Латино-Американски, дръзки, красиви, любовни, приключенски сериали - Тема 8

• 69 216
  • 731
  •   1
Отговори
# 705
  • Разпиляна във въображението
Голям праз. То и Хоуп направи същото Whistling

Благодаря, Ели bouquet

# 706
От ДиК в аванс :
Понеделник-28 .11. 2016
Zende прави още един опит да се събере с Никол и да я направи своя съпруга.
Бил прави планове да избягат с Брук, докато Ridge и RJ правят планове да я убедят да остане с тях.

Вторник-29.11.2016
Брук се бори с чувствата си, когато Ridge я изненадва с романтични спомени от миналото им.
Полусестрите Никол и Саша си  хвърлят обвинения .

Сряда- 30 .11.2016
Обзета от вълнение от  жеста на  Ridge , Брук осъзнава, че тя се разкъсва между две любови.

Четвъртък-01.12. 2016 г.
Steffy и Лиъм споделят романтични целувки и обсъждат бъдещето си.
Бил остава непоколебим към Брук, твърди че тяхната любов е истинска, докато RJ дава на  Ridge уроци по оптимизъм.

Петък-02.12.2016
Брук взима  решение  и  оставя един човек опустошен , а  друг-  най-щастливия  на света.
В опит да се помогне на Уайът, Куин хваща Steffy неподготвена и и представя  интересен сценарий за бъдещето и.

Дейвид , ще пуснеш ли нова тема  Peace  или да пишем по-икономично  Grinning

# 707
И аз се разкъсвам между Ридж и Бил. Май клоня към Бил Thinking

# 708
Ридж  работи в ателието , един модел се усмихва на Р.Дж. ,Ридж го закача ,че е сладък , а фукльото казва ,че не иска да е сладък ,а горещ  и пита  къде е мама , защо не е при тях .
Мая има  бледи угризения ,че е виновна  за обтегнатите отношения между Никол и Зенде.
Зенде  е при Никол ,той изважда годежен пръстен и казва - омъжи се за мен, Никол ,тя  му казва, че това е красив пръстен но да го остави настрана. Следват обяснения  и разбори … Зенде пита дали могат да опитат отново... просто ми дай още един шанс.
Ридж организира някаква изненада на плажа .
Бил  притиска Брук ,че вече не може да чака ,че и е дал достатъчно време и иска да започнат съвместния си живот .
Телефонът на Брук звъни и Ридж й казва, че имат снимки в Малибу и имат нужда от нея. Брук казва, че ще й отнеме известно време. Бил й казва, че ще се почувства по-добре , когато  прекъсне връзката си с Ридж и че самолетът е готов да излети след 5 часа – да отиде  и да каже на Ридж каквото трябва и да се връща . Брук му казва, че не е толкова просто.
Бил я целува и и казва ,че  има минало с Ридж , но бъдещето е за тях .
 Брук се усмихва и казва - пет часа.
Ридж е на една  скала, гледайки надолу към плажа , казват му , че всичко е готово …
Брук пристига в Малибу и се чуди къде са всички. Ридж им казва, че всички са готови и Брук пита за какво става въпрос. Брук му казва, че тя не мисли, че може да остане. Ридж пита дали Спенсър оказва  натиск върху нея. Брук му казва, че тя трябва да се върне и да започва да си играе с  годежния пръстен.
Ридж пита какво прави... дали има парене в пръста , дали трябва да го свали и да го изхвърли.
Брук каза на Ридж, че тя е сгодена, Ридж казва - сгодена не е женена.
Брук му казва, че той я е накарал да изгради живот без него... че не го е искала . Ридж казва, но искаш да се ожениш за Спенсър... това ли е, което искаш? Той й казва да не го прави….

# 709
Вторник - Бил  блъска боксовата круша в офиса и идва Стефка , тя свенливо казва ,че ще дойде по-късно …,но Бил се хили ,че го е виждала без риза .Той и казва ,че днес се жени за Брук .
През това време Ридж омайва Брук.
Пропускам лигав разговор между Саша и Никол …
Ридж играе картата с Р.Дж. , но Брук му казва ,че когато той се е обадил , тя е била с Бил и днес тръгват  със самолета и ще се оженят .
Бил пита Стефка  защо е там , тя отговаря ,че търси Лиъм , Бил казва – погледни навън , той сигурно помага на някоя стара жена отсреща на улицата …Стефка  му казва ,че  не е свикнала да го вижда толкова весел и непринуден , Бил казва ,че е щастлив , че той ще се ожени за Брук в Св. Бартс. Ст.  прави  коментар, че Бил знае как да живее ,той и отговаря , че това е нещо, което той се опитва да научи Лиам, който е по-притеснен за замърсяваните океани , вместо от купоните  върху тях. Ст. казва - значи ще излетите  с Брук, след като тя си тръгне от баща ми?
Брук казва, че Бил не иска да чака повече. Ридж я пита дали това е , което наистина  тя иска... да се махне от Р.Дж., да се махне от тях ..
Ст.  се чуди защо Брук още не се е върнала и казва, че може би тя е избягала с Ридж. Ббил казва, че тя не може да го стресне, че той е уверен в своята булка . Ст. казва, че тя е изненадана, че Бил може да се справи с това, че Брук е с Ридж  в деня на благодарността .
Бил казва, че Ридж провали сватбата му , но той никога повече няма да му позволи това отново   .
Ридж продължава да дудне – това ли искаш от живота , да си с Бил ? Брук отговаря , че тя винаги е искала да бъде Форестър и Ридж знае това ,че и е било трудно  като той я е изоставил , че  тя винаги ще го обича и цени всеки момент , който  някога са споделяли, но че той и Р.Дж. трябва да приемат факта, че това е което иска е Бил.
Ридж казва - тогава трябва да отидеш при Бил, имам работа за вършене и  си тръгва.
Брук го пита  дали той е чул това , което та му е казала  току-що,че  днес заминават с Бил, отиват да се оженят , тя пита дали той изобщо я е слушал . Тя си сваля обувките и се отправя към мястото, където е застанал Ридж . Ридж гледа надолу към плажа , където  от пясък е направено сърце с имената на Ридж и Брук в него .
 Ридж казва на Брук , че тя няма да го остави, не сега, някога.

сряда -   Брук  се връща при Бил , той  е в еуфория  от предстоящето пътуване , но тя мънка - Ридж , говорих с него ...Бил и казва ,че Ридж ще го преживее , но Брук е дистанцирана , той разбира  ,че  е разколебана . Казва и ,че Ридж  я манипулира  само защото не иска тя да се омъжи за него , пита я дали все още иска  да се оженят .
Безмислени разговори  и терзания на  Никол - искам те , не те искам и т.н. Саша казва на Зенде ,че когато той си изясни нещата , тя ще е там  за него ...
Р.Дж. пита баща си какво е станало , той се подсмихва  и му отговаря ,че се надява майка му да се върне при тях .
Не съм очаквала  да кажа това - но Брук ме вбесява  Twisted Evil

Последна редакция: ср, 30 ное 2016, 23:18 от Ели-фен

# 710
Брук и Ридж се събират? Брех... Laughing

# 711
пу-пу да не стане

# 712
Брук продължава да мънка и да изказва благодарности  като на  симпозиум , Бил  и обяснява ,че Ридж и Р.Дж.  я манипулират , че след 3 месеца пак ще бъде изоставена… Тя се увива ,че не е толкова просто , че Кейти  ..била наранена и т.н.
Бил казва ,че вече доста е почакал и това няма повече да продължава , тръгва си .
Двамата глупаци Ридж и Р.Дж. коментират  възможността Брук да не се върне , Ридж е нервен , излиза навън  и вижда Брук , без пръстен ..Тя казва – върнах се , той  се лигави : моята Лоугън , прегръщат се и се целуват /ще повърна , бясна съм , може да пропусна  доста епизоди  с лигавенето  на "новото" семейство /.

# 713
Ох, Брук, защо бе, пиле. Не си ли научи урока ooooh!  уроцитееееее ooooh!

# 714
То пък все едно Бил е по-добра опция... Laughing Рано или късно щеше пак да погледне към Кейти и да тръгне да съжалява как е могъл да прецака нея и детето им така... и хоп, хайде пак в 'кафеза'... до следващата свалка с Брук...
В този сериал просто вече няма двойки, които да са наистина готини. Брук и Ридж принципно кефят, но с този актьор просто не се получава химията с ККЛ. Томас и Саша имаха потенциал, но сценаристите решиха нея да я върнат в изключително скучната мелодрама на Никол и Зенде. Рик и Мая- единствените стабилни от няколко месеца... по-добре да не ги коментирам... И така нататък, и така нататък...
Всъщност Ерик и Куин за момента ме кефят, има нещо по-класическо у тях... ама тая работа с Кейта не ми харесва... Thinking

# 715
В интерес на истината искам Брук сама и да прави останалите на луди и щастливи.

# 716
TV Guide Daily Listings – 12/5-12/9 - #boldandbeautiful
12/5
Wyatt determines to win back Steffy's heart before their divorce is finalized; ex-lovers find themselves united once again and making love with one another.
12/6
Liam issues Katie a dire warning about the consequences of living next door to Quinn; Quinn gives Wyatt a pep talk, encouraging him to be optimistic about his future.
12/7
Ridge is rocked to his core when Eric delivers shattering news about Forrester Creations; Steffy and Liam disagree about Eric and Quinn's true motives in extending an olive branch.
12/8
Quinn kicks Rick out of the Forrester Mansion when his quarrel with Eric begins to get out of hand; Ridge attempts to get Steffy on board with him regarding the current situation at Forrester Creations.
12/9
Liam confronts Quinn, letting her know he doesn't buy her act of being a changed woman; Eric receives a visit and a token of appreciation from his new neighbor Katie.

# 717

Не съм очаквала  да кажа това - но Брук ме вбесява  Twisted Evil

И аз така... Изживявам тежко събирането на Бридж, но сигурно и на сценаристите не им е лесно толкова години хем да развиват героите и историите, хем все да остава и още за дооправяне. Сега Брук докато си осъзнае грешката, докато я поправи, ще има материал за сума ти серии. Само да не стане както когато Рон Мос реши да се махне - всичките драми да са около младите, а Брук и Ридж да са само някакви коментатори тип Дона. Tired

# 718

Не съм очаквала  да кажа това - но Брук ме вбесява  Twisted Evil

И аз така... Изживявам тежко събирането на Бридж, но сигурно и на сценаристите не им е лесно толкова години хем да развиват героите и историите, хем все да остава и още за дооправяне. Сега Брук докато си осъзнае грешката, докато я поправи, ще има материал за сума ти серии. Само да не стане както когато Рон Мос реши да се махне - всичките драми да са около младите, а Брук и Ридж да са само някакви коментатори тип Дона. Tired
Като гледам тъпото развитие  на нещата , май скоро ще пенсионират и Брук и Ридж .

Преди време Куин пусна  на Стефка  мухата ,че тя е най-подходяща  за  шеф на ФК и после запозна Ерик с идеята си . Той леко се усъмни в подбудите и , но тя го убеди , че  точно Стефка  в този момент е най-подходяща от фамилията  да оглави   компанията . Стана въпрос ,че ще работи с Уаят , но Куин  каза – какво от това ,  личният живот няма общо с бизнеса .
Днес вече Стефка постепенно  приема все по-навътре идеята , очарована е ,че Ерик има такова високо мнение за нея . Тя пита  защо не Ридж , Рик или Торн , а Ерик и отговори ,че е преценил ,че  тя вече е готова  да заеме шефското място .
Стефка се прибира  и  разказва на Лиъм ,че Ерик ще  назначи  новия шеф – Лиъм пита  кой е той , а тя отговаря – аз . Лиъм  абсолютно  сериозно  и отговаря – нали  знаеш ,че не можеш да приемеш , нали отказа ?
Ето ти нов проблем в рая  #2gunfire #2gunfire.

сряда -Лиъм се опитва да разубеди Стефка , но тя вече е захапала здраво  идеята  за  шеф на ФК .Той я убеждава ,че това е  номер на Куин , но Ст. обяснява колко  и вярва  Ерик  и как тя няма право да го разочарова .
Куин и Уаят  си говорят и се чудят дали  Ст. ще приеме , всеки си прави  неговите планове…Идва Ридж  и иска да говори с Ерик  насаме .Казва му важно ,че с Брук пак са  заедно и това е чудесно за семейството , защото са готови да застанат начело на компанията . Ерик  отговаря ,че вече има  предложение  към  човек от фамилията , който го е разочаровал , но  му е простил …Ридж  доволен грухти – всичко , което направих беше за твое добро , а Ерик го прекъсва  - предложих на  Стефка …
Ридж  направо  ще пукне , започва  да обяснява как те с Брук са подходящите , как  още не е дошъл редът на Стефка , но Ерик е непреклонен .

Последна редакция: ср, 07 дек 2016, 22:53 от Ели-фен

# 719
Все още  се точат разговорите  около предложението  на Куин  Стефка  да стане шеф, Ридж и Лиъм  я разубеждават , а тя  опява ,че Ерик и е гласувал доверие и че може да се справи...
Кейти  започва  да  прекалява с гостуванията си при Ерик , носи му  кутия с моливи  с пожелание да се върне на работа и го целува , Куин дебне в сенките и  вижда сцената , после  много  образно си представя  как взема нещо и удря  Кейти по главата  и после  се  пули над  тялото и на земята  в локва кръв...

Общи условия

Активация на акаунт