Проблеми с еконт

• 4 936
  • 26
  •   1
Отговори
# 15
Изготвям товарителницата през olx, 3.40 лв. е подобна услуга.

Човече, как се изготвя тази товарителница? Може ли някакъв линк?

Аз съм пращала книга по пощата в по-дебел плик. Мерят я колко тежи и я пращат като писмо. Нещо от сорта на два лева беше, но преди 3-4 години.

# 16
# 17
Много благодаря! Още вчера се възползвах и платих по-малко за пратка Simple Smile

# 18
С момичето се разбрахме. За щастие се оказа човечна и не отказа пратката. Имам нов въпрос.  Мога ли без бележката, която са ми дали да си взема парите? Защото май съм я загубил. Whistling ooooh!

# 19
С момичето се разбрахме. За щастие се оказа човечна и не отказа пратката. Имам нов въпрос.  Мога ли без бележката, която са ми дали да си взема парите? Защото май съм я загубил. Whistling ooooh!
може

# 20
Не ти е нужна бележка. Име, телефон, лична карта.

# 21
Какво става с Еконт-а , какви са тези цени на доставка. За едно бюро ми искат 63лв  #2gunfire То бюрото струва 50  Rolling Eyes

# 22
Какво става с Еконт-а , какви са тези цени на доставка. За едно бюро ми искат 63лв  #2gunfire То бюрото струва 50  Rolling Eyes
А колко тежи?

# 23
А колко тежи?
[/
Заложих 20 кг , не знам точно и написах и размерите и цената е тази

# 24
  • София
на място като премерят ценат може да е наполовина.
аз изпращах съдомиялна, написах размерите и теглото от производителя.
даде ми около 50лв доставка.
като я премериха в офиса на еконт платих 18лв.
това от офис до офис.

# 25
Отиди в офис наистина и го занеси или поне питай. По принцип бяха пуснали някакви фиксирани цени, но сега гледам, че допуснали грешка и го отменили Crazy
http://www.econt.com/2016/01/%D0%B8%D0%B7%D1%87%D0%B8%D1%81%D0%B … 0%BD%D0%B8%D1%82/
Но все пак мисля, че няма да ти го таксуват на обемно тегло ако се го мерила така.

# 26
  • София
Какво става с Еконт-а , какви са тези цени на доставка. За едно бюро ми искат 63лв  #2gunfire То бюрото струва 50  Rolling Eyes
А колко тежи?

Два пъти съм пращала миналата година такива големи пратки - хладилник и ъглов диван със Спиди. Хлазилника струваше ок. 60 лв. със застраховка, а дивана ок. 90 лв. Но в тези случай не играят роля кг, а размерите. Палетни мисля, че се водят тези пратки. Разстоянието също беше голямо Бургас-София. Ако цената е на кг, ужасно скъпо идва.

Общи условия

Активация на акаунт