Домакини 53/ Да посрещнем празниците светли, с питки с късмети чудесни

• 54 977
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
Мими страхотна принцеса си имаш.Честит празник и много щастие ,късмет и весели игри!!!  bouquet nbirthday newsm38
Вале браво на Мими!
Славе май няма да имаш време за друго освен да угаждаш на синчето. Laughing
Калинка важното е че има до кой да се допитат.Бързо да се оправя и това е .
Люси не си сама в правенето на сладки и на мен не ми се отдават-Важното е да се изядат а дали имат вид...
Джейми свършиха ли батериите. Wink
Вио как така ще оставиш мм без подарък,на теб цял мултикукър ,а на него нищо. hahaha
Ма ко готова ли е вече тортата.
Аз днес от сутринта не се спирам-ама така е .Поставяхме днес климатик на хола ама падна голямо къртене,после пък аз чистих че вътре и на терасата всичко беше парчета бетон и хоросан. ooooh! После излизахме да купим последните неща за празниците и като се върнахме то 15 ч та на бързо прибрах дрехите дето бях проснала,довърших хола и наредих китките по местата им.Утре ще направя ястията и за другия ден да видим какво ще измисля да си помогна малко.
Весели празници момичета!!! Hug bouquet

# 316
  • София
Здравейте момичета.

Валенцето, браво за сладките. Честито на малката поетеса. Пожелавам й все по-големи успехи и само напред!!!

Славче, отиваш в отбора на Марчето, тя е голяма чистница - никакви петънца не понася. Сигурна съм, че при нея как в музея - чисто, подредено и великолепно... Както и самата Марчева!!!

Мими, честит празник на малката красавица! Да ти е жива, здрава, късмет и щастливо детство!!! bouquet

Ангелче, харесвам Къмбърбача..., чакам на 1.01 новата серия на Шерлок, много ми допадна филма с него, неочаквано бе за мен.

Писе, голямо чистене, ама сега с климатика .... Peace Hug

Калинче,  бързо да се оправя брат ти. Тъжно е. Кога повечето от нас престанали да бъдем човеци... Тъжно е...

Вио, не може без подарък. Например - секси гащи...  Joy Joy Joy Или нещо смешно, или направи нещо само за него... Peace Ти няма ли да излизаш в 6-месечна отпуска? newsm78

Джейми, успех в правенето на меденки Peace

Ма ко, хареса ли на шефа театрО Wink? Ти добре се помота на спокойствието. Сега почти 2 седмици почивка Hug

Аз за 2 дена измих всички 11 прозореца и 13 врати... времето позволява, изчистих къщата. Няма да готвя - тази Коледа и бъдни вечер предоставих удоволствието за готвене на свекито. Нещо хич ме няма. Не може Коледа да не е вкусна  Wink. Иначе масленки, направени на торта днес почти са свършили. Много са вкусни, нищо, че не са замислени така. меденките са поомекнали... грознички са... Миленка донесла 3 от приятелките, та ще украсят масата Joy Joy Joy Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Това са масленките Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Скрит текст:
Меденките
Скрит текст:
Така и не можах да разбера къде сгреших... Предишните години хем красота, хем вкуснотище. Миленка ги раздаваше като подарък... Ами..., това да е кусура... Flutter

Днес много ми е лошо. Не мога да дигна кръвното... Горната съм докарала до 87, а долната над 50 не може да се дигне. Като измерих на обяд след като приключих чистенето, болеше ми главата, мислех, че съм дигнала кръвното, ама... беше 43 долната граница... ММ се изплаши - обаче коняк и кафето вече не ми се пият.

Приключих за днес със всякаква работа... Дори подстригах Петьо с машинката и сега ще вися на компютъра. Може някой филм да погледна... newsm78

# 317
Люс, оправи ли кръвното? Сладките ти не са толкова зле, не се притеснявай. Даже мен ако питаш, нищо им няма  Whistling
Вале, браво на Мими, да продължава само напред  bouquet
Мими, честита ти пораснала Ния, да е жива и здрава! Прекрасна е  Hug
Лейдибърд, бързо възстановяване на брат ти  Hug
Аз да ви се похваля - вече официално съм в отпуска, отдъхнах си малко. На работа съм чак на 9 май. Струва ми се, че нещата се наредиха добре - тъкмо да мине зимата и Дея да посвикне с яслата. Да видим с тая ясла какво ще става, толкова да съм против, ама няма как. Та това е от мен - вече отново съм в редиците на домакините, и така чаааак до напролет. Наздраве!  Party

# 318
  • София
Честито, Вио, отпуската!!!

Малко се дигна, обаче такова усещане, че пак ще тръгне надолу...  Не мога да разбера нито от какво ми е, нито какво да правя и да пия.... newsm78

# 319
  • при късмета
Люска, айран със сол опита ли? Действа по-скоро като раздалечава границите. И аз съм с ниско кръвно и пада още и на мен ми помага поне да ми просветне и да нямам усещането, че ще загубя съзнание всеки момент.

Вио, приятна отпуска, имате време да се настроите

Вале, поредното браво на Мими, все така да продължава

Шефа много добре е изкарал на театъра. Изработвали са после снежни човеци от чорапи в работилничка в театъра и имат списание "Бърборино" подарък.
После беше на тренировки, после с баща си при дядо му, аз докато се моткам из мола, после с девера и племеницата в KFC, че баща му обещал (за там и аз се включих, излових ги в крачка  hahaha) и късно се прибрахме.
Сега и аз се понасям към лиглото

# 320
Как сте, красиви? Нашата ваканция върви с пълна пара, само че освен нас и половината свят е дошъл тук, хаха. С две думи е малка лудница навсякъде, но пък американците са много добри в организацията, та нещата се понасят.
Ще прочета какво сте писали...

# 321
Добра вечер!
Ангелче ами всеки си пие кафето с възрастовата си категория  rotfImbo rotfImao
Вале  smile3501 За Мими ...ами трипка ми е  Heart Eyes
Лусссс идвам специално да ти се похваля - направих ванилови рохлички...ама съм пропуснала захарта  hahaha Станаха разкошни соленки  Joy
Виждам, че при всички вече е дошло коледното настроение! Да сме здрави пък гафове все ще правим  Joy
Спокойна вечер  Heart Eyes

# 322
  • Germany
Мими, честито ти пораснало момиченце! Да расте здрава и щастлива!
Благодаря за картичката  bouquet
Тити, благодаря и на теб за картичката  bouquet
Вале, честито на талантливото ти момиче!

Аз нещо не мога да усетя още ваканцията с това готвене и пазаруване последните няколко дни.. Догодина на кръчма, като германците Simple Smile Татко е тук от неделя и децата са много щастливи Simple Smile На мен хем ми е по спокойно като е тук, хем като го виждам колко е остарял и ми се доревава... Днес и утре ще сме си вкъщи, а след това сме планирали разни гостита и купони. Иска ми се и за ден до Шварцвлад да идем, но не знам дали ще остане време. Дано само да сме здрави!
Весели празници на всички!  Hug

# 323
Весели празници на всички.Много здраве,щастие и късмет на вас и семействата Ви.

# 324
# 325
  • Великобритания
Весели празници мили момичета .. бъдете здрави , щастливи и се радвайте на това , което имате ..
много сте ми близки , въпреки че не ви познавам лично , не съм ви виждала , а и съм тук при вас отскоро .. просто ми е хубаво при вас и ви чувствам като много добри приятелки , затова ви пожелавам само хубави неща да ви се случват Simple Smile Simple Smile

# 326
Добро утро и от мен  bouquet
Мими благодаря за картичката  Heart Eyes
Ние очакваме гост на 26.12, та Бъдни вечер и Коледа ще са ми спокойни и лежерни. Сложих боба да се вари в "умната" тенджера на бавно къкрене, щрудела е готов, къщата е украсена, масата е подредена и за вечерята ми остава само питката/че искам да е топла/ и салатките. Днес ще направя френската селска торта за утре и ще мариновам месата за скара. Останалото време е за книжка, филми и дъждовни разходки.
Пожелавам ви весело посрещане на празниците, много здраве за тялото и любов в сърцата  Heart Eyes

# 327
  • при късмета

В навечерието на Рождество искам да ви пожелая здраве, за да сбъднем мечтите си. Щастие, за да се радваме на малките неща. Любов, за да я споделяме с близки и приятели. Късмет, за да ни сполетят само хубави моменти.

Весели и топли празници на всички!
Много ви обичам  Heart Eyes

# 328
  • София
И аз в навечерието на Рождество искам да ви пожелая здраве, радост, щастие, берекет и много, много късмет на всички! Весели празници!

Много ви обичам, благодаря, че ви има!!!
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 24 дек 2015, 23:26 от luss

# 329
И аз ви обичам, момичета! Чувствам ви много, много близки!
Весели празници  Hug

Общи условия

Активация на акаунт