Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
В коя болница трябва да родя?
Какви са преживяванията със съня по време на бременност?
Какви са мненията за различни лекари и болници?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
В коя болница трябва да родя?
-
Какви са преживяванията със съня по време на бременност?
-
Какви са мненията за различни лекари и болници?
-
Какви са преживяванията с кърменето и какви са препоръките?
-
Какви са вашите преживявания с пазаруването за бебето и какви са плановете ви за помощ след раждането?

С първата бременност много бях стриктна и рядко си позволявах, но сега...Даже си спомням един колега как изяде 3 понички от Дънкин донътс пред мен (човекът съвестно ме пита искам ли, казах не) и как се чувствах като сомалийско дете, но удържах. Нищо не носят сладкишите освен кила на мама...и това е твърде видно в момента при мен 

. Относно помощта, около мен няма никой така че е по-лесно
Относно покупките, мама вече е натрупала солидни колочества дрехи за първите месеци след раждането, аз ще купувам за излизането в парка и на разходки. Количката сме я харесали и може би ще я вземем след януари, че не ми се иска да трупам неща навсякъде (поне не до раждането). Всички аксесоари - помпи за кърма, стерилизатори, бебефони и камери ще взема след бебешкото парти, за да не вземе да ми се повтори с някой подарък.