Нургюл Йешилчай ~ проекти, тв партньори, "Paramparça/Счупени Парчета" ~ Тема 20

• 70 141
  • 738
  •   1
Отговори
# 45

а като видя таз тази мазна,лъзгава дъртачка от раз ме изкарва от обувките  Laughing Laughing
дано скоро  излезе на яве къде работи Гюл , не се и съмнявам че Джи ще полудее  Peace

# 46
Привет!
Извинявам се, че нахълтвам така в темата, но вие най-добре ще знаете къде може да се гледа сериала с БГ превод освен по БТВ. Стигнала съм до 22 цял включително, интересува ме дали ги има някъде преведени следващите епизоди

# 47
Добре дошла Selvet Chelik  Hug
Парчетата имат превод с бг.суб. до 22еп
превода  продължава, работи се по 23еп.
но за съжаление превода няма да стане толкова бързо колкото на нас ни се иска, защото всички преводачи  изоставиха Кеии и сега сама прави всичко,това е страшно много работа за сам човек и освен това и работи ....

до 43 на руски   Peace

http://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom_jazyke/185 … sskom-yazyke.html 

http://turkcinema.tv/turkey-serials/vdrebezgi-paramparca.html 

или на турски  Peace
https://www.youtube.com/channel/UCbq7bUtm72koKSWLe9O0GEA

# 48
 bouquet Благодаря! Прекрасни сте за бързия отговор. От няколко дни търся следващите епизоди, сега поня знам, че няма смисъл да ги търся. Благодаря

# 49

Цитат
bouquet Благодаря! Прекрасни сте за бързия отговор. От няколко дни търся следващите епизоди, сега поня знам, че няма смисъл да ги търся. Благодаря

Ами питай бе ,човек. bowuu..нали знайш Naughty...с питане и до Цариград се стига... Naughty Joy Joy Joy Joy Joy

Ха сега...привет,свати... wavey lovekiss
Хубава серийка гледахме снощи,нали...
Харунчо пи една студена водааа...НО...злодеят си е злодей...с оная дъртачка такъв номер скроиха на Гюл...уфффф... ooooh! #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire...а и тя...наивницата тъй им се върза....Толкова красиви рокли премери ,а накрая... Shocked...как можаха сценаристите така да я облекат...а пък за прическата ...съм без   smile3505...каква е тази мода...направо съм шаш #Shocked...Дито ,кривокрака ,облечена в тесни панталони,а Гюл с тази рокля изглеждаше все едно е 100 кила... ooooh! #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
Другоооо...Гюлка не ми хареса като остави Джито....много работна ,брееее... smile3514
Дениз и Джансу...много хубавки...Хазачето...няма проблясък това момиче ,ейййй....злоба отвсякъде.... ooooh! ooooh! ooooh!

Последна редакция: вт, 08 дек 2015, 23:55 от Svet_sz

# 50
Добро утро Сладурки  wavey wavey wavey

Тони  Hug Арфи  Hug Адаш  Hug Тинче Hug
Скрит текст:

Selvet Chelik  Hug monivalcheva   Hug Bube03   Hug  Nia7   Hug не стойте много на балконя а скачайте при нас  smile3521
споделете и вашите мнения и вълнения, нищо че не сте ни настигнали ,не пречи да си припомнаме случки от миналото на сериала  bowuu ако нещо искате да попитате,питайте  newsm53

# 51
Добро утро!

Свет,мерси за кафенцето!  Kissing Heart Kissing Heart

Скрит текст:

Успешен ден,момичета!

# 52
Адашче за стайлинга на Гюл аз бях  Shocked
не можах да разбира замисъла на сц. и реж., какво искаха да ни кажат с избора на Гюл, след всички красиви рокли и възможни причиски,които и стояха чудесно, тук те избраха най най неподходящите, да бяха я оставили с черната рокля и без никаква  прическа или дори да беше само с пусната коса,или както веше в 43 еп. Peace щеше да бъде чудесно  bowuu

не знам но имам усещането че с това искат да ни подскажат че Гюл не е готова за това общество, страхува се да не изложи Джи и себе си ,лек намек намерих в р-ра м / у Гюл и Джи , когато му отказа ,както и р-ра на Гюл и Дерия ,че нямала да се справи с приборите и тн.
Скрит текст:
тук се сетих за моя любим филм'' Хубава жена '' и как героинята премина оня спешъл курс "по обноски и хранене във висшето общество "
аз именно за това не и се ядосах на Гюл, този номер на дъртата и Харун и дойде като спасителен пояс  bowuu
а сметките на дъртата и Харун пак ще излязат криви,очаквам всеки момент Йълдъръм да разкрие раб. място на Гюл и да гледаме първи рунд м/у Джи и Харун  bowuu bowuu
мен ме ядоса най-вече липсата на обща сцена на Гюлихан  #Cussing out аз очаквах вече дом да търят а те ми водят телефонна любов  Joy Joy Joy Joy
Тони Hug  love001

# 53

Скрит текст:

# 54
Добро утро Сладурки  wavey wavey wavey

Тони  Hug Арфи  Hug Адаш  Hug Тинче Hug
Скрит текст:

Selvet Chelik  Hug monivalcheva   Hug Bube03   Hug  Nia7   Hug не стойте много на балконя а скачайте при нас  smile3521
споделете и вашите мнения и вълнения, нищо че не сте ни настигнали ,не пречи да си припомнаме случки от миналото на сериала  bowuu ако нещо искате да попитате,питайте  newsm53

Благодаря за вниманието.Аз съм вече съвсем в крак с епизодите, изгледах ги на един дъх с руски субтитри.Тъкмо си припомних руския. Laughing
Ако трябва да съм честна, започнах да го гледам филма с резерви, предвид това, че главния актьор не ми е в листата - любими.По скоро актьора играещ Харун ми е на сърце.Даже и в отрицателните му роли, пак гледам да намирам нещо положително.Голям образ.
И тук искам двамата с Ди  да станат мили и добри, да се вземат, да родят детенце и така.Ама май много искам. Laughing

# 55
  • Варна
Здравейте, момичета!
 Hug Hug Hug

Светле, чудесна тема!  newsm51 newsm51 newsm51

Малко красоти от 44 епизод...

# 56
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Привет на всички!
Малко ви бях поизоставила, на 34 епизод съм. Ще наваксам тия дни и се гмурвам пак при вас.
 Joy

Адашчета, Кеи, Данаилова - страхотна тема поддържате, браво на вас.
Като се върна сега, ще станем Трите Свет. Joy Joy Надали има по-"светла" тема. Joy Joy

# 57
Здравейте, момичета!
 Hug Hug Hug

Светле, чудесна тема!  newsm51 newsm51 newsm51

Малко красоти от 44 епизод...

Кеййййй  Kissing Heart Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Kissing Heart

Hug  svetal4o27 Hug Драго ми е! love001

Скрит текст:

# 58
Вай бе  докато се размотавам насам,натам, тук са ни дошли скъпи гости   newsm53
Кеии  Hug както винаги не си дошла с празни ръце  Heart Eyes
Благодаря за мърдащите картинки и прекрасната  Гюл love001  newsm51
Адашче (svetal4o27) Hug Добре дошла отново при нас скъпа smile3521
дано бързичко наваксаш с епизодите и започнем да гледаме новите епизоди, с голямо нетърпение ще чакам да споделяме и коментираме Парченцата  lovekiss
дори ако искате може да изкоментирате и неща от 1 сезон, както и епизодите по БиТиВи, няма проблем  bowuu

Тони  Hug Ния  Hug

# 59

Толкова красиви рокли премери ,а накрая... Shocked...как можаха сценаристите така да я облекат...а пък за прическата ...съм без   smile3505...каква е тази мода...направо съм шаш #Shocked...Дито ,кривокрака ,облечена в тесни панталони,а Гюл с тази рокля изглеждаше все едно е 100 кила... ooooh! #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
Другоооо...Гюлка не ми хареса като остави Джито....много работна ,брееее... smile3514
Дениз и Джансу...много хубавки...Хазачето...няма проблясък това момиче ,ейййй....злоба отвсякъде.... ooooh! ooooh! ooooh![/color][/b][/i][/center]

Адашче за стайлинга на Гюл аз бях  Shocked
не можах да разбира замисъла на сц. и реж., какво искаха да ни кажат с избора на Гюл, след всички красиви рокли и възможни причиски,които и стояха чудесно, тук те избраха най най неподходящите, да бяха я оставили с черната рокля и без никаква  прическа или дори да беше само с пусната коса,или както веше в 43 еп. Peace щеше да бъде чудесно  bowuu

не знам но имам усещането че с това искат да ни подскажат че Гюл не е готова за това общество, страхува се да не изложи Джи и себе си ,лек намек намерих в р-ра м / у Гюл и Джи , когато му отказа ,както и р-ра на Гюл и Дерия ,че нямала да се справи с приборите и тн.
Скрит текст:
тук се сетих за моя любим филм'' Хубава жена '' и как героинята премина оня спешъл курс "по обноски и хранене във висшето общество "
аз именно за това не и се ядосах на Гюл, този номер на дъртата и Харун и дойде като спасителен пояс  bowuu
а сметките на дъртата и Харун пак ще излязат криви,очаквам всеки момент Йълдъръм да разкрие раб. място на Гюл и да гледаме първи рунд м/у Джи и Харун  bowuu bowuu
мен ме ядоса най-вече липсата на обща сцена на Гюлихан  #Cussing out аз очаквах вече дом да търят а те ми водят телефонна любов  Joy Joy Joy Joy
Тони Hug  love001

Свет  Hug Heart Eyes Grinning, привет Grinning Grinning Grinning, ей това да се бяхме търсили с толкова еднакви мнения, нямаше да се намерим.... Само че на вас със Светлич по не ви дреме и стоварвате истината, колкото ѝ да е тежка, а аз все се притеснявам да не обидя някого.....

Общи условия

Активация на акаунт