Лидл ::75::

• 66 478
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Моля, ако има на някой да са му останали 3 точки,да ми ги изпрати с Еконт Praynig
Пазарувах за децата играчки и само с 2 се сдобих,сега вече няма какво да купувам,а
ми се иска  да имам книгата!

# 106
  • Бургас
Цитат
Стана ми интересно - за какво ви е готварска книга в офиса  Laughing?

Ами когато се чудим какво да сготвим,когато се приберем у дома след работа. Simple Smile

# 107
  • София
Имам 2 точки, ако на някой му се разхожда до Дружба 2 в София

# 108
  • гр.София
Моля, ако има на някой да са му останали 3 точки,да ми ги изпрати с Еконт Praynig
Пазарувах за децата играчки и само с 2 се сдобих,сега вече няма какво да купувам,а
ми се иска  да имам книгата!

имам 1 точка Simple Smile

# 109
  • Пловдив
Чак се изненадвам с тези коментари за стикерите. Аз бях взела миналата година, но страшно падаха от стъклата. Може би причината е, че унас е много топло  newsm78

Аз книга нямам още, макар че съм доста запалена по готвенето. Утре се каня да взема скиякета за децата и евентуално ще се уредя с кинга.

Да кажа, че си останах с един чифт от дънките от преди няколко седмици (тъмносините, които бяха срязани на колената, номер 38). Оказа се че съм си изгубила бележката. Ако някой ги иска и може да си ги вземе от Пловдив, Кичук Париж, да ми пише.

# 110
Таблетките всичко в едно измиват много добре.Всички съм ги ползвала,без новите.Няма нужда нито от сол,нито от гланц,въпреки това съдовете имат блясък и са напълно сухи.Солта се слага,ако водата е много твърда,а при нас е мека и не слагам.Комбинираните таблетки в Лидл са наистина хубави.

# 111
Здравейте,имам 2 точки ,ако на някой му трябват да пише.Става въпрос за София- кв.Борово.

# 112
На мен пък изобщо не ми харесва как мият тия таблетки...

книгата е супер Simple Smile и да похваля пушения нарязан кашкавал - многооооооо вкусен.

# 113
Впечатления от машината за вакуумиране на храна ?
Поне в лидъла в Тракия имаше изложена мисля за 65лв.

Но ме интересува има ли ефект вакуумирането на храна. Поне аз не можах да намеря тема из форума за това.

# 114
  • Варна
Чак се изненадвам с тези коментари за стикерите. Аз бях взела миналата година, но страшно падаха от стъклата. Може би причината е, че унас е много топло  newsm78

Да кажа, че си останах с един чифт от дънките от преди няколко седмици (тъмносините, които бяха срязани на колената, номер 38). Оказа се че съм си изгубила бележката. Ако някой ги иска и може да си ги вземе от Пловдив, Кичук Париж, да ми пише.

Имах стикери и вкъщи - на прозорците над радиаторите. Падат, когато прозореца не е избърсан (трия с микрофибърна кърпа точно преди да ги лепна) и когато не са обезвъздушени добре - лепваш и почваш да търкаш с кърпата от средата към краищата, докато не излязат всички балончета.

Дънки можеш да върнеш в магазина и без касова бележка, защото марката се продава само в ЛИДЛ (естествено след като извикат управител и той ти обясни, че по принцип не може, но този път ще направят изключение  Laughing)

# 115
Заинтригувахте ме с тези стикери, но в нас всяка сутрин прозорците са мокри и затова не взех, опасявам се, че няма да се задържат.

# 116
Аз пък за стикери не ща и да чуя Crazy
Навсякъде малкото е налепило, последно лепна едни на новия си гардероб, е , нямат махане. Махнаха се де, но остана едно лепкаво, дето няма махане...отврат направо Sick

Тези може и да не оставят такива следи, но все пак...аз съм дотук със стикерите Mr. Green

# 117
  • на земята
Момичета за кои стикери говорите?Може ли снимка ,линк?
Благодаря за темата bouquet

Ето тези:
Скрит текст:

Има различни картинки, ние имаме бухалчета и снежковци.

Освен тях трябва ли да се ползва и спец. Сол или не? Купих си съдомиялна, но изобщо не съм наясно как точно се ползва  Embarassed
те се водят 3 в 1, но аз лично не съм убедена, че ще има хубаво измиане без допълнително добавени сол и гланц. Така, че машинта ми е заредена и със сол, и с гланц, въпреки, че ползвам таблетки 3/или повече/ в 1  Peace Доволна съм от лидълските, а и май и гланца ми беше от там, до колкото си спомням.

Та сега събирам за втора-за офиса. Laughing
Стана ми интересно - за какво ви е готварска книга в офиса  Laughing?

Благодаря за инфото bouquet

# 118
Впечатления от машината за вакуумиране на храна ?
Поне в лидъла в Тракия имаше изложена мисля за 65лв.

Но ме интересува има ли ефект вакуумирането на храна. Поне аз не можах да намеря тема из форума за това.
Купих си я август -65лв. Вакуумира добре със специалните торбички(купих си и допълнително ролки)Вакуумирала съм риба ,печен пипер и прибирам във фризера.Залепва също и други по-плътни торбички

# 119
Кво става..писах тук, а не ми излиза темата  Rolling Eyes

Утре ще се разорявааааам  ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт