Домакини 53/ Да посрещнем празниците светли, с питки с късмети чудесни

• 54 975
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
Добро утро!

Тити не се ядосвай - българите сме си еднакви и в Бг и в чужбина. Просто в Бг сме си повечко и имаш по-голям избор за приятели. Човечетата дето започват да пълзят и се мъчат да вървят са много сладки и смешни  Heart Eyes
Лус не се тревожи за глупости - дойде ред да изпратим старата година - нека в нея да си останат трудните моменти и да посрешнем новата с надежда  Hug Петьо е прав - така се раждат кулинарните шедьоври! Това, че до сега никой не е правил маслена баница за Коледа, не означава, че няма да е хит през следващата година  chef
Марче разсмя ме с ингилизите  Joy При такова посрещане каквото си им спретнала ще заобичат Бг. Радвай се на пълната къща  bouquet
Шефа е железен  bowuu
Джейми багера не е ли с работно време  Joy
Мен ми избиха лимките  Joy Събудих се в 3часа... Декември ми е наситен и с хубави и с тъжни емоции. Нервен месец ми е.
Скрит текст:
Накрая изби напрежението - вчера брат ми си е счупил ръката... Здравеопазването си е направо....Веднага са му казали - операция и поставяне на пластина - 1500лв....иначе ръката ти заминава...Семейството ми е научено, че ако има нещо здравословно - първо на мен да звъни. Добре, че има все още лекари от старата генерация да работят и са ме запомнили с добро - установи се, че счупването е на типично място на радиуса, без разместване и с гипс нещата ще са ок....Пустите му пари - за едната комисионна са способни здрав човек да нарежат.....но това не е от сега.
След дните в които бях с две деца в дъждовното време, се сдобих с камара кални дрехи - пералнята не смогва да пере  Joy и празни кутии с коледни бисквити  hahaha Снощи като изпратих гостенчето замесих три вида маслени сладки/линзери, рохлички и маслени пурички/, но след всичките телефонни обаждания - метнах тестата в хладилника и заспах...Днес от рано ще я подхвана, да видим какви сладки ще скопосам  Joy трябва и щрудела за утре да приготвя, и къщата след терминаторите да почистя, а за прането дето трябва да гладя - не ми се мисли  Joy
Усмихнат ден ви желая  Heart Eyes

# 301
  • София
Ауу, така ми е поднесено кафето от Лейди, че няма как да не се включа Laughing!
Добро утро!

Лейди, не ме учудва написаното, голяма част от лекарите ни първо гледат в джоба...За радост има и добри специалисти!

Марче, Марче, посмях се с твоите гости. Хайде като си тръгнат да напишеш с какви впечатления са си отишли и дали искат пак да ни дойдат на гости. Laughing

Люси, сигурна съм, че всичко ти се е получило вкусно и уникално! Hug

Аз приключих с правенето на сладки. Ето и една част от тях:
https://www.facebook.com/1704323073130005/photos/a.1704343029794 … ype=3&theater

https://www.facebook.com/1704323073130005/photos/pcb.17161866052 … ype=3&theater

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=17134308755525 … =1704323073130005

https://www.facebook.com/1704323073130005/photos/a.1704343029794 … ype=3&theater

Много ми помогна този нов уред вкъщи:
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=17150476053908 … =1704323073130005

Правих и меденки, и други дреболии.
А ето как ги опаковах- тези са за приятелките на Мими:
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=17170879951868 … =1704323073130005

По време на ваканцията ще имам повечко време и ще ви наглеждам честичко! bouquet

Последна редакция: ср, 23 дек 2015, 07:21 от Валенцето

# 302
  • при късмета
Добро утро!

Ауу, така ми е поднесено кафето от Лейди, че няма как да не се включа Laughing!
Добро утро!
За теб кафето, другото не пипай, отнасям си го

Калинче, това е вярно и много ме е яд, че търпим. Бързо да се оправя брат ти

Люска, не се ядосвай. Виж, Петьо е измислил решение.

След малко ще вода шефа до у-ще. Ще са на театър днес, за първи път ще ги водият извън училището.
Аз ще използвам времето да се размотая за последно, че после шуфа е вкъщи и съобравязам излизанията с него.

Хубав ден и цунки на всички  Hug

# 303
  • Бургас
Хайде на кафенцетоооо!
Къш,грабливи птици!Кафечерпецът е МОЙ! Laughing
Лейди,за съжаление доста хора са рязани без причина,че да се вземат пари. Confused
Луси,меденките стават по-вкусни като преседят,ще омекнат.Петьо голям сладур. Heart Eyes
Марче,появи се най-после!Сигурна съм,че ще шашнеш гостите с кулинарните си шедьоври.
Валя както винаги е направила страхотни неща.
Аз довечера посрещам германчето и ще правя кюфтета,боб и баница,любимите неща на моя син!
Снощи започнах украсата,днес ще я довърша.Накичих с лампи даже фасадата.
Подаръците за децата са купени,на ММ нищо не съм взела.
Нямам търпение да прегърна момчето си!
Ще пиша после пак. Hug

# 304
Привет.
Славе, и аз не съм купувала нищо на мм, няма и да купя  Whistling Децата се обзаведоха с таблет (не можах да се преборя за батут и много ме е яд), една кукла за преобличане на Дея и един трактор за Ванко. За мен май ще остане мултиткукърът, който си взех наскоро, явно толкова съм слушала през годината  ooooh!
Днес ми е последният работен ден, би трябвало после вече да съм в отпуск. Тъкмо взех да свиквам и дойде време за отпуска, няма угодия значи  Crazy

# 305
  • Великобритания
Здравейте и от мен ..
да почерпя - моето съкровище става на 1 годинка .. всичкото ми е то - колко бързо порастна , изобщо не усетих наистина ..

почерпете се за нас ..

Последна редакция: чт, 24 дек 2015, 12:24 от mimmito

# 306
  • при късмета
Хайде на кафенцетоооо!
Къш,грабливи птици!Кафечерпецът е МОЙ! Laughing
Изпреварих те  smile3534

Днес ми е последният работен ден, би трябвало после вече да съм в отпуск. Тъкмо взех да свиквам и дойде време за отпуска, няма угодия значи  Crazy
Joy така е, няма

Разходих се на спокойствие, оставих си багажа и отивам да си взема шефа

Мими, прекрасна е! Да ви е жива и здрава, много да я слушате и много да ви радва

# 307
Мими да ти е здраво и усмихнато детенцето

Голям бонбон е с тези очички като маслинки  Heart Eyes
Това е за гордата мама

# 308
  • София
Мими, честит празник! Да расте здрава и щастлива тази бонбонка! bouquet

Да си похваля мойто гардже- беше отличена за свое стихотворение на училищен конкурс :
Малката ни поетеса, отличена за стихотворението си в памет на г-жа Бебова!
http://www.96sou.com/drupal/?q=node/33265
На първата снимка, чете стихотворението си.

# 309
mimmito да ти е жива и здрава девойката !
Валенцето поредни поздравления за Мими ! А за сладките  нямам думи.
Ladybird_ за съжаление такава е действителността .Важното е да се възстановява брат ти.
 slavka70 хайде весели празници с пълна къща с деца ти пожелавам  Hug
Нашия багер е с зареждащи се батерии, не е истина каква подвижна лудница сме.Добре че нямаме много съседи и тези които имаме и те имат деца че иначе не ми се мисли какво ни чака.
Сега дремнах , пия кафе - второ за днес и запрятам ръкави ще правя меденки.За друго не знам ще имам ли сили и време.

# 310
  • Бургас
Миме,да ти е жива и здрава прекрасната дъщеричка! bouquet
Ама тя наистина е голям бонбон! Heart Eyes

Вале,тук и във фб се радвам на детето ти! Grinning

Отивам да чистя.Откакто съм в новата къща се обърнах на Мара-пепеляшка.Всяко петънце ме дразни,цял ден бърша,мия...Как спокойно и мърляво си живеех преди. hahaha
Някой знае ли добро средство за почистване на камък?Той е полиран,но леко,има и шупли на места.Засега чистя с обикновен влажен парцал,че ме е страх препарат да е промени цвета на камъка,като попие.

# 311
  • при късмета
Имам си картички от Ста ди и Джейми, благодаря!  Hug

# 312
Мими,да ти е жива и здрава принцесата и много да Ви радва.

# 313
  • в сърцата на децата <3
Привет  Hug
Бийте се вие за дъртия дядка, аз пък ще почерпя с "агнешко" кафенце

Мими, да ти е живо и здраво детенцето, голяма сладурана е  bouquet

Вале, и тук - страхотна е малката!

Славче, стига търка, ще изтъркаш мебелите  Mr. Green Момчето ти ще гледа теб, не колко чиста е къщата  Flutter

Вио, така е - и аз докато свикнах (9 месеца) и пак съм отпускарче  hahaha

Тити, хубаво е човек да прави "чистки" от такива хора понякога. После живееш по-лесно и по-спокойно. Тъжно, но необходимо.

Люси, спокойно - моите кулинарни недоразумения обикновено не стават и за кучето, така че имаш още да ме гониш  Laughing Помня първия ми кекс като правих, майка ми казва "Спокойно, не можеш да го сбъркаш". Е, изхвърлихме го заедно с формичката, защото не успяхме да го остържем от нея  Joy

Лейди, бързо да се оправя брат ти. За съжаление НАВСЯКЪДЕ е така. Аз затова предпочитам да си ходя в частната клиника - вярно, дерат по три кожи от пациент, но пък си заслужава. И първото си дете родих там, и сега, живот и здраве ако имам възможност, пак там ще раждам. Моето братче го оперираха по спешност от апандисит докато ми беше на гости и трябваше да идем в хирургиите. На другия ден отивам да му купя нещо за ядене от бюфета в болницата - хлебарките се разхождаха съвсем спокойно ВЪРХУ храната  Sick #Crazy И само това да беше - с мед да го намажеш...

Наддигам се аз, че чистене ме чака от тук до края на света, а мъжа довечера е на банкет и няма да ми помогне поне с детето  ooooh! Утре заминаваме за вкъщи за празниците и се прибираме точно преди НГ (горе-долу по едно и също време с гостите за НГ), та трябва всичко да ми е 6, защото няма да имам никакво време...

Прегръдки на всички и весели празници! smile3525 Close-mas:  Hug

# 314
  • Великобритания
Благодаря момичета , много вълнуващ ден ми е днес ..то хем се радвам и хем ми е едно такова леко странно , че вече не е бебенце ..
има толкова много подаръци , но не обръща внимание на нищо , освен на хартийките и картичките хаххаха
ММ ѝ е купил пони(изкуствено ) , нея я е страх и само се доближава да го милва ..ххахха забавно е у нас днес

Общи условия

Активация на акаунт