iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 70-та тема

• 49 443
  • 726
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте  bouquet
Изписаха на сина ми 2г и 4 мес Нептун Крил ойл кидс ,но се чудех няма ли по-добра формула? става въпрос за дефицит на вниманието
Тези Мултивитамини - разгледай ги:
http://www.iherb.com/Peter-Gillham-s-Natural-Vitality-Kids-Natur … l-oz-887-ml/22855
Ето 5-те съставки, които биха помогнали на децата, особено тези, с ADHD /Синдром на дефицит на вниманието и хиперактивност/ и други подобни състояния - Магнезий, Цинк, Вит. C, Вит. група В и Рибено масло

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

Денис може ли да се включат към профилактиката за зимния период ако няма конкретни проблеми?
Давам вит.С, рибно масло и др., а така всичко заедно ще е. Като качество как е продукта?
Благодаря! bouquet

Код при първа поръчка JVH324

# 211
  • Berlin
Просто е свършила промоцията с твърда доставка $4.

Аааа, $4 е било промоция, така ли? Не знаех, уф.

Код за отстъпка при първа поръчка от сайта - DCN033

# 212
Да. Виж на първа страница на темата инфото за доставка.

Код за $5 отстъпка при първа поръчка - SOV733

# 213
  • Berlin
Там гледам, пише $4. Simple Smile

# 214
Не съм обърнала внимание, че информацията е променена, беше обявена като промоция.

# 215
  • София
grosdanat
Може да се приемат през зимния сезон - няма проблем.
Продуктът  е много хубав, органичен, но е малко тежък и почти бяхме забравили за него  Peace

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 216
Denis,знаеш не мога да ползвам никаква,ама никаква козметика на лицето,не кожата,очите ми реагират,до ден днешен само отвара от ленено семе не ги дразни,имам въпрос,
EcoTools, Pure Complexion Facial Sponge, Deep Cleansing, 1 Sponge,бялата и сивата,
дъщеря ми ги  обожава,вредни ли са?Правят много нежен пилинг,колко често могат да се ползват?
И друг въпрос,докато си чакам Магнезиевия цитрат от Айхърб, какво да взема от тук-Бг,ужасни спазми имам,дори като се обувам,като се извъртя в леглото,дори като пиша сега,може би Магнерич.
Свърши ли флет -доставката...кофти,исках кокосово масло Simple Smile

# 217
Denis,знаеш не мога да ползвам никаква,ама никаква козметика на лицето,не кожата,очите ми реагират,до ден днешен само отвара от ленено семе не ги дразни,имам въпрос,
EcoTools, Pure Complexion Facial Sponge, Deep Cleansing, 1 Sponge,бялата и сивата,
дъщеря ми ги  обожава,вредни ли са?Правят много нежен пилинг,колко често могат да се ползват?
И друг въпрос,докато си чакам Магнезиевия цитрат от Айхърб, какво да взема от тук-Бг,ужасни спазми имам,дори като се обувам,като се извъртя в леглото,дори като пиша сега,може би Магнерич.
Това е добър вариант, ако не Ви дразни кожата.
http://www.zoya.bg/%D0%9C%D0%B0%D0%B3%D0%BD%D0%B5%D0%B7%D0%B8%D0 … %D0%BC%D0%BB.5078

Магнезиевият карбонат мисля се усвоява, отколкото цитрата...
http://apteka.framar.bg/30019376/%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D1%84%D0%B0% … B0%D0%B1%D0%BB-30

# 218
  • София
Ходих до пощата и след като се примолих ми издириха поръчката, шипната на 30.10. Не знам колко време е стояла там, ни едно известие не получих  Whistling

# 219
дъщеря ми ги  обожава,вредни ли са?Правят много нежен пилинг,колко често могат да се ползват?
Това е добър вариант, ако не Ви дразни кожата.
http://www.zoya.bg/%D0%9C%D0%B0%D0%B3%D0%BD%D0%B5%D0%B7%D0%B8%D0 … %D0%BC%D0%BB.5078

Магнезиевият карбонат мисля се усвоява, отколкото цитрата...
http://apteka.framar.bg/30019376/%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D1%84%D0%B0% … B0%D0%B1%D0%BB-30
благодаря мила,и аз се заглеждам в кокосовото на Зойата,но не знам какво е на вкус,ще пробвам,някой да се изкаже за вкуса,иначе си поръчвам от ай хърб,сега се замотах.
Но крампите са ужасни,на никого не пожелавам,само рязко извъртане на китката ,на стъпалото и до там,боли.Няма да мога да изчакам поръчката си от ай хърб,от 13/11 е,няма я.Ще купувам от тук.

# 220
  • Бургас
Как магнезиев карбонат, той е един от най-неусвояемите форми..
Вземи Диаспорал, няколко прахчета, това е магнезиев цитрат, много добре действа bouquet

Код за отстъпка при първа поръчка - CIQ918

# 221
  • София
   DAILY DEAL:  Дневна промоция
валидна до  09.12  -  20.00 часа наше време

$2.00
Now Foods, Antioxidant Caps, 60 Capsules

# 222
  • Berlin
И аз подкрепям Диаспорал-а. Simple Smile Има прахче за разтваряне във вода и за директен прием.

Код за отстъпка при първа поръчка от сайта - DCN033

Последна редакция: ср, 09 дек 2015, 10:40 от abs

# 223
  • София
Мрънкалка
Гъбите на EcoTools са хубави, нищо вредно не съдържат - от растителни влакна / от Konjac, бамбук /
Ако се ползва 1-2 пъти в седмицата не е проблем. Аз съм голям противник на агресивните процедури по кожата Simple Smile - така че, ако искаш се консултирай с дерматолог. Според мен, дори леко разранената кожа, е входна врата за патогените - най-малкото, което може да се случи Simple Smile

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 224
Здравейте на всички !
Току-що  направих поръчка от iherb. Искам да попитам по-запознатите, дали съм разбрал правилно схемата с reward code-овете.
Значи след като направих поръчката ми даде този reward код - QPH127 .
И сега всеки нов клиент който реши да използва моят код при първа поръчка ще получи 5$ отстъпка и съответно аз ще получа същата сума. Тоест един вид когато им привлеча нов клиент има бонус и за двамата ? Правилно ли съм разбрал ?
Също да питам за free продуктите, само при първа поръчка ли са free ? Защото се прецаках май май Grinning
Благодаря ви предварително !

Последна редакция: вт, 08 дек 2015, 22:55 от valersss

Общи условия

Активация на акаунт