Отговори
# 615
Момичета, в каква степен на зрялост ви е плацентата? Аз съм в 30 г.с. и ми е 2-ра степен.

# 616
Моята лекарка ме гледа на 3 седмици на ехограф и до сега никакви пари не ми е взела, но според мен го прави на добра воля, защото е от малкото съвестни останали. Иначе знам, че по касата се полагат 2-3.

# 617
  • Пловдив
При мен докторката към здравната каса ме е гледала 1-2 пъти безплатно а следващите по 5 лв. за ехограф.

# 618
Момичета, в каква степен на зрялост ви е плацентата? Аз съм в 30 г.с. и ми е 2-ра степен.
На амбулаторния лист от днес пише, че е разположена високо, 1-ва степен. Какво значи това?  Embarassed

# 619
А в коя седмица си?
Ето нещо повече за зрялостта на плацентата

# 620
Благодаря на всички за отговора на въпроса ми bouquet.Ще трябва и аз да си плащам, но поне ехографа да е хубав, за да си струва. newsm78

# 621
А в коя седмица си?
Ето нещо повече за зрялостта на плацентата
Аз се водя в 28,плодът-27,а пише, че 1-ва степен е след 30г.с. Докторът нищо не каза  newsm78

Zverka, всеки път плащаме по 15лв за видеозон, от който ние нищо не можем да  разберем, но поне докторът си гледа неговите работи Simple Smile)

# 622
  • Варна
И мен ме гледат всеки път, но си плащам 300 лв. пакет допълнително.
Мамите от Варна насочихте ли се към болница и лекар ?!
Нощниците за родилното с къс ръкав ли ги купувате ?!

# 623
В повечето болници е много горещо. Там, където ще сме ние с бебетата сигурно е още по-горещо. По-добре си купи с къс ръкав, а за отгоре си вземи една жилетка за всеки случай.

# 624
За Варна съм се насочила към Oкръжна болница, и д-р Колев.

# 625
здравейте момичета!Аз съм с термин 10 април,втора бременност ми е!Имам един батко на 7г!За сега всичко върви добре и нямам оплаквания ,дано до края да е така!Леко бременеене на всички! Grinning

# 626
Здравейте,
И аз като kerenska със сигурност ще раждам в Окръжна при Колев или Николова тя сега ме преглежда и искам да кажа че е уникален лекар на всеки 2 седмици ме преглежда , слуша от скоро и тоновете на бебето и не съм дала нито един лев за преглед.Много мила и внимателна.
 За нощницата и аз мисля с къс ръкав. Във вторник ходих на преглед (мен ме преглеждат в родилното) и беше сигурно над 30 градуса Simple Smile
А някоя мама която е раждала там знае ли случайно какво искат като консумативи при прием ? Всно че ще ми дадат списък но така от любопитство Simple Smile

# 627
ivan4e84, и аз съм на 10 април, също момче Flutter

# 628
  • Варна
И мен ме гледат всеки път, но си плащам 300 лв. пакет допълнително.
Мамите от Варна насочихте ли се към болница и лекар ?!
Нощниците за родилното с къс ръкав ли ги купувате ?!

При мен е втора бременност, затова си карам с екипа и болницата от първата. Аз родих в Майчин дом при доц. Явор Корновски, Димитър Корновски и  акушерка Рени Корновска. Бях със секцио- изключителни професионалисти, белегът почти не се вижда (може би съвсем щеше да се заличи , но само след 2 год пак чакам бебче) . Преди да ми сложат спиналната упойка ми замразиха мястото да не усетя убождането, шиха ме с конци, които се абсорбират и не трябва да се махат после, а сами си паднаха... Бях си в съзнание видях и чух бебчо, много бързо се възстанових, а условията бяха  страхотни. Бяхме сами в стая заедно с таткото и бебчо си беше при нас -взимаха го само по време на свижданията и вечер, за да можем да си поспим. Всеки месец ме гледаха на ехограф и ми пускаха кръв и урина задължително, включено е в пакета услуги. За самата болница не трябваше да носим абсолютно нищо с изключение на дрешките за изписване последния ден (всичко си имаше осигурено, памперси, шишета за дохранване, козметични принадлежности...) А и 2 нощници си носих- бях си взела с дълъг ръкав, но по-удачно е да са къс, заради абукатите или пък като ти мерят кръвното- все трябва да навиваш ръкавите... Много бях доволна дано и този път мине така леко и бързо.
Вчера подписахме договор и за стволовите клетки, така че е сме в бойна готовност ...малко остана
И аз ходих на трета ФМ (29 г.с.) за мое успокоение и просто защото имам изключително доверие към др Балев.

# 629
Браво addicted2U! Какво съвпадение  Hug Peaceзапочна ли вече с  подготовката?

Общи условия

Активация на акаунт