Лидл ::75::

• 66 844
  • 743
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Просветли ни,тези които търсим точки?

Нарамваш стоки за 125 лв. и после ги връщаш. Честито ако ти се занимава с глупости! По ми иде нормално да дам 10 лв. на някой в ОЛХ.

# 286
Ако някой мерне от момичешките ски якета, това розовото, цветното, размер 158-164, може ли да пише моля.  Praynig

# 287
  • Русе
момичета, някой да си е купувал френска преса за кафе - отзиви моля

# 288
  • София
Аз не видях някой да е готов да си я купува от олх тази книга... Simple Smile

# 289
Просветли ни,тези които търсим точки?

Нарамваш стоки за 125 лв. и после ги връщаш. Честито ако ти се занимава с глупости! По ми иде нормално да дам 10 лв. на някой в ОЛХ.

То много трудно да купиш едни кожени ботуши и после да ги върнеш, не е нужно да е една количка със стоки.

# 290
Е много се дразня вече,цял ден проверявам, а още не са публикували печелившите  #Cussing out

# 291
  • Русе
Някой скоро писа, че си я е купил.

Във връзка с точките, вчера касиерката(от новите) как ме издразни. Жената пред мен си взела две електрически възглавници и няколко хранителни продукта. Попита дали може да плати с карта. Явно възглавниците не и бяха планирана покупка и е нямала толкова пари в себе си. Докато чакахме дъщеря и и звънна по телефона и тя и обясняваше как случайно ги видяла и ги взела за коледни подаръци. Касиерката се почуди, почуди и каза, че не може, защото нямало да и важи гаранцията за възглавниците и ако се наложи да ги върне не могат да и върнат парите ooooh! Реши да извика колежка да я попита. Колежката и се забави и тя предложи на жената да и маркира хранителните продукти. Маркира ги и приключи сметката. Жената плати в брой около 10 лв. През това време дойде колежката и и обясни, че няма никакъв проблем да се плати с карта. Възглавниците естествено минаха с картата и направиха 49,98 лв. Момичето даде 1 точка. Жената, явно не беше чувала за точките и попита за колко лева се дават и не трябва ли да и даде 2 точки. Онази най-нагло и заяви, че няма 50 лв. и не може да и даде 2 точки. Жената заспори, че 60 лв. е похарчила и касиерката с въртене на очи и откъсна още една точка. След като жената си тръгна, касиерката реши да се оплаче на мен как не разбирали от дума тези клиенти. В прав текст и го казах, че клиентката не е виновна, че продуктите и бяха разделени на две сметки. Млъкна и повече нищо не коментира.

# 292
  • София
Да не би да се надявате да спечелите ....

# 293

Аз и още поне 2-3 момичета назад в темата споделиха, че са си я поръчали от ОЛX. Не виждам нищо лошо в това, чудесна е и много й се  радвам. От веригите влизам само в  ЛИДЛ, но напоследък нищо голямо не се случи да си купя и не можах да събера точките. Въпреки това не се чувствам все едно ЛИДЛ са ми длъжни да ми подарят книга/безплатно пазаруване/каквото и да е, нито пък ще падам дотам, че да купувам и после връщам стоки заради точките.  Naughty  Sick Учудвам се, че за някои този вариант звучи нормално...

Linkata, сиренето в кутия, което беше в промоция ли се случи неузряло? Моето беше ок.

# 294
  • София
Искам да благодаря на всички, които се отзоваха и ми предложиха точки за книгата. Вече е налице, дори си харесах рецепти за през уикенда. Остана ми една точка даже, ако някой я иска в София съм.
И да питам - тази седмица не трябваше ли да пуснат разни шивашки принадлежности newsm78 В два магазина, от големите, гледах и нямаше и помен, само шевна машина видях в единия.

# 295
Да,за тези блузи питах.Благодаря ти,teta! bouquet

# 296
Да,за тези блузи питах.Благодаря ти,teta! bouquet

На мен много ми хареса черната. Взех си S-ка и ми е точна, и на рамене, и на дължина...абе всичко.
И преди са пускали подобни и съм им се чудела, но този път взех и определено съм доволна. Даже ако има останали, утре мога и бяла да си взема Peace

# 297
Искам да благодаря на всички, които се отзоваха и ми предложиха точки за книгата. Вече е налице, дори си харесах рецепти за през уикенда. Остана ми една точка даже, ако някой я иска в София съм.
И да питам - тази седмица не трябваше ли да пуснат разни шивашки принадлежности newsm78 В два магазина, от големите, гледах и нямаше и помен, само шевна машина видях в единия.

Имаше, аз се сдобих с един - с макари и калерчета.

# 298
Да не би да се надявате да спечелите ....

Чесно казано въобще даже не и надявам, но като са написали 4-ти,  очакваш да е на 4-ти, а не на 5-ти например  Tired

# 299
  • София

Имаше, аз се сдобих с един - с макари и калерчета.
Точно този комплект харесах и аз и от малките този с куките за плетене. Утре ще ходя явно пак да ги търся.

Общи условия

Активация на акаунт