Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
В коя болница трябва да родя?
Какви са преживяванията със съня по време на бременност?
Какви са мненията за различни лекари и болници?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
В коя болница трябва да родя?
-
Какви са преживяванията със съня по време на бременност?
-
Какви са мненията за различни лекари и болници?
-
Какви са преживяванията с кърменето и какви са препоръките?
-
Какви са вашите преживявания с пазаруването за бебето и какви са плановете ви за помощ след раждането?

Ние вече взехме някой от по-големите неща като количка, кошара и матрак, спален комплект с обиколници и друг спален комплект. Взехме и помпа за кърма, комплект шишета на авент (да има за водичка и ако се наложи дихранване), стерилизатор за микровълнова и нагревател за шишета и пюрета. След седмица с таткото отиваме и за дрешки, хавлийки, козметика
И се започва с прането, гладенето и подреждането
( а това за интуицията....съгласна, но ако сме честни пред огледалото, защото имаше една закачка, как една кръгла дама се гледа и казва "Ех, колко качих пак, заради тези празници" и огледалото и отвръща...... " Ами ти си беше така още август месец!"
, трябва да прецените кое за вас е важно, да е с висока цена, да има добра реклама или да е нещо, което ще ви е от полза независимо от всичко, което ще стане едва, когато видите резултатите на бебешката кожа. За Мустела съм чувала само хубави неща и имам наблюдения за положителните ефекти. Добри неща съм чувала и за Baby crema/play time, които са на много по-ниски цени, както и за марките на ДМ( бебешките серии).
Така че и аз съм на мнение, че не е важно колко е скъпо едно нещо, не само козметиката, а колко е функционално за теб самия