Лидл ::75::

• 66 513
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Има ли Тирамису от Делукс серията?

Има - в чашки е, мисля че е 3.99 лв.  Peace

# 601
Имам 1 точка, в Бизнес парка съм 9-18, ако някой иска да я вземе, да пише на ЛС.

# 602
Аз не съм и не съм се и надявала да спечеля - инак такива дето ей сега пишат са ми нещо подозрителни Grinning
 Лидл ,ако бяха достатъчно умни можеше да подкупят някои по  известни пишещи тук и да замажат положението   Joy  
Хахаха Joy Joy
След като им казах, че по-добре да ми кажат, че не им се занимава, а не да ми казват да не вярвам на форума, ми писаха, че  имам станче в магазина в Търново, което ме чака. Дано само не са го надупчили с нещо от яд Laughing

# 603
Имам 1 излишна точка в Левски с/у МЕИ съм. Не е залепена.  Wink

обещана

Последна редакция: вт, 08 дек 2015, 14:11 от RosMar

# 604
Имам 1 излишна точка в Левски с/у МЕИ съм. Не е залепена.  Wink

Писах ви на ЛС  Simple Smile

# 605
Нищо не ме грабна днес. Добре че имаше св. бон филе за 8лв/ кг, иначе не знам какво щях да взема.
В Бургас дават още точки и книги има

# 606
В Бургас дават още точки и книги има

На мен в София не ми дадоха, звънях на тел. на Лидл да питам - казаха че точки вече не давали, но който има може да си вземе книга.  Crazy

# 607
  • В полите на Витоша :)
Преди малко на "Екзарх Йосив" не ми дадоха точки, казаха, че може само да си взема книга, ако имам събрани. Не е честно някъде да дават, а другаде не!

А дали ще ме заболи коремът от 1 буркан корнишони на Фрешона  Joy Не мога да се спра!

# 608

А дали ще ме заболи коремът от 1 буркан корнишони на Фрешона  Joy Не мога да се спра!

Няма....малкия и той наведнъж почти си ги хапва Joy

# 609
Преди малко на "Екзарх Йосив" не ми дадоха точки, казаха, че може само да си взема книга, ако имам събрани. Не е честно някъде да дават, а другаде не!

Ще ти кажа малко по-късно. Иаз съм награбила един  Mr. Green

# 610
Има ли Тирамису от Делукс серията?

Има - в чашки е, мисля че е 3.99 лв.  Peace
Мерси!

# 611
  • В полите на Витоша :)
Днес май половината форум ще сме на корнишонова диета  Laughing

# 612
  • София
Днес май половината форум ще сме на корнишонова диета  Laughing
И зарибявате другата половина денто не са на такава диета - да си купят такива краствичи. Никога не съм купувала на Фрешона, но се замислям вече. Mr. Green

# 613
  • Бургас
И на мен ми се приядоха. Simple Smile

# 614
Отивайте да си купите бързо! Аз откакто има Лидл тук, кисели краставички не правя. Преди ММми носеше я от Австрия, я от Германия.

Общи условия

Активация на акаунт