Домакини 53/ Да посрещнем празниците светли, с питки с късмети чудесни

• 54 983
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
  • Бургас
Честита Коледа,мили момичета! Hug
Желая ви здраве и спокойствие! Heart Eyes

Точно преди една година на 23.12.оперираха мъжа ми от рак.Нямаше Коледа и празници за нас,затова днешният ден ми е много знаменателен и щастлив.След една година сме пак заедно и сме здрави!
От сърце желая на всички вас да сте здрави заедно с вашите семейства и най-близки хора! Hug

# 331
Честита Коледа, момичета! Най-важното е здравето и разбирателството никога да не напускат дома ви!
И аз ви обичам мноооогооо!

# 332
Весела Коледа! Бъдете здрави! Бог да е с вас и да Ви пази!

# 333
  • при късмета
ЧЕСТИТА КОЛЕДА

Да сте здрави вие и семействата ви, наистина няма по-важно от това!

Цялата къща ми е в опаковъчна хартия, но няма по-изразен коледен дух от радостта на дете.

Хубав празник на всички  Hug

# 334
Честито Рождество Христово!
Бъдете живи и здрави,обичайте и бъдете обичани!

# 335
  • в сърцата на децата <3
Весела Коледа, момичета!  Hug
Много здраве, щастие, късмет  и на вас и на семействата ви!

Аз от вчера съм си вкъщи, снощи се събрахме цялото семейство. Весело беше, но... това е първата ни Коледа без татко... и липсата му се усещаше ужасно много... добре, че е детето, да прави щуротии и да ни разведрява  Rolling Eyes

# 336
Весела Коледа мили момичета,пожелавам Ви много обич,щастие и здраве,на вас и семействата Ви.

# 337

Много здраве, любов и късмет!

# 338
Добър ден момичета!
И ние се събрахме с майка ми у нас и така посрещнахме Коледа.Сега си замина ,а аз продължавам да подготвям за довечера  трапезата,вече с месце и пак да направя питка.Да се похваля-вчерашната стана много вкусна и се изяде,та сега по поръчка на щерката правя друга.Обаче тя не знае,че при мен никога не се повтарят нещата. Laughing Та да видим тази дали ще се хареса.
Весели празници,Честито на всички именници днес -Христо,Христина и други празнуващи!!!  bouquet
Здраве,щастие и късмет.

# 339
  • Germany
Честита Коледа и от мен!
Здраве, топлина и разбирателство!

# 340
  • Великобритания
Честита Коледа момичета ,
здраве , щастие и топлина Simple Smile

# 341
  • София
Честита Коледа!!!
Носете мир в сърцата си и светлина в душите си!
Бъдете здрави, щастливи и успешни!!!
Бог да е с вас и  вашите семейства!!!

# 342
  • София
Честита Коледа, драги момичета!
От здраве да не се отървете, да има светлина и мир в душите и сърцата ви!  Hug
Бог да е с вас и вашите семейства!
 Hug
Нямах време за да мога да дойда и да ви поздравя. Ето ме, уморена до болка, с подути крачка, с болка в гръб, кръст, гъз...ама така ще е тези дни, приятна умора дето се казва.  Simple Smile ама ако може до догодина да не ме закачат повече. От мен това беше. Представих се добре. Храна имам още за една казарма...  Joy ще се дояжда в близките дни. 
Англичаните са много приятни хора с добро английско чувство за хумор на моменти за мен неразбрано, но те се чувстваха прекрасно. Правиха снимки на вечерята на Бъдни вечер и то най-вече бяха силно впечатлени от прекадяването с тамян на цялата къща. Той ходеше след мен и ме гледаше в устата какво наричам , нищо че не разбираше какво си мърморя, но ме питаше защо го правя и как го правя и как го въртя и защо по три пъти го въртя... Joy... кадилото.  Много им хареса греяната ракия и туршия, мое производство.  chef Вие да не си помислите, че аз всяка година правя, не, за първи път я направих и тя взе че стана. Ясно ви е, успех на начинаещия е. ...  chef Днес, вечерта бяха шокирани от огромното количество храна което беше поставено на масата, ама и аз бе бях оляла в приготвянето й. Не отказаха от нищо и хапнаха доволно.  Силно впечатлени бяха и от погачата която успях да врътна в последния момент, мислих да не правя, ама хайде от мен да мине.. остана едно парченце за утре сутрин.  Още вчера след 00 ч.  си раздадохме подаръците, на мен те ми донесоха един оригинален  англ. кейк, бутилка с някакво малцово уиски, и един истински кариран мек, пуФкав шотландски  мохерен шал. Красив е и най-вече е дълъг, дълъг... обичам.  Бяха така любезни да ни поканят в тяхната къща догодина на Коледа, ама не в Лондон , а в Шотландия, тъй като той си бил шотландец.  Благодарих от сърце, няма да отида... сега съм толкова уморена, че искам да легна и да се събудя на 3.012016.... мда.
Ето , черпя коледно....от мен и от цялото ми сърце за вас. Погача "Слънце", елементарна.
Ще дойда друг път, когато ми мине умората.
Скрит текст:

# 343
Добро утро момичета!
Много коледно и уютно е станало в темата  bouquet
Ние днес ще си порещаме госта на летището в Манчестър, та ще попътуваме/не ни е много близо/. Вали като из ведро, но така е последните дни и няма шанс да спре в следващите 7  Joy
Комшиите подариха на малкия футболни врати и познайте в тази кал как се монтираха в градината и как се игра футбол  ooooh! За Коледа аз получих най-много подаръци - понеже всички поднасят бонбони за мен и алкохол за мм, а той не пие - то всички подаръци са за мен  hahaha
Много усмивки ви пожелавам в тези празнични дни   Heart Eyes

# 344
  • София
Здравейте, момичета!

Марче, много добре се представи. Питката е много красива.

Калинче, весело посрещане на гости...

Момичета, понеже преди време говорихме в темата за различни ритуали... Реших аз да видя някои на пълнолуние и новолуние, да напиша някой чек... Попаднах в един форум... попикавам се от смях.

Сега ще пиша как хората се отървават от килограмите... rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Скрит текст:
СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ!!!
Подарявам на нуждаещи се десет излишни килограма, от най-различни места - корем, дупе, бричове, бедра, щедро гарнирани с целулит.
Рекламация не се приема! Подарени с любов!

и още едно в стиховете... Joy Joy Joy
Скрит текст:
Ни щъ ни ляб, ни пасти, ни кифтета,
от странна лудост съм обзета.
Паласки вред стърчат трагично,
мъжо ма гледа все критично.

Затуй пудкрепа вий ми дайти,
проблем страхотен е шъ знайти.
Аслъ на всичко съм готова
да съм кът Ана Курникова.

Невъзможен глад от днес мъ гони,
ни влизам в никви панталони.