Такса за смяна на тарифен план

• 3 938
  • 14
  •   1
Отговори
Здравейте,

Тези дни реших да си сменя тарифния план и ме "изненадаха" с една такса (колкото е месечната ми такса) за смяна на тарифния план (малко по-късно на сайта им видях различна сума за таксата и сега се чудя на кого да вярвам - на човека в магазина или на сайта?!)... При всички оператори ли има подобна такса?  newsm78

# 1
Каква е таксата?

# 2
  • София
Кой оператор?
На Теленор съм сменяла около 3 пъти плана за 1 година, нямаше такова нещо.

# 3
Боб (към Мтел са); на казата ми искаха 14.90лв, а в сайта пише 9.90; освен това плабът, който искам се различава единствено по това, че има включени 500МБ - всичко останало (включително и цената) е същото, като сегашния ми план. Като питах дали мога да си добавя тези МБ безплатно ми отговориха, че не може - мога да ги добавя за 4.90лв/месец  Rolling Eyes

Разглеждах и тарифите на другите оператори, но не можах да си харесам нещо подходящо за 15лв/месец...приемам идеи/мнения за други оператори Wink

Преди Боб бях към Глобул (6г) и съм сменяла планове без такса...

# 4
  • София
Mtel Transfer S - 15 лв.
има включени 400 МВ

# 5
Благодаря за преложението Wink

Това, което ми липсва в повечето планове на операторите са повече безплатни минути към всички мрежи и безплатни смс-и (по възможност пак към всички) - в момента имам 500мин към всички, 500мин. към фиксирани и 500 смс-а (новият план на боб предлага същото +500МБ за същите пари - 14,90лв)

# 6
Аз скоро се прехвърлих на 1000 мин. към всички, плюс 2 ГБ интернет, но беше до 20.11 промоцията, за 15 лв. - Теленор

# 7
еха, това звучи идеално, жалко, че съм я изпуснала... аз се надявам сега покрай Коледа да пуснат някакви промоции Wink

# 8
Мтел имат 1 месечна такса "глоба" ако си смениш плана, преди да е изтекъл предишния договор. Т.е. 14,90 е защото стария ти план е бил толкова месечно, на мен и повече ми взеха като го сменях наскоро.

# 9
При Боб реално няма "срочен договор", но ми обясниха, че толкова е таксата за смяна към промоционален тарифен план; към стандартен план таксата била 9,90лв...

абе всеки си измисля разни такси и условия...  Crossing Arms

# 10
При Боб реално няма "срочен договор", но ми обясниха, че толкова е таксата за смяна към промоционален тарифен план; към стандартен план таксата била 9,90лв...

абе всеки си измисля разни такси и условия...  Crossing Arms

Плюли са си в устите. Twisted Evil
И на мен ми взеха 9,90, за преминаване от предплатена карта към абонаментен план.

# 11
еха, това звучи идеално, жалко, че съм я изпуснала... аз се надявам сега покрай Коледа да пуснат някакви промоции Wink

Не си я изпуснала. И трите оператора предлагат тази оферта за задържане или привличане на клиенти, но не е обявена официално.
Иди при Мтел и кажи, че Виваком ти предлагат 1000 минути и интернет за 15лв при пренос на номера и те ще ти го предложат същото.

# 12
благодаря за идеята, ще опитам Wink

# 13
  • София
При Виваком, за смяна на татифен план в следващата месечна ф-ра се начислява 1пълна такса и една частична по новия тар.план.  съответно, се приспада частична от статия тар.план.
Аз съм И на мтел,преди 3месеца имаше промо план
Неограничени мин към всички 10Гб нет за 30лв месечно.
Имам и към Виваком.,но там договорът ми е изтекъл и ако искам мога да си сменям плана всеки месец,точно заради тази свобода, няма да преподписвам!!!
И въпреки, че съм бивш кадър на БТК, мога да кажа ,че теленор, боб и мтел предлагат в пъти, по изгодни тарифи.

# 14
При Виваком, за смяна на татифен план в следващата месечна ф-ра се начислява 1пълна такса и една частична по новия тар.план.  съответно, се приспада частична от статия тар.план.
Аз съм И на мтел,преди 3месеца имаше промо план
Неограничени мин към всички 10Гб нет за 30лв месечно.

И Теленор предлагат същото.

Общи условия

Активация на акаунт