Лидл ::75::

• 66 810
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
Сутринта рано се сдобих с 2 точки. Ако на някой му трябват дами пише, става въпрос за Бургас.
Писах Ви.....

# 346
Егати и излагацията с тази игра  Sick
Ядосах се и им писах във ФБ:
Цитат
Извинете, какво се случва с играта ви, според правилата на която още на 4.12 трябваше да са обявени печелившите? От всичките евентуални 556 печеливши, вие сте обявили само имената на 6 от тях? Имате ли обяснение на проблема, или  да запитаме КЗП?

Пише, че отговорът обикновено е в рамките на час, ще видим какво ще отговорят и ще пиша тук.

Друго обаче ме изумява повече - на стената им във ФБ няма ни вопъл, ни стон /или поне аз не откривам/ - все някой, мисля си, щеше да измрънка  Thinking Да не би да трият?

# 347
Много съм разочарована от играта. Имам регистрирани може би около 50 талона и наистина мислех, че ще спечеля една от наградите.
Проверих си мейла, но нямам нищо от Лидл. Мисля да им пиша и да ги питам дали на моя мейл има награда.

Странно защо не са публикували останалите 550 печеливши...

# 348
И аз си проверих пощата, да не би там да са обявени останалите победители, тоест лично, на мейл, но нямам нищоооооо...

Що така се изложиха Rolling Eyes

# 349
Въобще е много странно това публикуване по нощите....нали още на 3ти трябваше да ги теглят, цял ден вчера не са могли да се намотат да ги качат?

# 350
Ако са решили само по мейл да съобщят на печелившите, има възможност да не са се получили писмата, аз и затова им писах.
Тази игра още от началото им тръгна на карък с липсата на талоните, ако се сещате. Confused

# 351
  • Sofia
На всичките тиЯ онлайн игри тегленето на томболите е мистерия... не че, ако гледахме, нямаше пак да се съмняваме...  Wink
Къде ми е сигурността, че талоните (и моите не са малко) ми са участвали в тегленето. Или, че служители не са участвали също. Правилата им, изглежда са само за потребителите, не за тях... Изобщо... както си знаем от началото...

Аз днес ще ходя за риба и стига да имат книгата, ще си я взема.
Ножовете им обимислях, но се отказах, не са това, което търся.

# 352
И аз за книга ще ходя - за подарък на сестра ми.
И рибка ще взема...

# 353
Не ми се иска да повярвам, че игрите на Лидл са нагласени ...

Ще има кутии за часовници от понеделник. Пускани ли са преди, за да видя за отзиви. Изглеждат добре на картинката.

# 354
  • Пловдив
От следващата седмица си харесах само големите шоколади. Децата само такива ядът и без това.

За играта, дайте им време. Вчера цял ден са смятали и пресмятали да изкарат 6 души, направете сметка колко ще им трябва да нагласят още 550. Търпение  Peace

Аз щото съм учила малко Статистика в университета, че и ме скъсаха веднъж на нея  Wink, мисля че няма ли 5-6 зарадвани души в тази тема всичко е нагласено!

# 355
  • София
Абсолютна пародия тази игра в крайна сметка, все си мислех, че за 24 часа може да напишат 556 имена....

# 356

Аз щото съм учила малко Статистика в университета, че и ме скъсаха веднъж на нея  Wink, мисля че няма ли 5-6 зарадвани души в тази тема всичко е нагласено!

И аз така мисля Peace

Но в правилата пишат, че всички печеливши ще бъдат публикувани на 4.12, а това не стана Tired

# 357
  • Сливен
Имам 1 излишна точка.

# 358
Аз щото съм учила малко Статистика в университета, че и ме скъсаха веднъж на нея  Wink, мисля че няма ли 5-6 зарадвани души в тази тема всичко е нагласено!
+1
И висша математика 3 съм учила, и очаквам похвалили се в темата. Laughing

Дали в събота отговарят на мейли или да чакам чак в понеделник отговор?

# 359
Иначе са сложили краен срок, в който спечелилите трябва да потвърдят това - ама ако го пропуснеш, ще те отрежат вероятно. А това, че те самите не спазват сроковете и правилата на играта...няма кой да ги контролира #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт