Отговори
# 105
Току-що бях до мола за обяд и минах да видя количката която съм харесала. Имат 25% намаление!! Ще ида през почивните дни да се оборудвам 1stroller

Ще споделиш ли в кой Мол и в кой магазин си гледала намалението. Аз също мисля уикенда да се захващам сериозно с търсенето на количка. За сега съм се спряла на Куини Муд и Стокке Хплори. Но и двете със зимния кош са си доста пари, но всяко намаление е добро дошло.

# 106
  • Варна
Аз реших, че ще взема лятна количка, стига да има пълно легнало положение. За съжаление, всички, които харесах, са по-тежки и зимни. Ако някой е ползвал лятна и е доволен, ще се радвам да сподели марка.

Много се чудя дали да не постъпя и аз така, не ми харесва че коша не се върти в двете посоки, но пък са по-леки. Споделяй ако харесаш нещо.

# 107
И аз се включвам към чуденето за  комбинирана количка  - без кош за новородено ( лека с пълно легнало и покривалце за краката) . Другата ми чуденка е нова , но от нисък клас до към 500 лв  ( кенгуру, Лорели например ) или втора употреба по-вискок клас ( Хоук, Мамас, Пег Прего, Джейн или Бритакс) . И в двата случая няма гаранция , че няма да се счупи до 1 година - като в първият поне може да ти я оправят .. което ще отнеме поне 1-2 месеца и ще се наложи резервен вариант или нова. Аз също така не смятам да я ползвам повече от 1,5 години и не смятам да гледам повече деца с нея Simple Smile Уф голямо чудене ще падне .. но   поне има време Simple Smile   

# 108
За комбинирана количка аз бих предложила тази една приятелка е има и е много доволна аз също е пробвах доста е лека Simple Smile
http://-spam217-/index.php/chipolino-etro-detska-kolichka-detail

# 109
Не знам видяхте ли, но в Айко има намаление на колички до 22,12.

# 110
  • Варна
Да видях, тъкмо щях да пиша на PaulieM, че има Хаук 3 в 1 за 594 лв.

# 111
Гледам и вие обсъждате количките.Аз оня ден разглеждах в един магазин колички и имаше няколко модела на Хаук.Е,Бога ми,тотално ме отказаха.Едно,че като е с коша за новородено отдолу коша за багаж е меко казано недостъпен,а дръжката ми се видя адски неудобна за майки с ръст като моя 150см.Иначе и аз им бях фенка,но за съжаление ще ги пропусна. Whistling

# 112
Раде - гледах я тази , но първо съм си сложила праг от 10 кг , а тя идва 12 и другото което не ми харесва е сгъването и това, че когато детето порасне малко , ще му се ръбят краката в долната част на рамката. Иначе се обръща коша , което е плюс и се  махат гумите, което я прави по- лесна за поддръжка и поместване в багажник.  Всеки трябва да си прецени -  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 . Аз не съм си я писала в списъка със за и против.

# 113
  • Варна
Абсолютно си права за коша за покупки, и на мен никак не ми харесва това, за дръжката че не се регулира също не ми допада, другата количка която съм харесала е Грако Ево, единствено което не и харесвам е нерегулиращата дръжка - също.

# 114
paulieM даа разбира се всеки трябва да си прецени .Само да кажа ,че тези на хаук повечето им модели като малибу хл летния кош не им се върти в двете посоки.Simple Smile

# 115
Ох, момичета, да ви се оплача...от няколко дена отново започнах да повръщам. Много е гадно, а и не мога да легна да си охкам, че малкото ми момиченце не го интересува мама как е, а да си играе с нея.
За количката - като я купувахме за каката едва намерих такава, която да ми е достатъчно висока, аз съм 176 и все ниски ми идваха.А за тежестта - те количките все по- тежки стават с растежа на детенцето:))

# 116
  • Нейде из лудите гори...
Ние взехме Mamas&papas urbo, това което е показала parisss, екстра ми е с каката , та надявам се да ми е също толкова екстра и с беба Simple Smile))

Усещам я когато се спра, а това напоследък не се случва. Хапчета пия като се сетя и то само Mg. Чувствам се екстра. На кантар се качих преди 10дни, +1 кило от началото, но съм възвърнала първоначалните 4, така че 5 съм горница Simple Smile не ми пука, важно е бебето да се развива по учебник, кила се свалят с воля и постоянство.

# 117
Благодаря,момичета.  Simple Smile
Здравей,pariss.С видеозона всичко е ок,в понеделник съм на преглед и ще видим какво ще каже лекаря по въпроса.Моето дребосъче е активно сутрин като се събудя от сън и то се събужда  Grinning и през деня от време на време Simple Smile.

Радето Хаджийска,аз съм се спряла на полските колички и доста ми харесват и като дизайн и като описания.Имам две познати ,които ги ползват.Едната е с Adbor Nemo, а другата ползава Admex.И двете са много доволни от тях.Аз все още се колебая между двете,но има време ще реша,но ще е една от тях.
А явно и нашето бебче е от спокойните Simple Smile  Grinning

Vifo, и аз харесвам полските колички. Спряла съм се на следните 2.

http://baby.galix.bg/2106/бебешка-комбинирана-количка-полша-s-line-galiani

http://moebebe.com/bebeshka-kolichka-s-max-kiwi-retrus

Какво ще кажете?

# 118
Karina31 много са хубави и двете ! На мен като чили ми хареса повече тази на точките , но зависи момченце или момиченце чакаш , но която и да избереш , избора ще е добър Simple Smile

# 119
За комбинирана количка аз бих предложила тази една приятелка е има и е много доволна аз също е пробвах доста е лека Simple Smile
http://-reklamen-spam-/index.php/chipolino-etro-detska-kolichka-detail
Аз съм се спряла на тази. Все хубави неща пише за нея от доволни мами. Мисля, че е добър вариант за градска количка. Другата е Хаук лакрос, но за нея никой нищо не ми казва.
http://www.hippoland.net/hauck-kombinirana-kolichka-3v1-lacrosse … -one-toast-bezhov
Тук във Франция има мн малко марки колички и няма къде да ги видя точно тези двете. Ще поръчвам по интернет и ще рискувам в един момент. Гледах някакъв Хаук, честно казано изобщо не ме грабна, а тази Лакрос като я гледам на клипа ми изглежда мн добре и нз какво ще правя.
Друго е да я усетиш количката на живо, но тук има само скъпи и основно черни и тъмно сини, което аз никога няма да взема.

Общи условия

Активация на акаунт