ми във vbox съм започнал да качвам епизодите на сериала "Siempre te Amaré" / "Винаги ще те обичам" (2000 год.) с бг субтитри. Peace Eто трейлъра. Grinning
http://vbox7.com/play:f2b74de2ee

Последна редакция: чт, 24 дек 2015, 16:27 от David_Charvet

# 71
Здравейте, всички! Честито Рождество Христово! Как сте след празниците?  Grinning
Ето линкове за епизодите на сериала"Винаги ще те обичам", които съм качил и съм превел. Hug На някои места не съм много сигурен, че превода е точен. Rolling Eyes
"Винаги ще те обичам" - 6 епизод - Част 1
"Винаги ще те обичам" - 6 епизод - Част 2
"Винаги ще те обичам" - 6 епизод - Част 3
"Винаги ще те обичам" - 6 епизод - Част 4
"Винаги ще те обичам" - 7 епизод - Част 1
"Винаги ще те обичам" - 7 епизод - Част 2
"Винаги ще те обичам" - 7 епизод - Част 3
"Винаги ще те обичам" - 7 епизод - Част 4

# 72
Дейвид , весело прекарване на следващата порция празници  Peace!
От ДиК  спойлер - Айви обявява на Лиъм ,че се прибира в Австралия , Стефка подслушва , това не и е достатъчно и отива  да  се кара с Айви и да се убеди ,че наистина напуска . Една от двете  при спора се спъва и пада , влиза Лиъм и обвинява другата за инцидента . Интересно  коя ли ще е жертвата  newsm78

# 73
Благодаря ти, Ели-фен! Весело изкарване и на теб на предстоящите новогодишни празници!
Ето от мен линкове за 8-ми епизод на "Винаги ще те обичам", които съм качил и превел. Peace
"Винаги ще те обичам" - 8 епизод - Част 1
"Винаги ще те обичам" - 8 епизод - Част 2
"Винаги ще те обичам" - 8 епизод - Част 3
"Винаги ще те обичам" - 8 епизод - Част 4

и линк за епизодите на "Лицето на отмъщението"; качил съм от 51-ви до 55-ти епизод Peace :

Последна редакция: вт, 29 дек 2015, 19:52 от David_Charvet

# 74
Весели празници!

Горе-долу съм доволен от последните епизоди на ДиК- поразмърдаха се малко нещата. Разбира се, няма как да съм доволен, че вместо да дадат някакъв по-оригинален и достоен сюжет на Брук, сценаристите пак решиха я набутат да разбие брака на сестра си. Поне е добре, че ККЛ се завърна като по-централен персонаж- след толкова години тази жена просто знае как да грее на екрана със собствена светлина. А и сцените й как осъзнава, че децата й се порастнали и са далеч от нея, бяха трогателни. Жалко, че никъде в картинката не се спомена Джак, който тя уж толкова много искаше.
Представям си колко интересно би било сега в сериала да се върне Тейлър, която да се възползва от предстоящото пропукване между Ридж и Каралайн, за да си го върне. И когато Брук види, че са заедно, да си спомни, че той е голямата й любов и да зареже всякакви там Долар Билове, Дийкъни и т.н... Joy Ето един такъв сюжет, колкото и да е изтъркан, ще ни припомни частица от класическото сияние на ДиК!

Общи условия

Активация на акаунт