Лидл ::75::

• 66 459
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
Шаранът по-изгоден ли от рибните магазини и дали е пресен
Просто се чудя дали да е лидл или от рибния

# 61
  • Варна
Моля ,предложете ми кафе за кафемашина  Rolling Eyes

В предните теми обсъждахе едно  кафе,май беше  в червена опаковка  ,някой пишеше, че хубаво..?Ама какво беше newsm78

На зърна или смляно?

# 62
  • Варна
Моля ,предложете ми кафе за кафемашина  Rolling Eyes

В предните теми обсъждахе едно  кафе,май беше  в червена опаковка  ,някой пишеше, че хубаво..?Ама какво беше newsm78

На зърна или смляно?
смляно

# 63
  • Русе
Шаранът по-изгоден ли от рибните магазини и дали е пресен
Просто се чудя дали да е лидл или от рибния
По рибните магазини е към 6 лв./кг. Пак си зависи и от населеното място. ММ има възможност да ми купи жив шаран от язовир за 5 лв./кг., но съм казала, че риба в малката мивка, която ми е тук няма да чистя повече, освинва се всичко и после трябва и да чистя. За 1 лв./кг. - благодаря! Naughty Утре в 7,50 ч. се строявам и чакам да отворят магазина newsm71

# 64
  • София
Искам да попитам някой има ли представа дали си заслужават детските ски якета?

Аз съм купувала на моите деца миналата година и съм много доволна.  Peace

Звънче, благодаря!  bouquet

# 65
  • Sofia
Вчера събрах точките и щастлива давам картончето...ама,нъц- изчерпана била?!? - Евентуално в сряда щели да докарат...Та,моля някой ,ако е видял куп книги в някой Софийски Лидл- да ми каже и да бягам да взема Simple Smile

# 66
  • Gorni Bogrov
Вчера събрах точките и щастлива давам картончето...ама,нъц- изчерпана била?!? - Евентуално в сряда щели да докарат...Та,моля някой ,ако е видял куп книги в някой Софийски Лидл- да ми каже и да бягам да взема Simple Smile

На Ботевградско днес я имаше.Питах имат ли още в наличност,че нещо ми се опряха две точки и незнам кога ще ги събера,но казаха че имат доста.

# 67
  • Варна
Дали ще може някой да покаже реални снимки на комплект с релси (влакче, магистрала или каквото имате)?

# 68
От коледните стикери /за 1,99/ от предна седмица взел ли е някой, пише, че са за многократна употреба, но дали е така? Да питам патило  Laughing

# 69
От коледните стикери /за 1,99/ от предна седмица взел ли е някой, пише, че са за многократна употреба, но дали е така? Да питам патило  Laughing

Аз взех къщички със снежинки, силиконови са, нямат никакво лепило, но застанаха много добре на прозореца, не падат. Едната снежинка я махах и слагах няколко пъти, няма проблем, не вярвам да им стане нещо за догодина.

# 70
Аз миналата година взех стикери, ама ги ползвах само веднъж. Просто като ги разлепих нямаха вид ,че ще могат да се ползват пак. Пък и за 2 лв..преживях ги Simple Smile

# 71
Успях да си взема последната туника на точки мой размер /имаше още 1 бр., но друг размер/. Харесва ми. Е, не е нещо кой знае какво, но за ежедневието става.  Peace

Обаче.... джегинсите не очаквах да са такива. Хич не ми допаднаха. Тук писахте за лъскав плат, ами няма нищо подобно. Цветовете тъмни, платът промазан. Очаквах да са наистина по-лъскави  Grinning и пО като за парти. Те съвсем обикновени и незабележими. Абе, стават като за ежедневието, но наистина очаквах нещо пО-така.  Flutter

# 72
Офелия, KaRoLa,   bouquet

# 73
  • Sofia
Шаран миналата година взех за пръв път, правих го по тяхна рецепта и стана разкошен, а в къщи шаран не обичаме!. Познати бяха вземали от рибни магазини и се оплакваха че миришел.
Книги има в Лидъл Възраждане.
Влакчето с релсите не мога да снимам, че само го сглобихме и прибрахме, но е като на снимката в каталога. Пасна си с едни други вагончета, които имаме от преди. Предвид и факта, че има релси и други компоненти за надграждане - за мен това е много добра дългосрочна инвестиция в играчка. Следващите 2-3 години смятам да му го допълвам и надграждам.

# 74
  • до едно тепе
Записвам се да ви следя. Тази седмица съм се прицелила в детските якета. Да видим дали ще стигна изобщо до лидъла обаче Crazy

Общи условия

Активация на акаунт