Лидл ::75::

• 66 475
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте! Имам излишна костенурка от дървените играчки. Ако някой си търси, да ми пише на лично. Иначе, за да съм по темата - един от любимите ми продукти от лидъл са сините овесени ядки (по-ситните). Няма нужда да се накисват от преднатаа вечер, много са мекички и вкусни. Доволна съм и от таблетките за съдомиялна,мрорбите за смет, сиренето от овче и козе мляко от гръцката седмица и др.

# 676
  • Пловдив
Някой да купи от уискито Глен грант Thinking на добра цена е.

# 677
ох ами сега като не си спомням,все пак от пролетта знаете ли колко неща съм направила. Но имам някакъв спомен че май ги бях пуснала през робото да ги смели още малко и след това пресях, ама не гарантирам дали е било за тях този мой спомен.

# 678
  • София
Я да попитам любителите на краставичките за тези ли говорехте преди няколко страници или има и други на фрешона? То се е видяло, че ще се купуват / заради вас Crossing Arms/, ама поне да знам какво да търся.  Peace

# 679
  • София
И аз да се включа - днес в Лидъла на Тодор Каблешков имаше книги, но няма точки. Аз съм с картонче с 3 точки и се примолих на касиерката за книга, но тя ми се озъби Sad Така че за момента съм без книга. Като ходя утре/ в други ден ще се помоля на някой касиер, може пък и да ми върже Simple Smile

Иначе взех от прословутите краставички, довечера ще ги пробвам.
Видях че имаше още и от дървените играчки, основно тортата с многото неща.
Робот не видях, но не съм и търсила, да не подведа някой.

Да кажа - медената горчица от Делукс серията много ми хареса, има много мек вкус.

# 680
Я да попитам любителите на краставичките за тези ли говорехте преди няколко страници или има и други на фрешона? То се е видяло, че ще се купуват / заради вас Crossing Arms/, ама поне да знам какво да търся.  Peace

Точно тези. Mr. Green

# 681
 Благодаря за отговора,за бадемовото брашно  bouquet и аз за френски макарони го искам .Ще търся по усилено утре значи !

# 682
  • София

Точно тези. Mr. Green
Благодаря, ще се ходи за тях. smile3508

# 683
  • Sofia
За  френски макарони е нужда и кухненска везна и точно поради тази причина не съм ги правила още . ...
Тия макарони хич не ме блазнят, затова и не съм чела инфо за тях и ми стана супер интересно, що пък е нужна везна?!  newsm78

# 684
Защото всичко в рецептата, включително белтъците, се измерва с точност в грамове. Имат характерна, фина структура и -- не знам, вероятно много трудно, да не кажа невъзможно -- се 'докарват' продуктите на око.

# 685
90гр белтъци - това четох и не ги направих - инак отлежали белтъци имам почти винаги . Може и на око да ги докарам - то при мен рецептите на око по -ми се получават Grinning
 Спанака замразен на кубчета - пак да попитам как го готвите - пускате леден или чакате да се размрази и нарязвате -ама как.

# 686
Спанак на кубчета веднъж съм взимала и бланширах директно както беше замразен. Не ми хареса, че листенцата бяха цели, мислех че ще са предварително нарязани.

# 687
При мен не бяха цели - на дълги ивици и жилки - точно като водорасли -ама малко по тънки де Grinning

# 688
Те и при мен бяха така, предположих че крехката част на листата просто се е разпаднала, иначе жилките си бяха цели, а аз с целия си акъл ги омесих така както си бяха в сместта за картофени кюфтета...

# 689
Аз супа правих и предположих че е е смлян спанак или нарязан и замразен в удобна форма . И нали тук четох доста хубави отзиви купих . Удобен е наистина като форма - но не бих пуснала следващ път така - полуразмразен ще нарежа отново в чопъра .

Общи условия

Активация на акаунт