Тити не се ядосвай - българите сме си еднакви и в Бг и в чужбина. Просто в Бг сме си повечко и имаш по-голям избор за приятели. Човечетата дето започват да пълзят и се мъчат да вървят са много сладки и смешни

Лус не се тревожи за глупости - дойде ред да изпратим старата година - нека в нея да си останат трудните моменти и да посрешнем новата с надежда
Петьо е прав - така се раждат кулинарните шедьоври! Това, че до сега никой не е правил маслена баница за Коледа, не означава, че няма да е хит през следващата година 
Марче разсмя ме с ингилизите
При такова посрещане каквото си им спретнала ще заобичат Бг. Радвай се на пълната къща 
Шефа е железен

Джейми багера не е ли с работно време

Мен ми избиха лимките
Събудих се в 3часа... Декември ми е наситен и с хубави и с тъжни емоции. Нервен месец ми е.
и празни кутии с коледни бисквити
Снощи като изпратих гостенчето замесих три вида маслени сладки/линзери, рохлички и маслени пурички/, но след всичките телефонни обаждания - метнах тестата в хладилника и заспах...Днес от рано ще я подхвана, да видим какви сладки ще скопосам
трябва и щрудела за утре да приготвя, и къщата след терминаторите да почистя, а за прането дето трябва да гладя - не ми се мисли 
Усмихнат ден ви желая
Децата се обзаведоха с таблет (не можах да се преборя за батут и много ме е яд), една кукла за преобличане на Дея и един трактор за Ванко. За мен май ще остане мултиткукърът, който си взех наскоро, явно толкова съм слушала през годината 

И само това да беше - с мед да го намажеш...
-mas: