Професионални серии за коса - тема 91

• 57 452
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Ловинг, чудна ти е косата! Ослепителна е по-точната дума  Blush Hug На кичури ли си?

Колорплекса може да се замени спокойно с някаква маска, която съдържа hydrolyzed vegetable protein PG-Propyl silanetriol , това му е основната съставка.

ooooh! Добре де, къде ви ги пращат тези кодове? Аз преди няколко дни две поръчки пуснах от ензо, ама в и-мейла нямнам такива кодове. Толкова ме е яд сега,  че ми иде да пусна нова поръчка   #2gunfire
Ти вместо да искаш да откажеш поръчките нова ще пускаш  Laughing

Бисквитка, ако наистина косъмът ти е фин, Секситата ще ти дойдат много тежки, поне аз така си мисля. Моя косъм е плътен/нормален и така го размекнаха, че имах чувството, че ще се стопи и изтече в канала  hahaha

# 631
  • Бургас/Пз
Ани,да.Тази е серията  Peace

Благодаря ти, Бубка   Hug

Някой има ли отзиви за този спрей от същата серия?? http://www.arlen.bg/product/88/silno-podhranvasht-sprey-za-suha- … rition-125ml.html

# 632
Линде, не прекалявам с времетраенето, че и без това едвам издържам да минат 5 минути. Измивам и пак сърби. Гадост. А толкова надежди им възлагах на тези ампули.  Crossing Arms

# 633
Ани,имам го.Цялата серия имам(маската свърши)...Лек,като термокрема на алтерна,бамбуковия.Икономичен е и оформя добре  Peace

# 634
Феерия, до колкото знам ампулите на Напура съдържат много етерични масла,а те са алергени и може те да ти причиняват този сърбеж.

# 635
Феерия, до колкото знам ампулите на Напура съдържат много етерични масла,а те са алергени и може те да ти причиняват този сърбеж.
Таман да го напиша Hug
Според мен щом вече 3-ти път така ти се получава и то за толкова кратко време просто ги спри, да не си направиш някоя беля като мен, само че с други натурални продукти, още боря остатъчни последствия. Tired

# 636
  • София
Феерия, точно тези не би трябвало да се усещат по скалпа. Поне аз не ги усещам, а имам чувствителен скалп. Алергична реакция е и според мен. Ако искаш пробвай пак след месец-два.

Иначе моят опит от вчера е, че хидратиращата Алтерна хайвер ш+б не е хич хидратираща. Протеинът е отчетлив и поизсушава косата ми. Без финиш не успях да мина.

Във връзка с боядисването, дали мога да съчетая Колорфлекс с Лакме спрейчето за боядисване на порьозни коси? Не, че ми е порьозна косата, но е вид защита, а си го имам от едно известно време?

# 637
Момичета, ако някоя е поръчвала Олаплекс в пълен размер, може ли да ми прати линк  Praynig Пристигна ми Колорфлекса, но ми се иска да имам Ола-та  Peace
Фрея, така е хахахаха направо си мисля какво да поръчвам, а пари нЕма  hahaha

Едит: Това хидратиращо мляко на Алтерна нещо хич не го усетих хидратиращо. Изцърках 7-8 помпички (дали не бяха и повече) и...хм  Thinking

# 638
  • Бургас/Пз
Ани,имам го.Цялата серия имам(маската свърши)...Лек,като термокрема на алтерна,бамбуковия.Икономичен е и оформя добре  Peace

Усещаш ли протеина в него?? Дали ще е удачно да го взема вместо двуфазния спрей на Лакме??

# 639
Момичета, благодаря за съветите. Супер сте, както винаги. bouquet Мисля си , че едва ли е от етеричните масла, защото ги ползвам в много от продуктите си и дори имам едни на Соу Пюр, които не съм виждала в България да се продават, та ги добавям към маските и ми няма нищо. Явно е някоя друга съставка, която ме мъчи... newsm78 То затова се взема по малко, за да се пробва ефектът и добре, че така направих.
Сега да дам отзив за термото с фиксация/така пише на етикета/ на Секси Хеър. И при мен фиксация няма, много приятно, не се усеща върху косата. Но дали пази наистина още не мога да кажа.

# 640
Едит: Това хидратиращо мляко на Алтерна нещо хич не го усетих хидратиращо. Изцърках 7-8 помпички (дали не бяха и повече) и...хм  Thinking
Маме, такова е заради хайверния комплекс, от който не малка част е протеин. Въпреки това, при мен е доста омекотяващо и подхранващо, приглажда ми косата доста добре. Flutter Явно твоята има нужда от нещо по-тежко, по-маслено може би Rolling Eyes

# 641
Маме, такова е заради хайверния комплекс, от който не малка част е протеин. Въпреки това, при мен е доста омекотяващо и подхранващо, приглажда ми косата доста добре. Flutter Явно твоята има нужда от нещо по-тежко, по-маслено може би Rolling Eyes
Да, Линде, аз също така мисля  Peace На мен тежки продукти ми трябват, изпива всичко, дори Нектара ми идва доста по-хидратиращ, но и някак по-силиконов, знам ли  Thinking въпреки че и от него слагам доста  Grinning Ще си ги измажа де, утежняване до сега от нищо не съм получавала, а и олиа слагам доста, всичко се поглъща  ooooh!

# 642
Хеей, как щях да пропусна Crazy
Днес си тествах за първи път термо крема Дисциплин (кератин термика). Малко ме беше страх, признавам, да не остане суха косата, но се бях окуражила от описанието на Тузарка в миналата тема и съм много доволна от резултата. За всеки случай го сложих след хидратираща серия (пак Сатина Кюн), но не ми втвърди косата, пак са подредени и загладени връхчетата, има движение, дори мекота, но не знам как точно да го опиша, сравнено с нектара косата е някак по-стегната, точно дисциплинирана, с нектарчето понякога като се улисам и косата ми става прекалено мекичка, сега е мека с приятна доза жилавост. А как ухаее Heart Eyes

ПП: Вече имам утвърден топ-списък с любими финиши Heart Eyes (всичко останало разчистих) и той е различен от тези, които показах в темата с финишите. Като се сетя да щракна ще покажа тези дни нагледно, ако някой се ориентира случайно по моята коса. Crazy Hug

# 643

ПП: Вече имам утвърден топ-списък с любими финиши Heart Eyes (всичко останало разчистих) и той е различен от тези, които показах в темата с финишите. Като се сетя да щракна ще покажа тези дни нагледно, ако някой се ориентира случайно по моята коса. Crazy Hug

Линде  Hug може ли да го споделиш списъка Rolling Eyes

# 644

Усещаш ли протеина в него?? Дали ще е удачно да го взема вместо двуфазния спрей на Лакме??
Не се усеща протеина,добре е балансиран!Когато го нанесеш на косата за минутки попива изцяло.Остава само приятно усещане за мекота.Трябва да намериш точната за теб доза.Ако прекалиш може да утежни.Моята доза е 15 изпомвания.С Л2 нямат нищо общо.Л2 е течен и с него няма прикаляване.Поне аз се пръсках на поразия  Mr. Green  По-скоро го ползвах за освежаване.Докато Кюн е лек като лосион.За порьозна и суха коса,изравнява структурата и подхранва.

Общи условия

Активация на акаунт