Домакини 53/ Да посрещнем празниците светли, с питки с късмети чудесни

• 55 283
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
Ма ко-Честито ти рожденик,да е здрав и весели игри му желая!!! bouquet
Светли-Честито рожден ден и на теб!!!Много хубава възраст си е това,сега започва  живота. Wink bouquet
Честито и на всички празнуващи днес-Йордановден е днес,бъдете живи и здрави вие и вашите именици!!!
Ние се обличаме и отиваме да гледаме хвърлянето на кръста в реката,щял да го хвърля пловдивдския митрополит Николай.Не отиваме заради нето де,всяка година ходим и ние като традиция,а преди и мм като беше военен,че се освещават и знамената ,та ще е 2 в 1. Laughing
Днес се затопли времето поне и ще е приятно,а после на кафе с приятели.Вчера завърших един шал за подарък и бързах,но сега като два дена са празници ще почивам,че пак взе да ме боли рамото.
Приятен ден момичета!!! Hug

# 451
  • при късмета
Светли, честит рожден ден! Да си здрава, успешна и много да те обичат и радват близките!

Честито на всички празнуващи, да ви е живо и здраво името!

Странно време е при нас, снежна покривка и дъж вали като из ведро  ooooh! поне на шефа по вода ще му върви годината.

Добре, че мъжа ми сутринта ни закара до у-ще, че в това време и с багажа не знам.
Изчезвам по задачи  Hug

# 452
  • София

Ма ко, честит рожден ден на шефа! Здраве, щастливо детство и леко учене! Да ви радва!

Светли, честит рожден ден! Здраве, щастие, много любов, благополучие и късмет!!!

Честит празник на всички празнуващи днес!!!

Въпреки всичко, успяхме да направим снежното човече, по-скоро динозавърчето! Сега да се топи Peace
Скрит текст:

# 453
Добро утро в този прекрасен ден  bouquet
Ма ко да ти е здраво и щастливо детенцето!

Цветята са за теб Ма ко - гордата и щастлива майка!

Светли да ти е честита тази прекрасна възраст! Много здраве, любов, уют и късмет!

Лус  Hug страхотно забавление в снега - както всяка година при теб! Петьо е станал прекрасен млад мъж пу,пу,пу  bouquet
Големият ми кръщелник е именик днес - много си го обичам! Да ми е здрав и да си намери скопосна булка, че е вече 27годишен пиргишин  Joy
Днес ще прикадя къщата и ще наръся със светена вода.
Усмихнат ден ви желая и весел празник  bouquet

# 454
  • София
Благодаря, Калинче!

Да ти е жив и здрав племенникът! Да си намери булка, която на всички ще хаеса, не само на него! Peace

# 455
Лус шанс булката да се хареса на всички няма  hahaha Като знам каква е свекървата.... ooooh! То все едно възел на хорски език да вържеш  Joy Ама пък харно ми е момчето  Joy Оф и мен ме чака снаха....дано съм жива до тогава де  Joy

# 456
  • София
Оф и мен ме чака снаха....дано съм жива до тогава де  Joy

Joy Joy Joy

И аз така все повтарям, ако съм жива, то ще съм бабиер як...  Peace

# 457
Лус то и сега изглеждам така, само дето по-малко бръчки имам, че съм по-дебеличка  hahaha Joy

# 458
Прибрах се,беше хубаво и имаше мъгла.Обаче сега като се прибрах падна толкова гъста ,че не се вижда нищо  нито покривите на къщите,нито дървета.
Ето ви снимки от празника и момчето ,което хвана кръста е именник днес.

Скрит текст:
https://www.facebook.com/stanimaka.nasledstvo/videos/1064850266910488/?theater     клипа  с хвърлянето на кръста.
Сега като се прибирахме и ни поръси попа със светено вода,дано тази година  по  рядко ни навестяват болестите.
Ма ко после да пишеш как е минало тържеството и доволни ли са децата.
Калинка  да ти е жив и здрав  именника,а за булка всеки му идва времето рано или късно.
Люси,няма да си такава баба,а готина и красива.Страхотен дракон сте си направили,а Петьо наистина доста е пораснал.
Скрит текст:
Ох с тая мъгла ще има да я мисля щерката,дано се сети да хване влака,че с автобус си е опасно.Утре сме и на погребение с мм,на мой роднина.Поне не е млад човек,но пак си е мъчно.....

# 459
  • Germany
Мако, да ти е живо и здраво порасналото момченце! Да е късметлия и много радост да ви носи!
Светли, честит рожден ден! Здраве, щастие, любов и много усмивки!
Честит празник и на всички именници!

# 460
  • при късмета
Калинче, да ти е жив и здрав кръщелника! Да си намери булка по негов вкус  Laughing
Люска, много е пораснал Петьо. И тазгодишното ви творчество е прекрасно, добре направено и с много идея, браво! А ти ще си съвсем различна баба  Hug Това на снимката съм аз  Laughing
Писе и тук сега пада мъгла, а не е спирало да вали от снощи и то дъжд. Не мога да ти опиша какво е по улиците  ooooh! Сега ако стегне такава пързалка ще стане, че не е за приказка

Страхотно е изкарал шефа в училище. Всички деца са му нарисували по една рисунка, а госпожата ги е захванала като книжка и я е надписала отпред и с пожелание и от нея на последната страница. Много ми хареса. Много хареса и тортата госпожата. Изобщо страхотна ни е, много жалко, че е само за тази година.

Благодаря на всички  Hug

# 461
  • Великобритания
ма ко - здраво и щастливо да ти е детенцето , красиво детство , да ви слуша и да ви радва
Светли и на теб честито , здрава и щастлива да си
ММ ме препира да излизаме , че после щял да се постригва и му трябвало повече време , затова ставам
хубав ден момичета

# 462
О, много празнуващи днес!

Ма ко - Честит Рожден ден на Шефа! Здрав, весел, усмихнат и прилежен ученик да е за радост и гордост на мама и тати!

Тортата много ми хареса, украсата с панделките се е получила страхотно! Peace

Светли - Честит Рожден ден и на теб! Много здраве, щастие, любов ти желая! Каквото си пожелаеш, с лекота да се сбъдва!

Честито и на всички именици!  bouquet

Честито и на всички, които са празнували, докато ме нямаше и не успях да им честитя навреме!  bouquet bouquet bouquet

Успях да оправя багажа, пуснах няколко перални, изсъхнаха вече. Сега мисля да купя един пластмасов контейнер за коледната украса, че вече събрах доста неща и няма къде да ги слагам. Така поне да са на едно място и долу в стаята за съхранение.
Иначе ще се заема със снимките, да успея скоро да ги оправя и да ви ги покажа. Прекарахме страхотно - една седмица в Орландо и една седмица на круиз. Голямо преживяване е круиза, но първите дни доста ни поклащаше. Видяхме няколко карибски острова, разбирам ги богатите защо все там си купуват къщи за почивка. Като са готови снимките, ще ви ги покажа и разкажа по малко за всеки остров.
В понеделник отивам да пазарувам, че нищо нямаше за ядене и изненада! Магазинът и той празен, не бях виждала такова нещо досега. На места имаше празни щандове... Вчера вече всичко си беше по местата, бяха заредели и пак се започна готвенето.  Crazy Малко в повече ни дойде Хамериканската храна и си бяхме зажеднели за супичка и готвено. Няма да ви казвам какви боклуци ядат. Ако имаш пари, има уникални магазини за био храни и продукти. Но нещата са скъпи. Иначе в нормално прясно мляко (картонена кутия от 150 мл) имаше 11 грама захар.  ooooh! И най-странното е, че не усещаш млякото да е сладко. Като си купиш хамбургер в меню в местните вериги за хамбургери, ти дават една огромна чаша за безалкохолно и можеш да си пълниш безкрайно... Наливат се с кока-кола не е истина...
А в магазините за био храни има от пиле мляко, чак клечки за зъби от био бамбук и четки за зъби от незнам какъв си био косъм. Хранителни добавки, продукти за лице и кожа, хранителни продукти, абе чудеса, но скъпо, много скъпо. ooooh!
Днес май ще вали, отивам до магазина преди това!  Heart Eyes

# 463
Мили,момичета много Ви благодаря за хубавите пожелания,благодаря Ви,че Ви има и,че ме приехте така добре при Вас bouquet.

# 464
 ма ко честит рожден ден на шефа  Hug
svetli2013 честит рожден ден !
Аз се опитвам да се разболея в най - неподходящия момент, ама не се давам, дано дребните опазя.

Общи условия

Активация на акаунт