Домакини 53/ Да посрещнем празниците светли, с питки с късмети чудесни

• 55 283
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
Калинче-много здраве,късмет и щастие!!!  Hug bouquet

Тук също вали,но понеже е доста студено снега е  като прах  лек и  терасата ми е пълна .У няма вятър,излезнах да измета обаче ми замръзнаха ръцете. Замръзнали са прозорците и на стълбището.Понеже имам още от капамата дето правих  ,днес нещо по -лекичко сготвих,супичка.Започваме вече и новата седмица,вчера не ми беше ден и само ви прочетох.
Желая ви една успешна седмица и така да ви върви през цялата година!!! bouquet

# 421
Честита Нова година, момичета! Да е мирна, здрава и спорна!
Благодаря ви за картичките и споделените емоции през изминалите години.  Hug Hug

Калинка, честит рожден ден  bouquet

# 422
Ladybird_ Честит рожден ден !!!!!!!!
Пожелавам ти много здраве и щастие.

Както и навсякъде и тук долетяха снежинките, не ги обичам особено, само гледам термометъра и ми става още по -студено.
Сега съм приготвила чантите на момчетата и сме готови за утре.Започва се пак , ставане тичане и в комбинация с непочистените улици и масово каращите с летни гуми.....

# 423
Привет от лазарета, ние се тръшнахме болни. Вчера бяхме зле аз и Ванко, днес аз съм по - добре, но децата са зле  Tired Повръщане, разстройство, втрисане...ей тия три неща, чудничко направо. Много гаден вирус - вчера не можех да си вдигна главата от възглавницата, изобщо не сме ставали с Ванко от леглото. Пфу значи, не можахме да го прескочим тоя вирус  ooooh!
Хубавото поне е, че не се яде  Whistling Тъкмо след празниците да вляза пак във форма  ooooh!

# 424
Привет и от мен bouquet.Хайде да се покажа,че тези дни нямам време за нищо,а и от Светли не мога да седна спокойно,станал е много лош,по цял ден реве за нещо,аз много му се впрягам,при мъжо не прави така,като започна да го успокоявам още по-силно реве ooooh!ша умра!ММ ми вика,че и при него реве но той не му обръща внимание и на втората минута млъква все едно не е равал,ама аз нямам нерви да го слушам как се дере и се мъча да му угодя.Дано да му минат по-бързо бебешките емоции.И при нас е студено,даже и снаг заваля,от четири години не беше валяло!На Нова година заспах,рано мъжо ме събуди малко преди полунощ отворихме шампанското и пак си легнах,като бабичките съм станала Laughing.Хайде лека нощ и много  Hugза всички Ви.

# 425
Светли, струва ми се, че навлизате в бебешкия пубертет. Приготви се - ужасен е и трае...дълго. Успех и здрави нерви!

# 426
vio  бързо оздравяване  Hug

# 427
  • при късмета
Вио, бързо да се оправяте  Hug Поне си си вкъщи вече, да не мислиш и работата. сега са някакви вируси дето с гърлобол вървят, вас как ви хвана с повръщане и разстройство  newsm78 И племеницата преди празниците беше така само за ден, дано и при вас мине бързо.
Светли, период е, ще мине. Но не му угаждай за всичко, че хем по-трудно ще мине, хем ще иска още повече. Трудно е понякога да не му обръщаш внимание, но гледай да овладееш тази техника. Ако го видиш, че наистина плаче без причина, прави като мъжа ти.

Заведохме днес децата да се попързалят в парка. Шефа чакаше снега от преди празниците.
Като си помисля от утре пак а раното ставане и искам още почивни дни  hahaha Толкова ми беше добре да спя до 10

# 428
ДжейHug
Ма ко, не знам как така ни хвана, ама ей на - изпонатръшкахме се като стой, та гледай  ooooh!
Между другото и мен Ванко ме работи така - мрънка, хленчи, накрая плаче и ако се наложи - крещи, само и само да постигне своето. При мм тези номера не минават, съответно при него всичко е мирно, кротко и спокойно, докато не се появя аз  ooooh!

# 429
  • при късмета
О, хич да не изброяваме номерата и начините да се наложат на дребните, че темата няма да ни стигне  hahaha
При нас бебешкия пубертет мина сравнително спокойно, шефа беше много разбрано дете. Обаче колкото по-голям става, толкова и по-изобретателен да се наложи  ooooh! Отдавна разбра, че с тръшкане няма да стане и пробва следващото и следващото. Иначе и сега се нерви и сърди понякога, даже доста бурно, но това е до темперамент.
При нас даже на моменти е обратно, това дето при мен не минава, минава при баща му. Той му угажда не защото му се тръшка и плаче, а защото не е толкова често само с него и се опитва да му угоди откъм забавления максимум на брой, за минмум време. Изобщо доставя му удоволствие да го радва.
Например пратила съм ги по мъжки на пазар, или мъжа ми го е взел с него да се види с приятел и на връщане хоп в KFS или Макдоналдс. А аз си готвя вкъщи през това време  #Cussing out Приберат се вечеряли или обядвали аз се качвам на метлата  Crossing Arms Случвало се е да яде два поредни дни от изброените, при положение, че знае, че не може само на това да кара, колкото и да го обича. Единия ден хлъзнал мен, на другия не казва на баща си, че вчера е бил там и хайде пак. Хитрец  Naughty Работи ни и двамата, добре, че бързо му хващаме спатиите

# 430
  • София
Калинче, честит рожден ден! Да си жива, здрава, щастлива, обичана! Благополучие и късмет!!!

Всички болни да оздравяват!!!

Целувки на всички!!!

# 431
ЕЙ това моето е ненормално вече. До вчера мърморих , че малкия заспива в 11-12 вечер. Днес заспа в 9 а аз кукувам .
Бебешкия пубертет на Емо беше ужасен, но хванах ли го  се почна превъзпитаване. Колко пъти е ревал и огласял квартала във Варна не е истина.
Дано при Томи е по-лек.

# 432
# 433
Добро утро!
Лус грабвам кафето, че не мога да си отворя очите, но часовник не ми се поглежда... Joy
Момичета - БЛАГОДАРЯ за пожеланията  Heart Eyes
Вио бързо оздравяване  Hug  Praynig
Ние сме в последния ден от ваканцията - от утре малкия е на училище. Утре си изпращаме и гостенина. След толкова празници с нетърпение очаквам да си остана сама в къщи, че да си почистя като хората  Joy
Днес имам пак празник - мама е рожденичка - искам само да ми е жива и здрава дълги години още!

Усмихнат ден ви желая  bouquet

# 434
  • гр.Варна
За много години мили дами.Да сте здрави,щастливи и много обичани.
Калинче-ЧРД на патерица , а на майчето ти полежалавам да води хорото на сватбите на правнуците си. bouquet
Изпратихме старата и посрешнахме новата година и айде пак в коловозите на всекидневието.На работа и старата песен на нов глас.
Нашите планове за празнуване в хотелчето в с.Буйново се провалиха естествено и си останахме във Варна.Не че не се спретнахме една компанийка от 18 човека и си изкарахме супер.Щерката завихри купон пък в къщи и се засякохме с част от отиващите си гости в 4 и 30сутринта на вратата.С другите продължихме почти до 6ч.Еееее и ние с младите.
Няма лъжа ,няма измама тай година навършвам 40 години.Хората казват ,че 40 години не се празнувало,ама аз като виден представител на зодия овен мисля да спретна страшен купон ,пък после .........да става каквото ще става.Щерката пък ще навърши 18 и се стяга да започва шофьорски курс.От сега ми е свито като знам какви изроди има по пътищата.Аз съм активен шофьор и виждам край мен какво е .Самоубийци на всяко кръстовище #Cussing out
Абеееееее ще го мисля по нататък.
Луси има да стяга абитуриентка тази година , нали?
Нямам време да ви изброя всички,но да си знаете че много ви ценя. Hug

Общи условия

Активация на акаунт