Домакини 53/ Да посрещнем празниците светли, с питки с късмети чудесни

• 55 283
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
  • при късмета
Привет!
Калинче, да ти е жива и здрвава майка ти! Още дълго да посрещате заедно рождени дни!
Вио, как сте?
От сутринта, като за първи работен ден 100 неща да свърша и хем измръзнах, хем се уморих. Много трудно се движа в сняг, като старите баби съм  hahaha
Довечера шефа е на тренировки, пак ще се излиза на студа, бррр.
Всичко си свършихме из къщи и сега почиваме до тренировката. Дано само се е затоплило, че последната тренировка не го пуснах, че от предпоследната го взех посинял от студ.

Хубава седмица и спорна работна година!

# 436
Лейди,да е жива и здрава майка ти.

# 437
Привет, момичета! Завърнах се.
За много години, живи и здрави!

Сега имам мноооого неща са оправяне, подреждане и нареждане. Трябва да пазарувам и готвя, че от Хамериканка храна вече ми се повдига. После ще ви прочета на спокойствие и ще поразкажа.

# 438
Смърфче, добре си си дошла  Hug За много години!
Ма ко, като че ли сме по - добре, благодаря. Аз искам да те питам за оня бърборко - купихте ли го и от къде? А струва ли си според теб, дали да го взема на Ванко сега за Ивановден?  newsm78 Че то време не остана, а аз нямам подарък и се чудя какво да правя........................

# 439
  • при късмета
Смърфи, добре си си дошла!
Вио, изчерпан е навсякъде, забравих да ти кажа. Люси ми намери частна обява, детето не беше харесало играчката. Струва си, шефа се забавлява с нея, но е за по-големи деца от Ванко. Трябва да казваш точните реплики, като те пита нещо. Подобна играчка за по-малки деца е вълшебния джин, шефа има и нея и с нея си играеше. Задава въпроси и с тях познава животно, което си намислил. Ако и него още го има като предлагане, че не съм сигурна

Отивам да го взема от тренировки

Готова ми е и картонената торта. Със специални благодарности на Смърфи за украсата на тази и шаблона за панделките
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 04 яну 2016, 21:06 от ма ко

# 440
Ма ко, супер, много добре се е получила  Peace Шефът видя ли я? Предполагам, че много я е харесал...За Вълшебният джин - мерси, ама май не е за нас. Погледнах го из нета каквото намерих набързо и мисля, че няма да му се зарадва. Много ми е труден с тези негови подаръци - понеже ние купуваме играчки само по повод, искам всичко да му купя. Ама се сдържам и гледам да е хем необходимо, хем функционално, хем занимателно, хем още хиляда простотии  ooooh! Нещо като всичко-в-едно.  Crazy Ще се обикаля утре из магазините, няма как. А бях забравила, че и мм е в кюпа, та и на него ще трябва нещичко да избера, няма да мога да мина метър. Добре, че се сетих Овреме, ама май съм за муните.... Whistling

# 441
Добра вечер момичета!
Голям маратон с тези празници...Стегна се ученика за утре, а аз предвкусвам удоволствието да имам 4 часа насаме със себе си  Joy
Благодаря за пожеланията към мама  bouquet
Джейми получих страхотна картичка  newsm44  Heart Eyes
Плами ще си позволя да ти дам съвет - празнувай си с кеф рождения ден! Аз съм го празнувала  Joy Изобщо не знам кой и защо е решил, че не се празнува...ако е свързвано с почитането на 40 дни от смърта е много глупаво, защото в този случай не трябва да се празнува и 1-я РД...
Смърфи за много години  Heart Eyes Отмаряй и чакам разказа.
Ма ко тортата е станала страхотнааа!
Вио как са болничките из къщи? На сина ми купувах игри със състезателен характер, с които може да играят повече деца/и аз  Joy/Примерно имаше едни дартс-ове, но не със стрелички, а с топчета, които се залепят на мишената, пистолет с дунапренови патрони и мишена, пъзели, строители от типа на "лего".
Светли много такт и търпение трябва с детето, че те може и да са ни милички, но са си зверове, дето само гледат как да ни хванат цаката и да ни извият ръцете... Joy
След толкова празници и почивни дни се чувствам....изморена...
Лека нощ ви желая  bouquet

# 442
Смърфи,добре дошла bouquet Ма ко тортата е супер браво на теб!.Мен днес цял.ден ме тресе,нещо съм измръзнала и хрема имам ooooh!,.Днес цял ден лежа и си хапвам стабилно,уж бях на диета,но тя диетата може и да почака,няма да избяга!ММ от другата седмица е отпуака,та сме решили да ходим на Банско при приятели на гости,че те хората ни канят от доста време и все отлагамеама като си знаем дивачето и те имат детенце малко по-голямо от Светли,и лудницата ще е пълна.Лека нощ и сладки сънища.

# 443
  • при късмета
Добро утро!
Да ви сложа по едно кафе и да хуквам

Отивам за подарък на шефа, надявам се да го изненадаме приятно.
Ще изкуцам някак до там. Вчера паднах като тръгнах да го взимам от тренировки, по най-тъпия начин - настъпих си връзката  ooooh! Коляното ми е подуто и боли. Абе пръщъпулник ще правя и това е.
Хубав ден на всички  Hug

# 444
Добро утро!
Ма ко грабвам си кафенце! Ама си "паднала жена"  hahaha Hug Дано бързо ти мине, че много боли Praynig
Изпратихме гостенина - станала съм в 2,3ч....правих и баница за закуска преди да тръгнем. Сега почвам да оправям кутията на ученика, да го заведа на училище разхождайки кучето и като се върна ще се тръшна да отспивам, но нощния сън не може да се замени...
Усмихнат ден ви пожелавам  Heart Eyes

# 445
  • Germany
Bonbolina, благодаря за картичката  bouquet

# 446
  • Великобритания
здравейте и от мен
взимам си от кафето на Ма ко , че нещо не мога да си отворя очите
Ма ко , слага ли се нещо в тези кутийки или е само така ..не мога да схвана смисъла
леле при нас какъв порой е ..верно казаха , че ще има доста валежи , ама тва време направо се оля ..пфуу трети ден не можем да излезем навън ..то освен дъжда , и един силен вятър , който може да събори количката направо ххахах.. стоим си вкъщи и изтрещяваме с детето Simple Smile Simple Smile

# 447
  • при късмета
Прибрах се след успешна покупка, шефа ще е много доволен утре.
Мими, да слага се в кутийката каквото искаш (и събереш де). Започнах да правя тези торти, защото в градината не ни даваха да носим истински за рождени дни. В тази във всяка кутийка има шоколадче, близалка, балон и свирка. Сега в у-ще даже не съм питала може ли истинска торта, направо направих тази, защото децата много я харесват

# 448
  • при късмета
Ще напиша втори поред пост, но иначе много ще станат редакциите.
Искам да почерпя за рождения ден на шефа, нашата гордост и радост става на 7 години

Скрит текст:

И кафе, че сигурно ще го четете сутринта, а не знам колко време ще имам днес

# 449
Ма ко ,да е жив и здрав шефа,пожелавам му безгрижно детство,и много да Ви радва.                                  А сега и аз да Ви почерпя,днес имам рожден ден и ставам на 35 години,е няма да е като на Ма ко почерпката,че не знам как ги слагате тези красиви снимки Grinning,хайде почерпете се party023 newsm38 smile3510 party023.Лек ден Ви пожелавам.

Общи условия

Активация на акаунт