Лидл ::75::

• 66 826
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Ами има още час и половина  от 4л12 вярно...имат време Simple Smile
Ирене - КЗП, ако желаеш в 00,00  Simple Smile

# 331
  • Sofia
Мнооого са ми съмнителни.....все си мисля,че жените пазаруват много по-често... Спечелилите имена са поравно-мъже -жени. newsm78

# 332
Мнооого са ми съмнителни.....все си мисля,че жените пазаруват много по-често... Спечелилите имена са поравно-мъже -жени. newsm78

И са: мъж, жена, мъж, жена, мъж,жена,което го прави още по съмнително  hahaha

# 333
  • София
За мене Лидл се изложиха с шарана. Доставения беше със срок до 05.12, а Никулден е на следващия ден. Надявах се днес да заредят  нова партида с по-голям срок на годност. Да, ама не, напразни надежди. В магазина на бул. Черни връх  София и пъстърва нямаше. Само разни ципури и лаврак. Разгледах им опаковките - ами и те до 05.12, а хич не са евтини. Ще изтровят народа от стремеж за печалба май.
Нищо, ще се купува риба от Фантастико или Кауфланд. То сега магазини много, не е страшно.

# 334
Много жалко... Кофти месо,  кофти игра и все по -високи цени... Ами.. Май ще издирвам нов любим магазин

# 335
# 336
Ами има още час и половина  от 4л12 вярно...имат време Simple Smile
Ирене - КЗП, ако желаеш в 00,00  Simple Smile
Ако не изкарат списък с още 550 печеливши... Twisted Evil Twisted Evil
ПС: В правилата не виждам да пише, че томболата ще е с нотариус, а ми се струва, че беше задължително...

# 337
  • Русе
За мене Лидл се изложиха с шарана. Доставения беше със срок до 05.12, а Никулден е на следващия ден. Надявах се днес да заредят  нова партида с по-голям срок на годност. Да, ама не, напразни надежди. В магазина на бул. Черни връх  София и пъстърва нямаше. Само разни ципури и лаврак. Разгледах им опаковките - ами и те до 05.12, а хич не са евтини. Ще изтровят народа от стремеж за печалба май.
Нищо, ще се купува риба от Фантастико или Кауфланд. То сега магазини много, не е страшно.
Днес в нашия магазин, шарана беше с трайност до 07.12.

# 338

Роднина, милиционер, роднина, милиционер.  Mr. Green

# 339
  • Sofia

Роднина, милиционер, роднина, милиционер.  Mr. Green

Joy Joy

# 340
  • София

В магазина на Каблешков лавракът беше със срок 08.12,но в крайна сметка човек не може да обикаля из цяла София.

# 341
  • В полите на Витоша :)
И друго нещо виждам аз при тези "печеливши" - номерата на талоните! Нали всички номера на талоните от втория етап на играта започваха с L?! Поне моите над 30 талона...

Edit: Редактирам се, видях, че от втория етап наградата е само едногодишно пазаруване и печелившият номер започва точно с L. Да видим какво ще стане с останалите 550 печеливши...

# 342
Аз с моите скромни 4 талона хич и не се надявам да бъда избрана....
Стискам ви палци! Peace

# 343
Сутринта рано се сдобих с 2 точки. Ако на някой му трябват дами пише, става въпрос за Бургас.

# 344
Аз имах регистрирани 7-8 талона, но това не значи, че не се надявах да спечеля  Crazy
Много глупаво да публикуват само 6 печеливши, при положение че в правилата си са обявили, че ще раздадат още 550 награди. Писах им писмо с въпрос защо така, аз ли не схващам правилата или се излагат

Общи условия

Активация на акаунт