Отговори
# 90
  • Варна
Откакто съм бременна пия една торба с хапчета  Rolling Eyes, иначе нищо не пиех.
Фолиева киселина, магнезий, желязо, витамини, рибно масло, тироксин, но шпа(вече само при нужда)

# 91
Здравей, Vifo! Според мен е нормално, моето обикновено става активно след ядене Simple Smile Моята лекарка ми каза, че зависи и от това колко тежи майката. По-слабите мами усещат бебетата по-рано. Ако всичко ви е наред с видеозона няма място за притеснения

# 92
 Да попитам мами и вас какво е вашето мнение за полските колички ?

# 93
До колкото знам от изчетените мнения полските колички са здрави и удобни. Аз не си купих такава,само защото ме притесни тежестта ( малко по - тежки са от останалите).
Относно движенията, аз усещам беба най - много, когато съм неподвижна. Щом си легна тя се активизира особено  Grinning, но съм чела че през този етап на бременността дори да не усещаш всеки ден бебето е нормално.

# 94
  • Пловдив
И аз имам спомени от предната бременност, че е напълно нормално да се усеща един, два пъти на ден. Предполагам бебчето си спинка през по-голямата част. Мисля, че моя лекар ми каза, че става обикновено активно като си легна, защото през останалото време движението го приспива. Аз го усещам сутрин като седна в офиса, после като  хапна на обяд и чак вечерта като си легна.

# 95
Благодаря,момичета.  Simple Smile
Здравей,pariss.С видеозона всичко е ок,в понеделник съм на преглед и ще видим какво ще каже лекаря по въпроса.Моето дребосъче е активно сутрин като се събудя от сън и то се събужда  Grinning и през деня от време на време Simple Smile.

Радето Хаджийска,аз съм се спряла на полските колички и доста ми харесват и като дизайн и като описания.Имам две познати ,които ги ползват.Едната е с Adbor Nemo, а другата ползава Admex.И двете са много доволни от тях.Аз все още се колебая между двете,но има време ще реша,но ще е една от тях.
А явно и нашето бебче е от спокойните Simple Smile  Grinning

# 96
  • София
Като цяло са тежки, но изглеждат здрави и удобни. Основното, което им харесвам е, че поне бебешкия кош е доста висок, което за високи родители е предимство. Ние избрахме Retrus Stella, колебаехме се и за Tutis Zippy, но заради опцията да местиш наклона без да притесняваш бебето, Стела-та надделя.

# 97
Аз откакто си лежа вкъщи, го усещам по-рядко. Преди на работа по цял ден нещо се ядосвах и бебчо се скъсваше да ме рита, бута. Сега по 2-3 пъти на ден. Четох,че в тези седмици са будни по около 6ч на денонощие. А след 1/2 чаша кола започват луди лупинги Grinning

Аз гледах полски колички на изложението, но ме отказа точно тежестта, понеже съм по-дребна и тежа около 53-4кг (преди бременността,сега +5). Ако и за теб е важно да е лека, търси количка с шаси до 8кг макс.

# 98
Аз съм си харесала количка на адбор с лайн - имам познати които ползват колички на адбор и казват, че са тежки само когато ти се налага да я вдигаш по стълби и т.н. за разходки са страхотни и много маневрени. Аз също започнах 54 кг бременноста сега съм 57 и ще си кача доста де, но много ми харесва като дизайн и като удобство.

# 99
Ние си избрахме ето тази https://www.aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=54&pid=95303 , да малко по тежко е шасито но е много удобна и маневрена . Joy

# 100
Като цяло са тежки, но изглеждат здрави и удобни. Основното, което им харесвам е, че поне бебешкия кош е доста висок, което за високи родители е предимство. Ние избрахме Retrus Stella, колебаехме се и за Tutis Zippy, но заради опцията да местиш наклона без да притесняваш бебето, Стела-та надделя.
Да като цяло са си по-тежички от останалите колички.
Нелка* за Zippy зная ,че си е доста тежичка,а тази Retrus Stella kak e?

# 101
Хубави са си полските колички, но ако се налага ежедневно многократно вдигане- тежат си.
И аз исках количка с по-висок кош, по-удобно ми е, а не съм висока- 1,68см.

Бебо го усещам и аз най-вече като си почивам, 3-4 пъти на ден, доста силно. Той си седи все така с главата надолу.

# 102
  • София
vifo, Стела и Зипи, а и като цяло полските колички нямат особена разлика в теглото - 8-9 кг шаси и около 4 кошовете. При нас в блока няма стълби до асансьора, а в краен случай мога и в гаража да я оставя, очертава се да я вдигам само за да я кача в колата.
Има обаче модели, които са по-компактни в сгънато положение, там могат да се различават моделите.

# 103
Току-що бях до мола за обяд и минах да видя количката която съм харесала. Имат 25% намаление!! Ще ида през почивните дни да се оборудвам 1stroller

# 104
Аз реших, че ще взема лятна количка, стига да има пълно легнало положение. За съжаление, всички, които харесах, са по-тежки и зимни. Ако някой е ползвал лятна и е доволен, ще се радвам да сподели марка.

Общи условия

Активация на акаунт