Лошото сега на касата е че с тази епикриза може да наложи да плаща,но като е спешен случай ако се маха жлъчката не знам как се процедира,по принцип не можеш да влизаш отново в болница до 30 дни. Което за мен си е 

Като не слуша и излиза както е вътре на топло,така ще е .
дано тази процедура донесе облекчение на майка ти. По закон - епикризата се издава на пациента в момента на изписването му, като пациента се подписва на последния лист от историята на заболяването, че я е получил. Задължително трябва в епикризата да са написани и датите на двата задължителни прегледа в рамките на месец.
Да направя пица с тесто за памук погача
Много ни харесва и много се яде вкъщи. Ако пробвам на пица какво ще стане? Валеееееее или някой по тестото да ме светне
Дано поне са си свършили работата, на мен тези диагнози са ми непознати 
Прави му чайчета и му кисни краката в гореща вода с морска сол, много помага 

Днес става седмица, а е много странно. Първоначално чак не можех да ходя, толкова бях натъртила крака. Странно, че и синьото не беше много. При падането си усуках глезена, подпрях се на длани, а това не трябва да се прави никога, светнах се на секундата и се отпуснах на лактите на двете ръце, за да не си счупя ръката и тогава вече и коляното имаше челен сблъсък със земята, логично
За 2 дни спрях да куцам и вече можех да си стъпвам на крака. Интересното е, че отока не минава и започна да посинява сериозно, чак след като ми помина крака и можех да стъпя на него
Това му е странното. Сега ме боли коляното само при контак с него, като го опра някъде. Лакътя също е син и от вчера ме боли само като го сгъвам. Какво е това чудо, не знам, за първи път ми се случва подобна хронология. 

Къде те отвя зимата?!?
Ще свикне Малечка-Палечка

Препоръчани теми