ХАЗАЛ КАЯ - ПРЕДИ И СЛЕД "МАРАЛ" - *ТЕМА 17*

• 91 994
  • 734
  •   1
Отговори
# 420
Снеже Flowers Hibiscus  Хазалка много ни радва със споделени снимки . Досега толкова много не го е правила . Според мен е защото е  щастлива и се радва на живота семейство , кариера , приятели , фенове .

Новииии от моренцето:palm_tree:

Heart Eyes

# 421
# 422
Списание Elle промотира корицата за юли-август с Хазал Кая:green_heart:

Уауууу бееее . Превъзходна ! Огън е ! Банският е супер и цвета на косата е перфе . Във форма е Определено в тялото.
🥰🥰😋😋😘😘🎉🎊💥💥💃💃💃🌊💧💧#HazalKaya🧜🧜💚💙
Избягахме в специално кътче на Büyükada, за да се печем на слънце с нашата любима Хазал Кая, която стана по-освободена, когато постигна мир със себе си, по-красива, когато щастието й се увеличи и тя осъзна самочувствието си. #hazalkaya 💗

❤‍🔥❤‍🔥❤‍🔥🫶

Още от лятната почивка и Наздраве ! Tropical Drink

душички Heart Eyes

Последна редакция: сб, 02 юли 2022, 22:52 от femmi2

# 423
# 424

Sparkling HeartNature Star2

Тя е морето ! Nature Sweat Drops като приказна русалка Heart Eyes

Асоциация  Heart EyesGreen HeartYellow HeartNature Sweat DropsGift Heart

зетя с приятели

# 425
Никой не е писал след има още нови снимки от морската фотосесия .

📸💫Хазал Кая на корицата на новия брой на списание Elle

Божествено секси ! Sparkling Heart

Цитат
„Женската ми страна в днешно време е преобладаваща. След като станах майка, разбрах, че отдавна не съм се интересувала от тази страна, че съм се адаптирала повече към другите си роли. Реших да обърна повече внимание на себе си като жена, мислейки, че има нещо, което ми липсва, и да разбера."
Хазал Кая

Цитат
"Избягахме в специално кътче на Büyükada, за да се потопим на слънце с нашата любима Хазал Кая, която става по-освободена, когато постига мир със себе си, става по-красива, когато щастието й расте, и осъзнава собствената си стойност."
В броя ни за юли-август!
 #ХазалКая #Lancome

Разгелееее ще гледаме филма с Хазалка и Онур Туна. Нещо свежо с добри актьори. Дисни плюс са купили филма. Успех на проекта.Flowers Four Leaf Clover От това ,което са ни пускали и загатвали си химичат главните и чок ми харесват:heart_eyes: Останалите от каста също са добри. 

Историята за намирането на любовта, докато търсите себе си.
"Benden Ne Olur" е само в Disney+ на 29 юли.

https://mobile.twitter.com/DisneyPlusTR/status/1545003612635648000

Последна редакция: чт, 07 юли 2022, 17:44 от femmi2

# 426
Бонбончи

# 427
Страхотна Хазал в новата фотосесия - истинска русалка. Heart Exl  Между другото бракът и се отразява много добре вътрешно и външно - по-уверена е, постигнала е хармония със себе си, щастлива е и всичко това и се отразява и външно, а и е по-секси. Абе, много ми харесва - не, че някога не е, но сега е някак различна и това ми допада.

Последна редакция: пт, 08 юли 2022, 22:26 от ·٠•Snejka•٠·

# 428
Снеже , споделям мнението ти за нашата русалка. Преди си е красавица сега разцъфна още повече след като роди и се омъжи. Открит и честен човек .

# 429
Нови от Хазалджъм Heart Eyes

Sparkling Heart
Цитат
Красотата е много свързана с щастието, любовта към себе си и самооценката. Подобно на мен, Lancôme е марка, която основава своята философия на щастието. Какъвто си и колкото по-добре се чувстваш, толкова по-красива енергия излъчваш и толкова по-добре изглеждаш.” #ХазалКая #ELLE

# 430

Как го жал да и щракне белезници

32 пъти машаллах

# 431

Как го жал да и щракне белезници

32 пъти машаллах

Диде , Машаллах за ГеджГир и Хазалче . Тази морска фотосесия е чок добра .
Жал й е да я закопчае представяш ли си да изтърпи много повече от това .

Heart Eyes

# 432
Още сексапил от фотосесията

Според Токио 2 сезон на Пера Палас септември 2023г.

# 433
Феми, Диди, Flowers Hibiscus

Цитат
От интервю за Elle:

Опитваме се да подкрепяме Фико, за да може той сам да създава знанията си, а не да си втълпява в главата това, което ние знаем. Следваме го и се опитваме да създаваме решения и условия, които отговарят на неговите нужди. Имаме собствен стил на възпитание, в който повече слушаме него, а не себе си.

Направил си е селфи с телефона на Селин Шекерджи, и нея e снимал, и други снимчици е направил, но споделям само тези.

# 434
Ново с треньорът й по пилатес Smile

И Още

Sunglasses

Последна редакция: пт, 22 юли 2022, 15:51 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт