Лидл ::75::

• 66 419
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
Купих Sweetie -прилича на грейпфрут, но е чисто зелено; на вкус се оказа също като грейпфрута, но лееко по-различно; не бих повторила и препоръчала де  Peace
Суити са сорт сладки грейпфрути. Аз ги харесвам.
Пак ли са ги пуснали? И аз ги харесвам, но не бяха евтини, нали? Цената беше на брой

Намалени бяха на 1.11лв/бр. Peace

# 706
Благодаря на RosMar за подарената точка, днес си взех книгата  Hug
Не видях да раздават точки днес. Краставичките Фрешона бяха на промоция, много се изкуших да взема, но днес бях пеша и щеше да тежи... Мернах, че в понеделник ще има спортно облекло за мъже и жени.

радвам се, че е свършила работа  Hug

Аз влизам да питам за кафето 3 в 1, само насипното (т.е. по единичните бройки) ли влиза в промоцията за талоните или и пакетираното по 10бр. Защото ако трябва да броя единични бройки докато направя 6лв, няма да стане. Днес взех 3 пакета от по 10бр. и касиерката ми каза, че било само за единичните бройки. Дано ме разбрахте за какво говоря  Confused

# 707
  • София
Днес си взех 6 буркана краставички, че бях с колата. Има много- спокойно!
На влажния ми поглед към книгата, касиерката каза, че книги има, но талончета и точки-не.

# 708
  • Девето поколение софиянка
Здравейте,  някакви отзиви за сешоара за обувки? Благодаря предварително.

# 709
  • Сливен
От понеделник ще има светещ глобус на 29.99лв

# 710
Интересувам се и аз от глобуса. Пускан ли е минали години? Важно ми е на какъв език са изписани нещата, сякаш е на немски...

# 711
На влажния ми поглед към книгата, касиерката каза, че книги има, но талончета и точки-не.

Това в кой магазин? Аз събрах точки, сега се чудя къде да отида, че от магазина на Раковска още понедленик ме отрязаха, а ми е най-удобен.

# 712
  • София

Това в кой магазин? Аз събрах точки, сега се чудя къде да отида, че от магазина на Раковска още понедленик ме отрязаха, а ми е най-удобен.
До Мола на Стамболийски (под Руски паметник), имаше огромна камара в краката на касиерката. Успех!

# 713

До Мола на Стамболийски (под Руски паметник), имаше огромна камара в краката на касиерката. Успех!

Супер, мерси, утре ще отида!

# 714
  • Русе
Интересувам се и аз от глобуса. Пускан ли е минали години? Важно ми е на какъв език са изписани нещата, сякаш е на немски...
Имаме го от миналата година. На български език е.

# 715
Имаме го от миналата година. На български език е.
bouquet

# 716
моля, за отзиви за масажиращата възглавничка. Върнах се няколко страници назад, но не намирам

# 717
  • Пловдив
Здравейте, в Пловдив в Кичука има всички видове дървени играчки,станчета ... Канички... Доста стари неща, включително и вакуум машината и торби за нея. Много беше заредено.Патици имаше пре достатъчно.
Аз искам да попитам ,видях ,че другата седмица ще има килими,някои взимал ли е? Доволни ли сте от качеството?

# 718
  • София
Вчера сготвих патицата в слоу кукъра. На децата им хареса, казаха и друг път да взема.

# 719
Уху ,здравейте ,от 17-ти декември си харесах доста неща - преса за коса Бритни Спиърс ,сешоара ,спортен клин ,маратонки ,направо нямам търпение да стане 17-ти  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт