Домакини 53/ Да посрещнем празниците светли, с питки с късмети чудесни

• 55 283
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Честито, Светли! Да си здрава и щастлива! bouquet

Ма ко, да ви расте жив и здрав този красавец и много радост да ви носи! bouquet

Смърфи, чакам снимките с нетърпение, да знаеш!
Ти не успя ли да си купиш нещо виличка там, на Карибите? Ако си си купила не крий, само кажи, ние ще те намерим.

# 466
  • при късмета

Ти не успя ли да си купиш нещо виличка там, на Карибите? Ако си си купила не крий, само кажи, ние ще те намерим.
И аз бързичко да се наредя  Laughing

Партито мина страхотно, децата доволни, родителите уморени. Аниматора много добре се справяше, забавляваше децата, викаше ни за снимки, уведомяваше ни периодично какво правят и какво следва. Важното е, че децата бяха много доволни.

Смърфи, чакам и аз снимки. Само като си помисля, че ти си ги правила и къде си снимала и нямам търпение.

Светли, весело празнуване и на теб

Хубава вечер  Hug

# 467
Ма ко, честит ти пораснал Шеф, да ти е жив и здрав! Много да ви радва и да имате много поводи за гордост с него, и да ви народи мнооооого внуци (че ти нали не искаш да му раждаш сестричка  Whistling ), и да сте живи и здрави всичките дълги - предълги години, и да се обичате винаги и да сте много щастливи! Казах!
Светли, честито ти порастване и помъдряване и на теб, да си жива и здрава!
Джей, дано не е "нашият" вирус, че е отврат! Пази малките, пази се и ти  Hug
Смърфи, чакам и аз снимчици, много обичам да ти разглеждам пътешествията  Hug
Люси, много хубав снежен човекозавър, много сте креативни с Петьо  Hug
Лейдибърд, честито и на твоят племенник, да е жив и здрав.
Ох, толкова запомних, повече не можах  Embarassed Този пост започвам да го пиша над 10 пъти днес и все някой висва и/или писва "мамоооооооооооооооооооооооооо" и така и не успях да го допиша. Вече обаче зверовете са укротени и приспани, а аз си сипвам мъничко винце за блясък в очите. Ай наздраве!  Heart Eyes

# 468
Хаха, Вале, този път бях на оглед, другият ще купувам. Wink Има една мнооого, ама много малка подробност: само трябва да спечеля някоя лотария, хаха!  hahaha

Ама днес голям мързел ме е хванал, направо не мога да заема седяща поза, все на хоризонтал го докарвам... Joy

# 469
# 470
Добро утро bouquet. Да ви почерпя за моето мъжле,днес е именник party023 cook newsm38.

# 471
  • при късмета
Добро утро!
Честит имен ден на празнуващите! Вио, Джейми, Светли да са ви живи и здрави именниците!

Да почерпя и аз за шефа

Люска, а на теб Честита Коледа според руската църква! Да сте много здрави и успешни

Започвам да се боря с настройките на лаптопа и намиране на място на новите играчки. Още едно кафе ще трябва да си направя за целта  Laughing

# 472
Добро утро  bouquet

Не знам кое е най-разпространеното име в Бг, но днес всеки от нас май има именик! Майка ми е Иванка! Да са ни живи и здрави имениците и да ни радват!
Вио при теб е двоен празника  bouquet
Пожелавам ви само хубави емоции с имениците и светъл празник  Heart Eyes

# 473
Вио,да ти е жив и здрав Ванко и много да Ви слуша. bouquet

# 474
  • гр.Варна
Вио да ви е жив и здрав Ванко.Да расте здрав ,умен и да ви  създава само хубави емоции.
Джейми, Светли да са ви живи и здрави и вашите именници. newsm51

# 475
Честит празник на именниците !
Благодаря на бонболина  на за картичката!

# 476
Честит Имен ден на всички именици! Живи и здрави!

Аз се захванах с разтребване/преподреждане на къщата... Защо ли ми трябваше?! ooooh! Само да видите какъв хаос е, не е истина. Ако й кажеш "диййй" и ще хукне, хаха. Ама мястото ни идва малко и изобщо не ми се разправя да сменим апартамента. Само като си представя местене на багаж и свят ми се завива.  Crazy В началото дойдохме с няколко куфара дрехи, но постепенно събрахме вещи, книги, посуда и ако от време на време не пренаредя нещата, ще се затрупаме.  ooooh!
Та продължавам със задачата... Sad

Весел празник на всички празнуващи, малки, големи и още по-големи!  Party

# 477
Да почерпя за моите момчета

Весел празник на момчетата на ма ко, vio ,svetli2013
У дома е една мини телефонна централа, трите телефона телефона звънят почти постоянно  Crazy буквално от един разговор влизам в друг .А виното вече ми идва в повече и не знам как ще издържа още няколко часа.

# 478
Добър вечер,минавам само да честитам на всички  празнуващи днес.
Желая здраве,щастие и много късмет!!! bouquet Hug
Днес имах повече задачи и като се прибрахме,минахме та напазарихме ,хапнахме и сега се топля,че днес малко намръзнах.
Весел празник и приятна вечер.

# 479
  • Бургас
Здравейте и за много години!
Нямаше ме по празниците и не съм писала.Бяхме в едни къщички до Казанлък,но повече няма да го направя.Стара съм за такива изпълнения.Не знам как са ги снимали тези къщи и стаи,но се оказаха 10 пъти по-малки,токът непрекъснато спираше,жените все нещо миехме и кълцахме в една студена и тясна кухня...Другата година в къщи или на топло!

Прочетох ви набързо.
Да честитя РД на Шефа! bouquet

Луси,честита Нова година!Моят дядо празнуваше на тази дата,въпреки че не беше русннак.
Да сме здрави и да имаме късмет!

Утре вечер изпращам студента и ще имам повече време.
В Бургас имахме и сняг за два дни,не беше валял от три години и Криста много му се радва.
Мярнах,че Луси има абитурентка,кога порасна това дете?!
Благодаря много за картичките от Вио,Лейди и Бонболиннка!Аз вече рядко отивам в старата къща,че все на рев ме избива.
Ще ставам,че Криста пак ме дърпа.

Общи условия

Активация на акаунт