Лидл ::75::

• 66 858
  • 743
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Подарявам 3т. В София съм.

Обещани.

Последна редакция: пт, 04 дек 2015, 21:50 от milasara

# 301
  • Пловдив
Linkata, сиренето в кутия, което беше в промоция ли се случи неузряло? Моето беше ок.

Не, във вакумирана, червена опаковка.

# 302
  • велико търново
Да не би да се надявате да спечелите ....

Чесно казано въобще даже не и надявам, но като са написали 4-ти,  очакваш да е на 4-ти, а не на 5-ти например  Tired
Има списък вече с победителите .честито!
Аз не съм сред тях макар ,че тайничко се надявах на Коледно чудо.Нищо здраве да е! Laughing

# 303
Да беше дала линк

# 304
Аз нещо не ги виждам,  може ли линк

# 305
Къде е публикуван списъка? Аз не мога да го видя

# 306
Къде са обявени победителите?Май сте гледали друга игра.

# 307
Дайте линк де.
  Редактирам се - начи цитирам 
Цитат
20.   Имената на Участниците, които са спечелили награда по реда на т. 19 по-горе, както са посочени във формата за регистрация, ще бъдат публикувани на интернет страницата на ЛИДЛ на адрес: www.lidl.bg\5years. На 04.12.2015 г. Участниците ще бъдат уведомени, че са спечелили награда и по имейл, който ще бъде изпратен до имейл адреса, предоставен от съответния Участник в регистрационната форма за участие.

21.   Всеки Участник, спечелил награда по реда на т. 19 по-горе, трябва да изпрати имейл с потвърждение на адрес: pr@lidl.bg, в срок до 5 (пет) дни, считано от 04.12.2015 г. – датата на публикуване на печелившите Участници на  (датата на публикуване не се брои). Ако Организаторът не получи от уведомения Участник имейл с потвърждение, че ще приеме наградата, в рамките на срока посочен в тази т. 21, Участникът губи правото да получи наградата си.
   Сега моля отворете линка ,който е даден  www.lidl.bg\5years
 На мен ми даде грешка 
Цитат
Потребителска информация

Уважаеми клиенти,

страницата, която търсите не беше намерена. Вероятно е преместена или вече не съществува.

Моля опитайте отново или кликнете тук, за да се върнете на началната страница.

С уважение:
Екипът на Лидл
   Joy

# 308
Ако някой има 2 точки повече, моля да ми пише.
За София.
Благодаря!

# 309
Лидл нещо се дънят, струва ми се. Още откакто написаха, че поради големия интерес към играта били удължавали срока за регистрация на талоните

# 310
Скрит текст:
Дайте линк де.
  Редактирам се - начи цитирам  
Цитат
20.   Имената на Участниците, които са спечелили награда по реда на т. 19 по-горе, както са посочени във формата за регистрация, ще бъдат публикувани на интернет страницата на ЛИДЛ на адрес: www.lidl.bg\5years. На 04.12.2015 г. Участниците ще бъдат уведомени, че са спечелили награда и по имейл, който ще бъде изпратен до имейл адреса, предоставен от съответния Участник в регистрационната форма за участие.

21.   Всеки Участник, спечелил награда по реда на т. 19 по-горе, трябва да изпрати имейл с потвърждение на адрес: pr@lidl.bg, в срок до 5 (пет) дни, считано от 04.12.2015 г. – датата на публикуване на печелившите Участници на  (датата на публикуване не се брои). Ако Организаторът не получи от уведомения Участник имейл с потвърждение, че ще приеме наградата, в рамките на срока посочен в тази т. 21, Участникът губи правото да получи наградата си.
  Сега моля отворете линка ,който е даден   www.lidl.bg\5years
 На мен ми даде грешка  
Цитат
Потребителска информация

Уважаеми клиенти,

страницата, която търсите не беше намерена. Вероятно е преместена или вече не съществува.

Моля опитайте отново или кликнете тук, за да се върнете на началната страница.

С уважение:
Екипът на Лидл
  Joy

Би трябвало да прави redirect към http://www.lidl.bg/bg/5Years-6805.htm Simple Smile но няма инфо за победители още Simple Smile Успех, ще е хубаво някой от темата да се похвали

# 311
Да,няма нищо обявено,държат ни в очакване.....!

# 312
Ами отворих си линка даден там.
 Сега се отвори - но просто пише да очакваме - кога обаче -не пише.
  Четете на страницата им във фейсбук  Laughing

Цитат
Всичко е много хубаво, но къде е информацията за спечелилите в играта "5 години Лидл в България"? В условията на играта пише, че.   "Всеки Участник, спечелил награда по реда на т. 19 по-горе, трябва да изпрати имейл с потвърждение на адрес: pr@lidl.bg, в срок до 5 (пет) дни, считано от 04.12.2015 г. – датата на публикуване на печелившите Участници на www.lidl.bg\5years" - край на цитата. ДНЕС Е 4 ДЕКЕМВРИ, А НА АДРЕСАwww.lidl.bg\5years НЯМА НИЩО. НАРУШАВАТЕ СОБСТВЕНИТЕ СИ ПРАВИЛА - КАК ТОГАВА ИСКАТЕ НИЕ ДА ГИ СПАЗВАМЕ
и отговора им
Цитат
Lidl Bulgaria Привет, Бисер, печелившите ще бъдат обявени и уведомени в рамките на деня, както е описано в условията. Хубава вечер!
Харесвам · Отговор · преди 4 часа
   Ако някой от четящите и пишещи тук е печеливш да се похвали или сподели ,че да повярваме.

# 313
Ако никой не ги  е взел вечв,бих искала аз да ги взема, ако може.

# 314
  • София
Ако никой не ги  е взел вечв,бих искала аз да ги взема, ако може.

Дадох ги вече, съжалявам, но не ми остана време да напиша. АКо взема още, ще пиша.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт