Домакини 53/ Да посрещнем празниците светли, с питки с късмети чудесни

• 55 283
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
  • при късмета
Добро утро!
Да ни е жива и здрава именничката в темата! Много здраве и късмет

Замесих тестото и го оставих, чак довечера ще правя пицата. Ако вече не е хукнало от купата до тогава  hahaha

Ужасен вятър е при нас, не съм спала цяла нощ. Пфуу, това най-много мразя - силен вятър.

Имам да разчиствам и размествам из къщи (нали все са захващам с нещо дето не му е времето  hahaha) и на този вятър няма да излизам, освен за шефа.

Хубав ден на всички  Hug

# 526
Добро утро.
Оставихме се тази сутрин с Дея, но този път се поразплака... Tired Сега не смея да звънна на госпожата да я питам как е, ще има да я мисля цял ден.
Тук времето е чудесно - тихо, топло и пролетно, даже гледам в градината има цъфнали кокичета  ooooh! Откачена работа.
Ма ко, да ти минава бързо  Hug
Контеска, честит имен ден, да си жива и здрава  bouquet
Тити, кажи рецептата за хляба, плийззз  Praynig

# 527
  • София
Здравейте момичета. Аз всъщност не съм много сигурна дали мястото ми е при вас, но ще драсна 2 - 3 реда. Със съпруга ми решихме да напусна работа и да си остана вкъщи. Децата ми ходят на училище и на ясла, а аз за пръв път в живота си ще бъда домакиня, която си стои вкъщи. Изчистих къщата, подредих, изгладих - свърших си всичката домакинска работа. Моята представа за домакиня, обаче е нещо от сорта на "Отчаяни съпруги"  Grinning и сега стоя и си мисля - какво ли ще правя по цял ден. Като цяло се занимавам с предпечат, а и ММ иска да му помагам във фирмата, но то там няма кой знае колко за помагане за жена, а и той си има служители, и в крайна сметка пак идвам на въпроса - какво да правя. Започнах да ходя на аеробика, ще организирам РД-то на дъщеря ми, който е в края на месеца, а след това?????
Бихте се радвала, ако драснете 2 - 3 реда просто да споделите при вас как минават дните, че май имам малко нужда от подкрепа в новото ми начинание Simple Smile

# 528
  • при късмета
Вяра, добре дошла!
Стоенето вкъщи се върти предимно около децата. Видях възрастта им в лентичките, така, че няма да скучаеш. Малката още си иска внимание целодневно нищо, че е на градина, а баткото предполагам има извънкласни занимания.
Иначе оставането вкъщи в началото е малко ... да кажем неестествено. Ще си напаснеш деня.

# 529
Моята представа за домакиня, обаче е нещо от сорта на "Отчаяни съпруги"  ...
Joy Joy Joy Joy Joy
Промени си представата с нещо от сорта на "Секса и града" и тогава ще си намериш мястото тук  Peace

# 530
  • в сърцата на децата <3
Контеса, честит имен ден!  bouquet bouquet bouquet

Joy Joy Joy Joy Joy
Промени си представата с нещо от сорта на "Секса и града" и тогава ще си намериш мястото тук  Peace
Хахахаха разсмяхте ме и двете  Joy hahaha Joy
Пък може и само мойто домакинстване да не е такова, знам ли...  newsm78

Ето днешния ми ден - сутринта "вайбър - кафе" с приятелка в Англия - от 7:30 до 10. След това зъболекар (няма край това "приключение"  doh ), а след него - обикалях до сега да търся ключ за програматора на печката, че вчера съвсем отказа. Наваля ме, одуха ме едно хубаво, нищо не намерих и се прибрах в "прелестно" настроение и желание да убивам. Имам да чистя и да готвя, като явно мусаката, която цяла седмица се каня да направя, ще остане за бъдеще евентуално време. Утре съм на 4D и продължавам с издирване на такъв ключ. Един съвет - никога, никога, ама НИКОГА не си купувайте готварска печка König!!!! Няма такъв боклук! Пет пъти сменяхме тоя ключ докато беше гаранционна, сега ако не успея да намеря ще е супер весело.

Лейди, знам, че трябва веднага да издадат епикризата, но то в нашето здравеопазване кое ли е нормално, та това...

Ма Ко, имаше някакви хомеопатични гранули на Боарон за натъртвания и хематоми, но не знам кой номер беше.

# 531
  • в сърцата на децата <3
Важно!
Пускам го в отделен пост, защото наистина е важно - който ползва пейпал да внимава много, в момента има много измами! Пращат ви мейл да си оторизирате профила или ще бъде замразен. Мейла и сайта са фантоми, но сайта е 1:1 с пейпал-ския. В момента, в който си въведете името и паролата, парите по сметката ви ще бъдат източени! Чудех се какъв ли е този спам, който получавам от месец и нещо (направих си пейпал преди почти 2 години и така и не го използвах), та не се впечатлих от "заплахите" да ми замразят акаунта, но четох и тук из форума, че има доста източени карти. Внимавайте!!

# 532
За хляб ще ти пусна на фейса снимка Вио , че ми е по-лесно .
А тук ще напиша за тестото за пица , че нямам на ма ко фейса:
500 гр брашно,315 мл прясно мляко, 1 яйце, 3 с.л зехтин,6гр Мая, 1ч.л сол , 1 захар

# 533
  • при късмета
Тити, мерси! Аз имам рецепти за теста за пица, но ми беше интересна каква ще стане с тестото за памук погачата.
и е крайно време да си оправя хлубопекарната  ooooh!
Ангелче, със сигурност е някакъв спам. Аз нямам пейпал, нито мъжа ми, но и на двата имейла пристигат писма да си актуализираме акаунтите  Joy

Joy Joy Joy Joy Joy
Да се върнем на Отчаяни съпруги, че Секса и града така и не ми стана интересен и не го гледах  Joy

# 534
Вяра добре дошла ! Да ти имам проблема Simple Smile
Четене на книга , време за любими занимания , кафе с приятелки ....

# 535
Ма ко аз и двата серияла не съм гледала, ама името по ми хареса  hahaha
♥snow_angel♥ мерси за информацията  bouquet Ние имаме paypal, не е правен в бг, пощата е в gmail и не сме получавали покана за актуализация /ама то не е късно де/.
Моя ден е къде, къде по-скучен...Водене на малкия на училище, разходка на кучето, оправяне на една сюрия бумаги/вече ми пуши главата/...сега кафе и хукване за малкия, от там с него ще ходим да пазаруваме за седмицата, от там на стадиона...и ще се приберем около 20часа...Не ми остана време днес да готвя, та от стадиона още ще заръчам пицата - докато се приберем да е пред вратата  Joy, че малкия по принцип си ляга в 20,30  ooooh!

# 536
Добро утро и от мен, момичета! Вчера беше почивен ден тук, а от три дни такова слънце се е опънало, че държим вратата отворена цял ден и нощ. Имам молба за едно албумче и сядам да го правя. Но нямам много хартия, ще гледам как ще се оправям с наличната. Thinking

Това с пей-пала циркулира по мейлите от месеци, ние имаме акаунт там, че си го изпозлвам от време на време, но винаги ги игнорирам тези мейли. Преди получавах такива от апъл, а пощата ми в абв-то непрекъснато е заливат със спам...

Ангелче - моите съболезнования за баща ти! Sad Не знаех... Не се притеснявай за майка ти, операцията за премахване на жлъчката е сравнително рутинна, а когато е лапароспопска, възстановяването е лесно и бързо. Кажи й да не е отлага, че жлъчката прави много неприятни кризи. Моята майка е оперирана, вече минаха май 8-9 години от тогава и в това отношение си е много добре.  Peace

Вяра - добре дошла! Аз от супер ангажирана и работеща в интернационална компания, станах домакиня, като се приместихме, заради работата на мъжа ми. А и деца нямаме... Но си намерих хоби и времето се запълва. В същото време развивам готварските си умения, чета много и изобщо не се оплаквам, че не работя. Съжалявам само, че съм много далеч, но и тук си намерих компания. Ето, Мимито, и тя си има хоби - оцветява странички и ги прави страхотни. Може и чужд език да научиш или да го развиеш, ако владееш такъв. Език никога не е излишен. А и в началото винаги имаш повече време, но после никога не ти стига. Peace

Вио - браво на Дейчито! Heart Eyes Тя май ще свикне по-бързо от майка си, а?  Wink

Тити - и аз бях впрегнала мм за почистване на къщата. Помага, не се оплаква.  Laughing

Ма ко - ама какво ти има на коляното? Паднала ли си? Че нещо не съм разпрала...пак... Embarassed

Ох, на всички останали много целувки!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Отивам да се трудя!  bowuu

# 537
  • при късмета
   А и в началото винаги имаш повече време, но после никога не ти стига. Peace
Ето това е много вярно.
Иначе паднах, да. Още първия ден като натрупа снега, ама той не беше виновен.  hahaha Със кукичката на връзките на едната обувка закачих другата и все едно я настъпих. Т.е. можеше този номер и на сухо да го направя  hahaha Ама нали така си ходя  ooooh!

И моята пица вече е наредена и чака да включа фурната, което ще стане или като мъжа ми звънне, че тръгва или шефа ако писне, че е гладен, което стане първо.

Калинче, гледам, че менюто ни е еднакво.

От домакинстване по цял ден, не можем да сготвим, домакини за пример сме  hahaha
Ставам, че шефа вече се обади

# 538
Привет прекрасни bouquet.Вяра добре дошла Hug.На мен нещо ми влезе муха в главата,та се замислих дали да не пуснем Светли на градина,ММ нещо се дърпа,не му се иска,то и на мен не ми се иска,ама като гледам от всички познати деца само нашето не ходи на детска.Аз на работа скоро няма да ходя,та от тази гледна точка не се налага да го пускаме,но все си мисля,че за него е по-добре да ходи на детска градина.На нас плановете ни бяха да го пуснем на право в подготвителната група.Аз днес цял ден готвя един боб,ха до го сложа сутринта,отидох на кафе,ха на обед да го готвя дойде една приятелка на гости,та разгеле вече е почти готов Laughing.Сега отивам да го запържа и да се вечеря.Лека вечер от мен.

# 539
  • при късмета
Светли, може да ги пуснете, но в градина, не в ясла, щом няма зор. И да се съобразите с това дали на детето му се ходи. Хубаво е все пак поне година преди предучилищната да ходи. Някои деца лесно се адаптират, но някои отделйки се от родителите за предучилищна го приемат по-зле и от градина. Имаше 2 дечица в класа на шефа, тръгнали направо предучилищна, а предишната година, на петгодишна възраст, само са се водели записани, не са ходели реално. Много им беше трудно на децата да свикнат.

Аз нИ моа да не се изтопосам колко съм смотана, значи. Пак паднах, току що вкъщи  #Silly Сега ме боли същия глезен и другото коляно  Joy Не е толкова зле де, поне няма да отече и да стане синьо, не се стоварих силно. И пак се спънах.
Прощъпулник ще си правя, видяло се е  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт