Понякога няма рационално обяснения на нещата, а и не го търси. Освен това, живот и здраве, скоро заминавате, чака ви толкова различен от нашенския манталитет.
не се ядосвай - то ще си покаже! Ако се беше случило на тукашен РД щях да ти кажа, че децата са вече на фаза деление м/у момчета и момичета. Тук момичетата не канят момчетата - до 11г. става въпрос, а за после нямам идея... Мислила си да махнеш сливиците на детенце, щом толкова често кара ангини? Направи му гаргара със студена кока-кола. Бързо оздравяване 
То си е като в Африка, а аз взех, че го сравних с Анг....
Тук екстрата да ти гледат детето е около 7-10£ на час...
Хич не си го слагай на сърце, добре си направила, че си се поглезила. Аз напоследък съм фенка на сутиените на Пиер Карден - само един недостатък имат - като ги пуснат с намаление и не мога да се спра
С моята заплата - мога да си позволя да ми гледат детето... няма и 3 дена

зимата свърши...
Само в дясно, и друг път ме е боляло, аз от тази страна имам полипи в носа, та май те дават някакъв проблем. Добрата новина е, че свърших албума, лошата, че каквото можа да се обърка, се обърка.
Като те пришпорват, така става. Днес ще довърша още нещо към албума и си мислех нищо да не правя с хобито ми, ама пак ми се събраха разни картички. 

Бррррррррррр.... Само за сравнение - яслата на Дея ми излиза около 50 лв. месечно, а градината на Ванко е безплатна 

Освен, че ми е пусто и празно, ами и не мога да се организирам и никаква не мога да я свърша. Ето днес цял ден се помотавам, а имам да чистя и да сгъвам и прибирам дрехи, банята и тя ме чака, обаче пак ще остане за утре
Ужас, дано скоро вляза в ритъм.
Изобщо не ми помага, оставил е грижите и отговорността за децата изцяло на мен. Според него това, че ходи на работа изчерпва всичките му задължения към мен и семейството - той носи парите, аз се оправям с всичко останало
Не знам такъв ли си е бил и преди, или напоследък му се отключи тая черта, ако мога така да изразя...Не знам. Преди като живеехме с майка му не ми е правило чак толкова голямо впечатление, сега обаче взе да става очевадно. Като започна да говоря и да изисквам повече, ставам лоша. Оправданието му - измаря се много на работа, а пък аз се справям по - добре от него с децата и къщата, ерго той нищо не пипва. И така, да видим до кога ще издържим по този начин. Май ще се строяваме, натам отиват работите
Уф, отдавна се чудех как и дали изобщо да ви занимавам, ама ей на- казах си всичко.

Това, което виждам е, че той не изгражда никаква връзка с детето. То все търси майка си, никога него. Препоръчани теми