iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 70-та тема

• 49 345
  • 726
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте,и аз реших да поръчвам от този сайт, че напоследък доста добавки пия и кесийката ми доста поолекна Shocked.
Да ви питам - billing е адреса, на който живея,а shipping - адреса, на който ще получа поръчката, нали така? Та фатално ли ще бъде, ако при първа поръчка те са различни? През деня не съм вкъщи,затова искам да я получа на работа.
И ако поръчам примерно утре, нали няма да ме изненадат, като ми доставят пратката до 3-ти януари, когато няма да съм на работа още?
Малко съм бъзла при първата поръчка. Надявам се, че някоя опитна търговка от вас ще ме просвети  Simple Smile

# 466
  • София
Денис,а рибеното масло да го спирам ли?
Може да го спреш за известно време  Peace

Pchela Maia
billing е адреса на картодържателя и на който се издава фактурата на поръчката
shipping е адреса на който искаш да получиш поръчката
Пратките пристигат средно за 15-на дни

# 467
Здравейте,и аз реших да поръчвам от този сайт, че напоследък доста добавки пия и кесийката ми доста поолекна Shocked.
Да ви питам - billing е адреса, на който живея,а shipping - адреса, на който ще получа поръчката, нали така? Та фатално ли ще бъде, ако при първа поръчка те са различни? През деня не съм вкъщи,затова искам да я получа на работа.
И ако поръчам примерно утре, нали няма да ме изненадат, като ми доставят пратката до 3-ти януари, когато няма да съм на работа още?
Малко съм бъзла при първата поръчка. Надявам се, че някоя опитна търговка от вас ще ме просвети  Simple Smile

Няма проблем shipping и billing адресите да са различни. Пратката ще те чака в пощата до 20 дни след като получиш известие от пощенския клон. Обичайно пратките пристигат за 3 седмици.  Дори и сега да пуснеш едва ли ще пристигне на 3 януари.

Код за отстъпка при първа поръчка на iherb.com - SDB331

Последна редакция: вт, 22 дек 2015, 11:31 от Bradley Cooper

# 468
  • Пловдив
Денис,а рибеното масло да го спирам ли?
Може да го спреш за известно време  Peace
Hug
Скрит текст:
А на нашия пазар има ли аналог,напр. последният посочен продукт Thinking Докато чакам доставка...да взема нещо от тук.

# 469
  • София
mystic woman
Всичко от посоченото, се предлага и на нашия пазар - попитай в аптеката за продукт, който да съдържа някои от изброените неща
Скрит текст:
Рутин, Диосмин, Хисперидин, Биофлавоноиди, Кверцетин + вит. С 

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 470
И моята последната поръчка е от ноември и още не е дошла, стана вече месец. Ходих вчера до пощата, нямаше я там.
Лошото е, че идват празници и това значи да чакам още поне 15 дена. Пфуууу, а много ми трябваха нещата.  Confused

Сега се чудя дали да не поръчам днешната сделка - РМ  Rolling Eyes

JMB946 www.iHerb.com  
5$ отстъпка за първа поръчка

# 471
Моята първа поръчка е от 02.12. и още не е пристигнала /чакам я/
Притесняваме това, че обърках номера на входа когато писах адреса си и не знам къде ще залепят известието. Проверих вчера в пощенския клон до нас, но я нямаше.
Да може да е в централната поща? Как да разбера къде ще я доставят?
Пък и сега по празниците са затрупани/кой знае къде е захвърлена/ и най вероятно ще остане за след тях.

# 472
  • София
Поръчвай, заслужава си - рядко има толкова изгодна промоция - това са 73 дози за възрастни  Peace Двама човека, за малко повече от 1 месец ще го изпият.

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 473
  • Пловдив

http://eu.iherb.com/MegaFood-Acute-Defense-To-Go-with-Black-Elde … -2-6-g-Each/65393   Възхитена съм от този препарат!  за трети път се убедих снощи в ефективността му. Бях започнала следобяд да кихам, да ми сълзят очите, хрема, ухо да не пробожда... взех едно пакетче и всичко приключи след един час. Понеже е възгорчиво, му слагам една лъжица сироп от агаве ( това имам, иначе може и с мед да се подслади). Препоръчвам го !

от колко прахчета горе долу се оправяш? да си направя сметка дали ще ми е изгодно   Peace

Код за отстъпка при първа поръчка от iherb.com - SDB331
1-2. Само един път с три

И аз съм доволна,изпробвах го върху себе си и само с едно прахче се оправих. Чудя се мога ли да го давам на 10 годишно дете или е само за възрастни.

# 474
благодаря за мненията за прахчетата, ще ги пробвам  bouquet

поръчах и промо Омега-та 

# 475
Поръчвай, заслужава си - рядко има толкова изгодна промоция - това са 73 дози за възрастни  Peace Двама човека, за малко повече от 1 месец ще го изпият.

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

Hug Благодаря, аз го мислех за децата, ама може и за нас с мъжа ми да взема  Peace

JMB946 www.iHerb.com  

П.П. сега видях, че дава само по 1бр. на промоционална цена  Confused

Последна редакция: вт, 22 дек 2015, 14:49 от 6tastliva

# 476
Днешната промоция РМ-ползвам го вече 2 години,харесвах си го,но последното,което завчера отворих има много по-различен вкус,много по-силно се усеща привкуса на риба,не ме дразни стомаха ,но ми е гадно,за първи път от 2 г.Aко взимате за деца-не знам,на мен ми е противно даже.Погледнах му годността,същата е като на промоционалното.Лошото е,че съм се запасила с още 3 със същата годност.Следващото ,което ще си поръчвам, ще е на Carlson.
За детето си поръчвам Nordic Naturals-гарантират ни от фирмата минимални нива на Йод.

Последна редакция: вт, 22 дек 2015, 16:17 от Мрънкалка

# 477
Малкият е с херпангина. Търсих по нашите магазини сироп от черна черница, но не огкрих.

Някой да е поръчвал сироп от черна черница и да му е излишен?

# 478
Днешната промоция РМ-ползвам го вече 2 години,харесвах си го,но последното,което завчера отворих има много по-различен вкус,много по-силно се усеща привкуса на риба,не ме дразни стомаха ,но ми е гадно,за първи път от 2 г.Aко взимате за деца-не знам,на мен ми е противно даже.Погледнах му годността,същата е като на промоционалното.Лошото е,че съм се запасила с още 3 със същата годност.Следващото ,което ще си поръчвам, ще е на Carlson.
За детето си поръчвам Nordic Naturals-гарантират ни от фирмата минимални нива на Йод.

На децата съм поръчвала досега само на Карлсон Лабс, но мислех това да пробваме... ами писна им вече и доскоро не им давах от него... ако пък не искат това промоционалното, ние ще го изпием  Grinning
Чаках им витамините от сайта, че сега нищо не пият... уж трябваше да са тук, ама май ще си почакаме за след празниците.  Rolling Eyes най-много да купя нещо от тук, докато дойдат другите. Лошото е, че си чаках  и моите много важни добавки, тук са супер скъпи, а трябва да се пият повечко време. Сега ще имам пауза... дано дойдат тези дни.  Praynig

JMB946 www.iHerb.com 

# 479
  • София
До колко долара мога да поръчам в момента за да не превиша 39 лв, тоест какъв е  курса? Не знам дали е актуален в сайта като ми ги изчислява в лв?

Общи условия

Активация на акаунт