Лидл ::75::

• 66 496
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
До 06.12,но все още има по магазините.
Мерси, защото имам вече 5 точки за книга и мисля след работа да ходя да си я взимам. Flutter

# 661
Боите за яйца са си сладкарски бои и ги има навсякъде.Няма разлика между боя за яйца и такава за сладкиши.Имат еднакви Е-та, Е102, Е 122 и т.н.

# 662
  • нейде там, където ....
Боите за яйца са си сладкарски бои и ги има навсякъде.Няма разлика между боя за яйца и такава за сладкиши.Имат еднакви Е-та, Е102, Е 122 и т.н.

Разликата е, че в някои бои за яйца има добавена сол и не са подходящи за наситени цветове на сладкиши.  Simple Smile

# 663
Ама то няма никаква леща в нашия Лидл...

# 664
 Здравейте, 
някой тук беше споменал, че има (или ще има newsm78) бадемово брашно в Лидл. Днес търсих, но не открих в магазина. Дали, може да ме ориентирате, къде да го търся, ако имат в асортимента?

# 665
В нашия лидъл е при какото, подправките(ванилия,бакпулвер),кокоса и сметаната - всичко е на един стилаж. Става въпрос за много финно смлени бадеми нали? мисля че и филираните са до тях?
В постоянния им асортимент е защото редовно го виждам, аз правих френски макарони с него и станаха божествени.

# 666
  • София
аз правих френски макарони с него и станаха божествени.

Моля кажи как правиш френските макарони.
Благодаря!

# 667
  • Русе
Отчет за пресата за кафе. Кафето стана много хубаво и ароматно, макар самото кафе да не е нещо особено. Разбихме и горещо мляко на пяна за капучино и лате. Доволна съм - хубав подарък за коледа си направих Simple Smile Единствено - доста голяма е за две кафета.

# 668
аз правих френски макарони с него и станаха божествени.

Моля кажи как правиш френските макарони.
Благодаря!
И аз искам рецепта Mr. Green bouquet

# 669
Пуснаха ли ги, аз ги чакам, но не са баш от постоянния асортимент- около коледа ги пускат и ги има 4-5 месеца само
И аз искам рецепта за макарони

# 670
  Имам въпрос за спанака - замразен на кубчета / или по-скоро цилиндри/  - като се размрази как е нарязан  newsm78
Реших да правя супа и го пуснах разбира се замразен и ми излезе на дълги ивици - супата ми заприлича на чисто блато  Joy  с жабуняк или пък на водорасли и мътно море  Joy  Пасирах де - но въпроса ми е аз ли само си очаквах ситно нарязан спанак , с хубава форма подходящ за супи и баници и т.н.  newsm78

# 671
  • Stuck in a moment
Момичета, купихме за коледен подарък черно BMW с дистанционно. Обаче не смеем да го пробваме, защото е много здраво опаковано с телчета, върви, картони и др. и много трудно ще го върнем в началната опаковка.
Тези от вас, които имат колички с дистанционно, бихте ли споделили работят ли безпроблемно и дали сте доволни?

# 672
http://sunshineskitchen.com/macarons-with-white-chocolate-and-dried-raspberries/ ами ето ви рецептата и после да споделите снимки Grinning
Ами в нашия лидъл го има нон стоп, аз ги правих пролетта и оттогава редовно виждам че има от него. И все се каня да повторя ама уви още не съм. Сега за коледа обаче мисля да направя

# 673
За  френски макарони е нужда и кухненска везна и точно поради тази причина не съм ги правила още . Не купих за хлебопекарната - на око се научих да си меря - сега остана и френски макарони на око да докарам Grinning и хептен няма да си купя везна - то и място нямам за нея  най -вече . и не ми се налага кой знае какво да тегля.

# 674
Аз имам везна, и то умна...толкоз умна, че чак не се оправям с нея... всичко правя на око, но освен за макароните и аз да я подкарам
Мля ли допълнително бадемите за макароните, и ако не- как ги преся?

Общи условия

Активация на акаунт