Отговори
# 75
natalkus  и аз съм качила 3 кг от както съм забременяла, но от чашка Б минах на Д хахаха та там си ги оправдавам  Joy

# 76
И аз така се успокоявам  Grinning , бебоо е 300 грама и 25 см с крачетата ... Та се успокоявам че съм качила на гърди около плодни води ,матка и тн.

# 77
Оо, на гърдите приписвам поне 1 кг!  Laughing Аз мисля че съм два размера нагоре по отношение на горния етаж  Embarassed

Аз като цяло си повтарям, че тялото си знае най-добре- ако хапването е здравословно в по-голямата част, и ако има движение, оттам нататък природата си знае работата. Наистина някои жени задържат и повече вода, както milinda казва- матка, околоплодни води, повече кръв... Peace Живот и здраве, виждам се отсега във фитнес залата  Grinning

За покупките, аз също бях решила да чакам до последно. Към момента нямаме нищо купено, но също смятам, че от гледна точка на разходите е добре да се разпределят покупките отрано. Иначе се събират доста пари накуп. Сега съм луднала покрай избора на количка- не мога и не мога да харесам.

# 78
Ние сме се спрели на тази:

http://www.mamasandpapas.com/product-special-edition-liberty-col … 1037l01w1/type-i/

В магазина я пробвах и е много лека и лесно се сгъва, а и кошчетата се сменят лесно.

# 79
Много е хубава pariss  браво да покажа и аз на каква съм се спрялa.   http://www.amazon.it/carrozzina-seggiolino-passeggino-sportivo-a … s=Passeggini+Trio

# 80
Milindaaa според мен избора ти е супер предвид улиците в БГ. Една позната ми каза че за разбити тротоари е по-добре да се вземе количка с по-големи гуми.

# 81
И двете сте се спрели на супер колички  Peace

Аз клоня към mamas & papas или peg perego book.

# 82
Аз взех количка, креватче, малко дрешки и 2 шишета. Този месец ще купим и матрачето и ми остават съвсем малко неща. Много покупки ще си спестя, защото ги имам от баткото в отлично състояние. За осми месец ще оставя козметиката и някои дребни неща, а в девети вляза ли искам всичко да ми е готово, изпрано, изгладено и да съм спокойна. Малко бебета си дочакват термина и могат да се родят и в началото на девети месец, което за мен е първите дни на март. Така че, живот и здраве, имам още 3 месеца за подготовка.
Миналата ми бременност десетина дни преди термин си викнах фирма да ми изчисти основно жилището, прозорци миха, балкони. Сега пак така мисля да направя. Аз си чистя редовно, но в последните дни преди раждането няма да се катеря да мия прозорци, например, а ми се ще за новия човек всичко да е чистичко.

Днес бях на ЖК и човечето е станало 625 грама. Взеха ми микробиология, кръв и урина. Всичко е наред, мери ми шийката на матката и излезе 4,2см. Това дали е добре, нищо не каза и аз не питах?

Има ли момичета, които не пият никакви витамини и имуностимулиращи препарати? На мен лекарката два пъти ми изписва, но аз не желая да ги пия и днес тя ми се поскара. Ям здравословно и разнообразно и честно казано не искам да пия подобни химии, но тя ме изкара все едно съм единствената бременна на земята, дето не ги пие. newsm78

# 83
  • София
Зеленоочка аз до скоро нищо не пиех, но при мен беше обратното аз исках а лекарката ми казваше че няма нужда в крайна сметка на своя глава си взех витамини и ще ги пия на почивки. Смея да твърдя че се храня разнообразно и здравословно, но все пак това са витамини и няма как да навредят само могат да помогнат.

# 84
  • Пловдив
Аз не пия нищо освен фолиева киселина.

# 85
  • Велинград
Момичета, аз пия от 1 седмица витамини Prenatal на Jamison, а до тогава пиех само фолиева киселина. Иначе  си продължавам с магнерич и аспирин протект.

# 86
Аз пък ям по поне кило плодове на ден и не мисля да пия още витамини. Сега и без това пия много фолиева и магнерот.

Аз съм се спряла на peg perego book s заради лекото шаси- 7кг, после със седалката за лятна количка става към 10кг. В прима папа правят хубави отстъпки,така че виж и там преди да решиш. Simple Smile

# 87
natalkus, благодаря!!  Peace peg perego са ми фаворит засега

# 88
И аз не пиех нищо (само фолиева до 4-5 месец), но докторката ми изписа витамини за бременни: Promise Nunal се казват. По едно на ден или когато се сетя (по нейна препоръка)  yes

# 89
Здравейте,Мами!  Simple Smile

Нова съм в темата и ви чета с интерес.Искам да ви попитам вие колко често усещате своите бебчета ?Аз съм в 6 месец и бебчо го усещам само два три пъти на ден дали е нормално?

Общи условия

Активация на акаунт